virgingamer Reputație: 23 Postat Octombrie 21, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Salut! Tot văd extrem de multe anunțuri de la @EROS_MASAJ. Suna tentant și doar masajul dar fetele alea imi fac pofta de ceva mai mult. Nu am apelat niciodată la un serviciu de genul, este doar masaj sau se poate merge și mai departe in anumite condiții? 1 Link spre comentariu
kapene Reputație: 244 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Partajează Postat Octombrie 22, 2021 Cica alea e mai timide , ai grija ca s-ar putea sa muste rau . De ce nu mergi tu la sigur , la una testata si ii ceri numai masaj apoi vezi tu cum pleci de acolo 😉 1 Link spre comentariu
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Octombrie 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2021 On 10/21/2021 at 3:35 PM, virgingamer said: Salut! Tot văd extrem de multe anunțuri de la @EROS_MASAJ. Suna tentant și doar masajul dar fetele alea imi fac pofta de ceva mai mult. Nu am apelat niciodată la un serviciu de genul, este doar masaj sau se poate merge și mai departe in anumite condiții? masajul nostru este cu mult mai bun decat multe "si altceva" ce gasesti prin piata pentru ca la noi beneficiezi si de relaxare si erotism si GFE timp de o ora comparat cu "si altceva" care dureaza 5 min ca vantul ca sa intelegi cum este un masaj la noi pe scurt la Eros este doar ce ii mai bun @Amanda_Eros iti recomand sa incerci masajul Amandei macar o data O sa ai parte de o surpriza placuta in materie de ce inseamna masaj erotic si erotism la noi Link spre comentariu
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Octombrie 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2021 On 10/22/2021 at 8:59 AM, kapene said: Cica alea e mai timide , ai grija ca s-ar putea sa muste rau . De ce nu mergi tu la sigur , la una testata si ii ceri numai masaj apoi vezi tu cum pleci de acolo 😉 Si noi recomandam o vizita la @Amanda_Eros 1 Link spre comentariu
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Octombrie 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2021 On 10/21/2021 at 3:35 PM, virgingamer said: Salut! Tot văd extrem de multe anunțuri de la @EROS_MASAJ. Suna tentant și doar masajul dar fetele alea imi fac pofta de ceva mai mult. Nu am apelat niciodată la un serviciu de genul, este doar masaj sau se poate merge și mai departe in anumite condiții? @Amanda_Eros o sa iti faca pofta si de a doua sedinta si a treia ..... and so on 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Octombrie 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2021 On 10/21/2021 at 3:35 PM, virgingamer said: Salut! Tot văd extrem de multe anunțuri de la @EROS_MASAJ. Suna tentant și doar masajul dar fetele alea imi fac pofta de ceva mai mult. Nu am apelat niciodată la un serviciu de genul, este doar masaj sau se poate merge și mai departe in anumite condiții? Este bine daca iti starnesc dorinte inseamna ca ma prezint cum trebuie te astept sa vedem ce putem pune in practica sa imi spui ce fantezii ai in domeniul masajului erotic Link spre comentariu
virgingamer Reputație: 23 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 17 hours ago, Amanda_Eros said: Este bine daca iti starnesc dorinte inseamna ca ma prezint cum trebuie te astept sa vedem ce putem pune in practica sa imi spui ce fantezii ai in domeniul masajului erotic Haha, naughty, naughty. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum