soryyy78 Reputație: 2 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:slatina Oras:slatina Postat Ianuarie 16, 2014 salutare.bifat si eu la domnisoara cu anunt in gazeta de sud si am fost foarte multumit . de remarcat ca sunt doua fete aici una bruneta si una blonda. eu am vb cu bruneta si am luat o finalizare 0+n un milion. locatie in centru teatru national, semafoare te indruma la telefon., apartament curat cu 2 camere,baie curata. Bruneta are in jur de 22 sau 23 de ani carnea foarte tare, sini mari si frumosi, cam face ce a ce ii spui fara fite fara graba.Note oral 8 normal 9Sunt o,bruneta draguta si cu atitudine care stiu sa creez o atmosfera deosebita si ofer clipe unice domnilor dornici de o escapada amoroasa la mine sau la hotel. POZE REALE NU RASP. LA NR PRIVATE SI SM
davis.corso Reputație: 85 Postat Ianuarie 16, 2014 Postat Ianuarie 16, 2014 Daca vreti s-o vedeti pe protagonista anuntului:http://www.coedcherry.com/galleries/79773
sslancer Reputație: 119 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Ianuarie 17, 2014 Wow ... chiar asa vedete avem in craiova??? ... Terminand cu ironia sunt o gramada de anunturi postate de acelasi user cu acelasi numar de telefon cu o gramada de poze in care apar alte femei singura asemanare fiind faptul ca sunt brunete ... deci sa ne lamureasca autorul recenziei cum e cu pozele ... eventual o recenzie mai completa
soryyy78 Reputație: 2 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:slatina Oras:slatina Autor Postat Ianuarie 17, 2014 salutare . infirm aceste poze . nici chiar asa dar totusi mie bruneta din locatia respectiva mi a placut.
dorucompostoru Reputație: 35 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:dolj Oras:dolj Postat Ianuarie 17, 2014 Am fost si eu la domnisoara manat de pozele din anunt, ajung la locatie vis a vis de Teatru si ce sa descopar,la usa o fata la care mai fusesem dar in alta locatie si anume in cuibul de la kubic pe numele ei de scena Roxana. Ne am salutat spunandu i direct ca a pus poze false, lucru recunoscut si de ea,m a intrebat daca raman si am zis ca da avand in vedere ca stiam marfa. Am luat un oral protejat , decartat 70 de lei si trecut la treaba. Oral bine facut dar fara deep sau alte artificii, dupa vreo 10 min terminat in caciulita .Note.Fata 7Corp 7Oral 6Normal nu am facutGfe 6Nu mi a placut dezordinea si mirosul de tabac din casa,mai avea o colega care dormea si nu am vazut o la fata,baia nu stiu, nu am vizitat o.De revenit in lipsa de altceva. 2
borgore Reputație: 11 Postat Ianuarie 21, 2014 Postat Ianuarie 21, 2014 Le-am vizitat si eu pe fete , ca de obicei , dupa cateva pahare de vin , la insistentele unui prieten . Se intampla acum vreo doua luni . Damezele erau singurele disponibile din oras la care puteam sa mergem amandoi deodata , la ora aia tarzie . Sunat , stabilit intalnire .Punct de reper Banca Romaneasca visavis de Teatrul National . De acolo va indruma ele prin gangul alaturat .Ajunsi la fata locului ne deschide bruneta . Apartamentul este cu doua camere , tip vagon . Curat , destul de modern . Baia curata si utilata . Eu am luat-o pe bruneta si am mers in dormitor , tovarasul ramanand cu blonda careia nu i-am dat prea multa atentie .Inceput cu un oral mediu , fara artificii . Parea , cel putin ca isi da silinta . Schimbat la normal unde s-a descurcat mai bine . Destul de stramta , zic eu . Schimbat mai multe pozitii , finalizat capra , in prezervativ . Decartat 100 ron O+N protejat . Fata este destul de vorbareata si amabila . Nu a comentat in timpul actiunii , ba chiar a venit cu segestii . La final am fost servit cu un pahar de suc . Ca aspect , bruneta , bine proportionata , undeva la 1,60 , sani maricei si tari , fund bombat , corp de adolescenta . De remarcat ochii foarte frumosi !Pozele , intr-adevar , sunt false , Note : O - 7 N - 8,5GFE - 8 . Singura neplacere a fost cauzata de colega care a venit peste noi de doua ori in timpul actiunii , sa ia lubrifiantul . Per total , o experienta placuta . Recomand ! 3
andrei1986 Reputație: 171 Postat Iunie 21, 2014 Postat Iunie 21, 2014 numar deconectat - se poate muta la inactive
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum