Sari la conținut

Din nou o stire interesanta despre Iasi


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

traficul de **spam editat** este de competenta DIICOT :)

nu violul, nu actul sexual cu un **spam editat** si nici cazurile discutate in alte topicuri :)

iar mersul la o escorta nu reprezinta : " Initiere, aderare, sprijinire sau constituire de grup infractional organizat "

alte rectificari esentiale :

- nu mai exista custodia copiilor ci stabilire domiciliu **spam editat**, autoritatea parinteasca exercitandu-se de catre ambii parinti. (dupa noul cod civil); calitatea de martor nu este totuna cu aceea ce invinuit. (intai e faptuitor, apoi invinuit si in cele din urma, in momentul in care se pune in miscare actiunea penala sau se intocmeste rechizitoriu, invinuitul devine  inculpat )

si ca sa rectific si afirmatiile unui alt user, neprezentarea unui martor la termenul de judecata la care a fost legal citat, nu atrage aplicarea unei amenzi penale ci contraventionale. (in fapt ramane la aprecierea presedintelui daca aplica sau nu respectiva amenda - spre exemplu se poate dispune citarea cu intocmirea unui mandat de aducere). Amenzile penale sunt doar cele prevazute de lege si pot fi aplicate doar pentru savarsirea unei fapte prevazute de legea penala :) neprezentarea nu este o fapta prevazuta de legea penala.

astea fiind zise, propunerea mea este sa lasam discutiile juridice aici si sa vorbim despre .... fete :blushing2 

 

 

tocmai am gasit stirea in presa centrala astept sa vad cine o cunoaste

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/ia-i-trei-tineri-cerceta-i-pentru-ca-ar-fi-abuzat-sexual-o-fata-de-13-ani-i-au-obligat-o-sa-se-prostitueze-73630.html

   Dupa cum va spuneam si pe alt topic cititi cu atentie cine instrumenteaza dosarul.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a

Trist, dar după cum sună știrea - din JUDEȚUL Iași, nu că poate, 99% este vorba despre o altă localitate din Iași, poate chiar din mediul rural.

 

În sate, se poate întâmpla orice. Multe fete din acel mediu, ajung să presteze în orașe, odată ajuse la facultate și nereușind din punct de vedere material să se întrețină, exemple sunt destule. E mai comod să aibă program de 4 ore pe zi și să câștige în două zile, cât câștigă o fată cu un job decent, într-o lună.

 

Citat: „Curvăria salvează România!” ...

Link spre comentariu

Stai putin eu am spus doar ca o afacere de proxenetism este instrumentata de DIICOT, atat si nimic mai mult. In topicul Probleme cu legea am precizat ca in legilatia romaneasca clientul nu este sanctionat. In noul cod civil instanta poate dispune ca autoritatea parentala sa fie exercitata de catre un singur parinte.

 

Dupa divort, autoritatea parinteasca revine in comun ambilor parinti, afara de cazul in care instanta decide altfel.

Daca exista motive intemeiate, avand in vedere interesul superior al copilului, instanta hotaraste ca autoritatea parinteasca sa fie exercitata numai de catre unul dintre parinti.

Celalalt parinte pastreaza dreptul de a veghea asupra modului de crestere si educare a copilului, precum si dreptul de a consimti la adoptia acestuia (art. 397 – 398 NCC).

 

Daca ma insel te rog sa ma corectezi nu vreau sa persist in eroare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...