Sari la conținut

Curve de stradă din Arad

Postări Recomandate

• Oras:Strainitate
Postat

Salut tuturor!

După foarte mult timp voi vizita din nou Aradul și voi rămâne acolo câteva zile.

Am amintiri foarte bune despre timpul petrecut acolo, în special în ceea ce privește experiențele cu curvele de strada.

Se pare că ceva s-a schimbat în ultima vreme și doamnele preferă confortul apartamentelor.

În orice caz, nu imi dau pe invins și sper să pot încărca pe cineva direct de pe trotuar.

Care este situația actuală?
Există încă unele zone bine frecventate? Sfaturi?
Îmi amintesc mai multe cărucioare la seară în partea periferica Calea Aurel Vlaicu sau pe sensul giratoriu spre Oradea.
Preferatele mele erau tinerele țigănești. Ieftine, disponibile si focoase.
În timpul zilei a fost ușor să găsești unele chiar și în unele baruri ... ex. Libelulă...
Vă mulțumesc pentru o actualizare

ì
  • Like 1
Postat
Acum 20 ore, alexdrs95 a spus:

Salut!

De curiozitate, cum le gasesti prin baruri?

Intru în bar și văd dacă sunt acolo. Scuze, dar nu prea inteleg intrebarea ta...

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, Arad_lust a spus:

Probabil alexdrs95 se referea cum le identifici.😉

Am înțeles. nu este greu, foarte des te caută ele

• Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Fliki prietene te înțeleg. Și eu am amintiri plăcute, dar ca peste tot situația s-a împuțit... 😀 La Libelula nu mai au coji de portocala trase în ciocolata, nici curve... Activitate stradala mai exista dar slăbuț. De vreo 2 ani cred ca n-am mai servit ceva interesant. În vara am vrut sa duc la hotel o tigancusa dar când a auzit de hotel a cerut 500 🙊🤣 Vad ca zonele le știi bine 👌 Dacă găsești ceva interesant lasă un coment . Succesuri!

• Like 1
Postat
La 28.10.2021 la 0:28, x the impaler a spus:

Fliki prietene te înțeleg. Și eu am amintiri plăcute, dar ca peste tot situația s-a împuțit... 😀 La Libelula nu mai au coji de portocala trase în ciocolata, nici curve... Activitate stradala mai exista dar slăbuț. De vreo 2 ani cred ca n-am mai servit ceva interesant. În vara am vrut sa duc la hotel o tigancusa dar când a auzit de hotel a cerut 500 🙊🤣 Vad ca zonele le știi bine 👌 Dacă găsești ceva interesant lasă un coment . Succesuri!

E probabil ca voi arata in tara dupa ziua 15. Nu voi lipsi de dat vesti proaspete. Speram sa nu fine prea frigul si fetele nu se retraga in casa ...😁

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Țiganca micuța cu fund bombat de la Lukoil ieșire spre Oradea,  bună bună neagra mai ales pe la spate...

• Oras:Arad
Postat

Orarul ei de funcționare?,cum lucrează?,ce tarife,ce servicii are Black  miniona cu curul bombat...poate-s interesat ...dau o bere,vere!Hai nu țineți pt voi,dacă știți!...

Postat

E în spate la Lukoil. Părerea mea ca e foarte riscant , deși e îmbrăcată ok și  pare destul de curată.

Postat

Hmmm?!?🤔😲😌și halatul,cât ii halatul?...face doar o clanță sau o poți executa si(doar), în poziția "mama iedului"?...

Postat
Acum 11 ore, Danidor a spus:

Hmmm?!?🤔😲😌și halatul,cât ii halatul?...face doar o clanță sau o poți executa si(doar), în poziția "mama iedului"?...

Nu știu eu unul nu m-am riscat

Postat

Salutare mai ii una ce arata bine si in Aradul nou spre Zadareni are niste sani ca am văzut-o vara si tot urmaream doar doar da am o retinere oricum ii de etnie dar pare mai draguta ca restu poate imi spune si mie careva daca a fost vizitata de careva de pe forum 

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat

Aia are ceva mini recenzii pe aici, citeste tot topicul. Desi erau si recenzii bune, eu nu m-as mai risca la cele de pe strada, gandindu-ma doar unde se spala dupa fiecare client. Adica niciunde.

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 27 minute, Razwy90 a spus:

ideea ar fi sa fi primul daca e :)))

Nici cand vine direct de acasa nu sunt convins ca s-a spalat cu dusul sau doar in lighean si a pus o tona de spray ieftin. Intreab-o daca face si Cim si Fk, atunci e si mai bine.😂😂😂

Eu zic pas.

Postat
Acum 33 minute, Razwy90 a spus:

Cim adica iti cimenteza jucaria 🤣🤣🤣🤣

Îți marește jucăria🤣🤣🤣

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Daca vreti la iesirea din oras din gradiste imediat dupa benzinaria aia mol este o fata Luminita nu foarte frumusica dar oralul ei e bun normalul la fel si comportamentul ei cu clienti este de nota 10, o recomand cu placere

Postat

N-am mai fost demult la una stradală. Care a-ți fost recent ? Sincer, grija mea ar fi igiena

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...