una_alta Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2021 Salutare. Urmaresc de ceva ani siteul insa abia acum scriu pentru prima data Stitinceva saloane de masaj “permisive” cu fete frumoase? Nu spelunci cu fete cu alura de damigeana😀 care vor doar sa te frece putin cu carmol ca asa stiu ele de la mamaie ca e masajul. pana acum cateva luni era o fata cu “nume de scena” Antonia la Exclusiv Masaj (de la Domenii)insa s-a mutat in alt salon si nu am mai dat de ea.
Membru Premium derwall Reputație: 677 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 20, 2021 Dacă ai fi căutat pe forum , gaseai. Pamela Pamela. Și salonul de pe Calarasilor 130 4 4
henry jullien Reputație: 983 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2021 Acum 14 minute, derwall a spus: Dacă ai fi căutat pe forum , gaseai. Pamela Pamela. Și salonul de pe Calarasilor 130 Antonia este mult peste ceea ce ofera Calea Calarasilor ca frumusete....😉
john55555 Reputație: 25 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 22, 2021 La 20.10.2021 la 19:34, derwall a spus: Dacă ai fi căutat pe forum , gaseai. Pamela Pamela. Și salonul de pe Calarasilor 130 Da, o recomand și eu pe Pamela sunt clientul ei și am plecat multumit. Este oricum diferita de restul, poți fi sigur că o să găsești o femeie curată și buna rău, o să vezi tu in fapt la ce mă refer. De fapt ce căutăm toți o ventuza strâmtă și un ecler perfect.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum