ionutkf Reputație: 104 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2014 - din at citire POZE REALE100%!!! finuta ofer clipe de neuitat la locul meu intim intr-o ambianta placuta, ofer satisfactie totala, oral, normal, anal, fac totul cu pasiune si nu te scot pe usa dupa 10 minute, 15 Jan 20:47 0731.810.938 Bucuresti de la rusi vine ploaia http://relaxafisha.com/6905/ 1
ady_plumb Reputație: 58 Postat Februarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2014 Cu acelasi numar de telefon mai apar si puzele de mai jos. E un cuib de aprox 7 fete, 3-4 pe tura intr-un bloc de pe strada Alexandru Vlahuta, perpendculara pe Mircea Voda. Cand intrebi unde e fata din poza incep sa rada desii la telefon insista pana in ultima secunda ca pozele sunt adevarate 100% 2
Membru Premium only-me Reputație: 17258 Postat Mai 26, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Mai 26, 2014 Anunt:!!FATA PERFECTA!!! vrei sa iti petreci o ora alaturi de o bruneta pasionala cu chef de nebunii? Ofer clipe intime totale, sex oral neprotejat cu finalizare orala, sex normal in orice pozitie. Astept telefonul tau...150 l.numic dubios la o cautare pe google.Sunat...100 fin oral/normal...150 /h total ,locatie pe Sincai la nr 16 aproape de Timpuri Noi,mai are o colega.La intrebarea :"am vb cu tipa brunata cu ochelari ?raspuns:"da!"si a inceput sa rada dupa care mi-a inchis tel.Pe tot parcursul conv a fost foarte amabila si cu o voce de te ungea la suflet.
adrianescu Reputație: 2 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Luna Oras:Luna Postat Iunie 15, 2014 Poze luate dupa net , nu se merita sa va duceti gasiti niste hidoase de nu poti nici sa vb cu ele
bojoci Reputație: -397 Postat Octombrie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2014 GARANTEZ pentru poze cu pasiune, ofer clipe de neuitat la locul meu intim intr-o ambianta placuta, ofer satisfactie totala, oral, normal, anal, fac totul cu pasiune si nu te scot pe usa dupa 10 minute si la tine, 27 Oct 11:26 0731.810.938 Bucuresti Sunat, s-a descris "exact ca in poze", 1.70-53, sani 3, sex total 150 lei/ora sau 100 lei/ora (fara anal). Zona Biocarpet (bulevardul Unirii). Atasez pozele.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum