Sari la conținut

Check This Out

Vizitator TopBottom

Postări Recomandate

Vizitator TopBottom
Reputație: 0
Postat

Hei,

Am lasat zilele trecute un comment la un film pe www.ashemaletube.com legat de faptul ca un model se filma cu un client cand il futea fara prezervativ. Am primit un raspuns cum ca in Brazilia se da gratis PrEP. N-am stiut ce e ala si am cautat:

https://www.cdc.gov/hiv/basics/prep.html

Am ramas uimit, n-am stiut de existenta acestui tratament. Pe urma am vazut ca exista si PEP: 

https://www.cdc.gov/hiv/basics/pep.html

Wow, gen daca-l iei pana in 72 de ore de la posibila expunere e ok, scapi de belea.  Am mers mai departe cu cautarea si am vazut cate tipuri de teste sunt si care sunt cele mai eficiente:

https://www.cdc.gov/hiv/basics/hiv-testing/test-types.html

Intrebare mea este, in Romania exista un astfel de site si astfel de medicamente? 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Wow!! Super interesant ce ai lasat aici. Eu nu stiu de asa ceva in Romania, dar nici nu am cautat foarte mult. E posibil sa existe, dar la modul exclusivist, cred...nu stiu ce sa zic, dar ar fi foarte taree!! 🥰 Cred ca mai multe informatii au ONG-urile LGBTQ+  😉

Vizitator TopBottom
Postat
5 hours ago, pandispan85 said:

Posteaza si linkul cu video in sine

Daca tu cu atat ai ramas dupa ce-ai citit ce-am lasat eu aici e clara treaba...

Postat

Din ce stiu eu, e destul de scump tratamentul, undeva la 100 de euro pe doza dacă nu chiar mai mult. Poate poti convinge medicul de familie sa iti deconteze tratamentul daca te identifici ca grup de risc( sex worker, homosexual) si ai tendinta sa o faci neprotejat. Ma cam îndoiesc, insa. 

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator TopBottom
Postat
4 hours ago, herbert west said:

Din ce stiu eu, e destul de scump tratamentul, undeva la 100 de euro pe doza dacă nu chiar mai mult. Poate poti convinge medicul de familie sa iti deconteze tratamentul daca te identifici ca grup de risc( sex worker, homosexual) si ai tendinta sa o faci neprotejat. Ma cam îndoiesc, insa. 

Iti dai seama ca in cazuri de genul asta nu se mai gandeste in bani. Am mai pus intrebari, m-am mai interesat si am aflat ca pastila de preventie nu se gaseste in tara in mod oficial, e adusa de oameni din Europa sau din afara ei dar pastila de dupa, cea pe care poti s-o iei pana in 72 de ore, se gaseste si poti s-o iei gratis. Nu de foarte multe ori ca nu e indicat din punct de vedere al sanatatii. 

Legat de testele pe care poti sa le faci in tara am aflat ca doar ultimele 2 sunt comune si poti sa le faci si gratis si la o clinica care sa-ti ofere un cadru mai intim. Partea proasta e ca trebuie sa astepti pana la 6 saptamani pana cand anticorpii si antigenii sa fie gasiti in sange, iar asta se aplica la cel mai rapid test. Mai e unu facut doar de cateva clinici in care se cauta direct virusul in sange, costa 500 ron si ai de asteptat 2 saptamani de la posibila contactre pana cand sa poti sa faci un test concludent. 

Postat
Acum 10 ore, TopBottom a spus:

Iti dai seama ca in cazuri de genul asta nu se mai gandeste in bani. Am mai pus intrebari, m-am mai interesat si am aflat ca pastila de preventie nu se gaseste in tara in mod oficial, e adusa de oameni din Europa sau din afara ei dar pastila de dupa, cea pe care poti s-o iei pana in 72 de ore, se gaseste si poti s-o iei gratis. Nu de foarte multe ori ca nu e indicat din punct de vedere al sanatatii. 

Legat de testele pe care poti sa le faci in tara am aflat ca doar ultimele 2 sunt comune si poti sa le faci si gratis si la o clinica care sa-ti ofere un cadru mai intim. Partea proasta e ca trebuie sa astepti pana la 6 saptamani pana cand anticorpii si antigenii sa fie gasiti in sange, iar asta se aplica la cel mai rapid test. Mai e unu facut doar de cateva clinici in care se cauta direct virusul in sange, costa 500 ron si ai de asteptat 2 saptamani de la posibila contactre pana cand sa poti sa faci un test concludent. 

Corect. Eu am trecut prin asta cand am intrat in contact cu sange de la o doamna aflata la menstruație. Am stat multe zile cautand PrEP si alte modalități de tratament post-expunere, concluzionând in final ca nu aveam cum sa obtin pastilele. Am facut HIV ARN sa aflu incarcatura virala ce s-a dovedit zero la 2 saptamani ce a costat 100 euro si peste 2 luni ELISA de a 4 generație la fel negativ. 

Vizitator TopBottom
Postat
15 hours ago, herbert west said:

Corect. Eu am trecut prin asta cand am intrat in contact cu sange de la o doamna aflata la menstruație. Am stat multe zile cautand PrEP si alte modalități de tratament post-expunere, concluzionând in final ca nu aveam cum sa obtin pastilele. Am facut HIV ARN sa aflu incarcatura virala ce s-a dovedit zero la 2 saptamani ce a costat 100 euro si peste 2 luni ELISA de a 4 generație la fel negativ. 

Imi poti spune te rog unde ai facut testul HIV ARN? Vineri se fac 2 saptamani si vreau sa-l fac si eu. 

Vizitator TopBottom
Postat
On 10/27/2021 at 6:56 PM, herbert west said:

Clinica Medicover. 

Nu sunt sigur pe care sa-l fac, pe cel cantitativ sau pe cel de confirmare. Tu pe care l-ai facut?

Postat
Acum 5 ore, TopBottom a spus:

Nu sunt sigur pe care sa-l fac, pe cel cantitativ sau pe cel de confirmare. Tu pe care l-ai facut?

Cel cantitativ, care masoara incarcatura virala. Sub o anumita valoare, testul este considerat negativ. Poti dupa aceea sa faci ELISA sa confirmi. 

• Minus 1

Postat

PrEP poate fi achizitionat prin farmaci de peste hotare numai daca ai o reteta pentru medicamente de la medicul de familie sau de la un infectionist. O sa fie challenging sa ii convingi sa iti ofere prescriptia. Macar prin asta toate fricile mele legate de contractarea HIV se vor evapora, putand sa ma dezlantuiesc in voie cu ts. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...