Sari la conținut

0761871502

soryyy78

Postări Recomandate

• Oras:slatina
Postat

salutare.bifat si eu la domnisoara cu anunt in gazeta de sud si am fost foarte multumit . de remarcat ca sunt doua fete aici una bruneta si una  blonda. eu am vb cu bruneta si am luat  o finalizare 0+n un milion. locatie in centru teatru national, semafoare te indruma la telefon., apartament curat cu 2 camere,baie curata. Bruneta are in jur de 22 sau 23 de ani carnea foarte tare, sini mari si frumosi, cam face ce a ce ii spui fara fite fara graba.Note oral 8 normal 9Sunt o,bruneta draguta si cu atitudine care stiu sa creez o atmosfera deosebita si ofer clipe unice domnilor dornici de o escapada amoroasa la mine sau la hotel. POZE REALE NU RASP. LA NR PRIVATE SI SM

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Wow ... chiar asa vedete avem in craiova??? ...

Terminand cu ironia sunt o gramada de anunturi postate de acelasi user cu acelasi numar de telefon cu o gramada de poze in care apar alte femei singura asemanare fiind faptul ca sunt brunete ... deci sa ne lamureasca autorul recenziei cum e cu pozele ... eventual o recenzie mai completa

Postat

salutare . infirm aceste poze . nici chiar asa dar totusi mie bruneta din locatia respectiva mi a placut.

• Oras:dolj
  • Oras:dolj
Postat

Am fost si eu la domnisoara manat de pozele din anunt, ajung la locatie vis a vis de Teatru si ce sa descopar,la usa o fata la care mai fusesem dar in alta locatie si anume in cuibul de la kubic pe numele ei de scena Roxana. Ne am salutat spunandu i direct ca a pus poze false, lucru recunoscut si de ea,m a intrebat daca raman si am zis ca da avand in vedere ca stiam marfa. Am luat un oral protejat , decartat 70 de lei si trecut la treaba. Oral bine facut dar fara deep sau alte artificii, dupa vreo 10 min terminat in caciulita .

Note.

Fata 7

Corp 7

Oral 6

Normal nu am facut

Gfe 6

Nu mi a placut dezordinea si mirosul de tabac din casa,mai avea o colega care dormea si nu am vazut o la fata,baia nu stiu, nu am vizitat o.

De revenit in lipsa de altceva.

• Like 2
Postat

Le-am vizitat si eu pe fete , ca de obicei , dupa cateva pahare de vin , la insistentele unui prieten . Se intampla acum vreo doua luni . Damezele erau singurele disponibile din oras la care puteam sa mergem amandoi deodata , la ora aia tarzie .

Sunat , stabilit intalnire .

Punct de reper Banca Romaneasca visavis de Teatrul National . De acolo va indruma ele prin gangul alaturat .

Ajunsi la fata locului ne deschide bruneta . Apartamentul este cu doua camere , tip vagon . Curat , destul de modern . Baia curata si utilata . 

Eu am luat-o pe bruneta si am mers in dormitor , tovarasul ramanand cu blonda careia nu i-am dat prea multa atentie .

Inceput cu un oral mediu , fara artificii . Parea , cel putin ca isi da silinta . Schimbat la normal unde s-a descurcat mai bine . Destul de stramta , zic eu . Schimbat mai multe pozitii , finalizat capra , in prezervativ . Decartat 100 ron O+N protejat . 

Fata este destul de vorbareata si amabila  . Nu a comentat in timpul actiunii , ba chiar a venit cu segestii . La final am fost servit cu un pahar de suc . 

Ca aspect , bruneta , bine proportionata , undeva la 1,60 , sani maricei si tari , fund bombat , corp de adolescenta . De remarcat ochii foarte frumosi !

Pozele , intr-adevar , sunt false , 

Note : 

O - 7 

N - 8,5

GFE - 8 . Singura neplacere a fost cauzata de colega care a venit peste noi de doua ori in timpul actiunii , sa ia lubrifiantul .

Per total , o experienta placuta . Recomand !

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...