Melissa.19 Reputație: 93 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:Constanta-ciresica Oras:Constanta-ciresica Postat Octombrie 21, 2021 Buna ,sunt Melissa , am revenit in orasul vostru . Sper sa ne cunoastem si sa ne imprietenim curand! ❤️Pentru programari,ma puteti contacta telefonic la nr din titlu sau pe wapp . 💜 Serviciile mele sunt: -❌Oral n/p ,în funcție de igienă. -❌Normal doar protejat. - ❌Masaj de relaxare. - ❌Finalizare corporală. -❌69. ❤️F.k in finctie de igiena /50 extra ❤️Prețurile sunt 150 fin/250ora . Revin cu poze , si locatia cand ajung in oras , asta insemnand maine ,sau cel mai sigur poimaine . Sper să ne ințelegem si sa va simtiti bine in compania mea❤❤❤ astazi o sa fiu dupa ora 18:00 la voi. De maine o sa postez cand imi incep activitatea ! Va pup! 💜
Melissa.19 Reputație: 93 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Constanta-ciresica Oras:Constanta-ciresica Autor Postat Octombrie 22, 2021 Buna dimineata , dragii mei !💜 disponibila 🥰
Melissa.19 Reputație: 93 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Constanta-ciresica Oras:Constanta-ciresica Autor Postat Octombrie 22, 2021 Putina clateala pe ochi!!💜🥰❤️ 3
Melissa.19 Reputație: 93 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Constanta-ciresica Oras:Constanta-ciresica Autor Postat Octombrie 22, 2021 Acum 16 minute, amundi a spus: Putin CIM putem face? Scuza ma , dar eu nu practic!
amundi Reputație: 128 Postat Octombrie 22, 2021 Postat Octombrie 22, 2021 14 minutes ago, Melissa.19 said: Scuza ma , dar eu nu practic! Ar fi fost placut.. 1
Melissa.19 Reputație: 93 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Constanta-ciresica Oras:Constanta-ciresica Autor Postat Octombrie 22, 2021 Acum 2 minute, amundi a spus: Ar fi fost placut.. imi imaginez,dar nu! 💜
Alinp23 Reputație: 50 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 22, 2021 Acum 1 oră, Melissa.19 a spus: Putina clateala pe ochi!!💜🥰❤️ Buna Melissa , sunt noua pe acest forum doar ce am intrat și vad o fata cu un corb wow ce sâni frumoși rotunzi mi.as dori sa ne întâlnim in acest weekend sa ne simțim bine amândoi te pup 😘 . PS sa nu crezi că sunt ceva obsedat sexual din comentariul meu doar că asta am simțit pe moment 1
Melissa.19 Reputație: 93 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Constanta-ciresica Oras:Constanta-ciresica Autor Postat Octombrie 23, 2021 Acum 17 ore, Alinp23 a spus: Buna Melissa , sunt noua pe acest forum doar ce am intrat și vad o fata cu un corb wow ce sâni frumoși rotunzi mi.as dori sa ne întâlnim in acest weekend sa ne simțim bine amândoi te pup 😘 . PS sa nu crezi că sunt ceva obsedat sexual din comentariul meu doar că asta am simțit pe moment Buna . Nu este nicio problema . Ma poti contacta pentru o programare pe wapp !💜
Melissa.19 Reputație: 93 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:Constanta-ciresica Oras:Constanta-ciresica Autor Postat Octombrie 23, 2021 2 2
x the impaler Reputație: 10007 Postat Octombrie 24, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Octombrie 24, 2021 On 10/22/2021 at 5:52 PM, Alinp23 said: Buna Melissa , sunt noua pe acest forum doar ce am intrat și vad o fata cu un corb wow ce sâni frumoși rotunzi mi.as dori sa ne întâlnim in acest weekend sa ne simțim bine amândoi te pup 😘 . PS sa nu crezi că sunt ceva obsedat sexual din comentariul meu doar că asta am simțit pe moment Lasă fata sa creadă ca ești... 😀 Ea din ăștia prefera care când se uita la "corb" nu observa cum li se subțiază portofelu 👍 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 și eu mă uit la "corbul" ei.. și mi se umflă.... buzunaru.n-o fii de la bani, că dă p-afară,oare?..🤭 și totuși nu-nțeleg ..melissa sau nicolle? melissa, melissa ..dorm dezvelit noapte asta..oi răci ..🤧
Melissa.19 Reputație: 93 Postat Octombrie 25, 2021 Oras:Constanta-ciresica Oras:Constanta-ciresica Autor Postat Octombrie 25, 2021 Acum 11 ore, _sahy_ a spus: și eu mă uit la "corbul" ei.. și mi se umflă.... buzunaru.n-o fii de la bani, că dă p-afară,oare?..🤭 și totuși nu-nțeleg ..melissa sau nicolle? melissa, melissa ..dorm dezvelit noapte asta..oi răci ..🤧 Sa fie pe intelesul tuturor , Melissa este numele meu real , eu cand am creat topicul nu mi am dat seama ca o sa apara numele Asta , si uite asa am ajuns la concluzia ca n are rost sa mi mai pun Nicolle ,pentru ca deja se vedea Melissa . Si cam asta este cu numele ! 😜🥰 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2021 Postat Octombrie 25, 2021 1 oră în urmă, Melissa.19 a spus: Sa fie pe intelesul tuturor , Melissa este numele meu real , eu cand am creat topicul nu mi am dat seama ca o sa apara numele Asta , si uite asa am ajuns la concluzia ca n are rost sa mi mai pun Nicolle ,pentru ca deja se vedea Melissa . Si cam asta este cu numele ! 😜🥰 nu tre sa 😡.. mi-am dat seama! era in spirit de gluma..ne f.. ,ne f.. dar mai si glumim..😝 zi frumoasa!😘
x the impaler Reputație: 10007 Postat Octombrie 25, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Octombrie 25, 2021 2 hours ago, Melissa.19 said: Sa fie pe intelesul tuturor , Melissa este numele meu real , eu cand am creat topicul nu mi am dat seama ca o sa apara numele Asta , si uite asa am ajuns la concluzia ca n are rost sa mi mai pun Nicolle ,pentru ca deja se vedea Melissa . Si cam asta este cu numele ! 😜🥰 De la mine ai un 10 pt sinceritate. 👍 Sper sa ajung sa ma joc și cu corbul... 😀 😀 😀 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum