Amalia10 Reputație: 204 Postat Noiembrie 27, 2023 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 Buna dimineața! Disponibilă pana la ora 20 ☺️🤍 V as ruga frumos sa: ‼️NU MA MAI SUNAȚI DACĂ SUNTEȚI BLOCAȚI PENTRU CA ACEL BLOCK INSEAMNA CA NU VREAU SA MAI COLABORAM‼️ O zi minunata va doresc🫶 Link spre comentariu
Limbadeaur Reputație: 25 Postat Noiembrie 27, 2023 Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 Acum 59 minute, Amalia10 a spus: Buna dimineața! Disponibilă pana la ora 20 ☺️🤍 V as ruga frumos sa: ‼️NU MA MAI SUNAȚI DACĂ SUNTEȚI BLOCAȚI PENTRU CA ACEL BLOCK INSEAMNA CA NU VREAU SA MAI COLABORAM‼️ O zi minunata va doresc🫶 Heyy bună dimineața pnaa când mai stai la noi?? 😘😘 Zi frumoasa Link spre comentariu
Amalia10 Reputație: 204 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Neata tuturor😘 1 5 Link spre comentariu
dani2017 Reputație: 15 Postat Noiembrie 29, 2023 Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 33 minute, Amalia10 a spus: Neata tuturor😘 Neata, Senzuala ca de obicei 😘 Link spre comentariu
Amalia10 Reputație: 204 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Buna dimi🥰 Voi fi disponibilă pana joi, dragilor! După ne vom revedea anul viitor. Pupici 🫶 Link spre comentariu
Limbadeaur Reputație: 25 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 2 ore, Amalia10 a spus: Buna dimi🥰 Voi fi disponibilă pana joi, dragilor! După ne vom revedea anul viitor. Pupici 🫶 Joi inclusiv? Link spre comentariu
Amalia10 Reputație: 204 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 4 ore, Limbadeaur a spus: Joi inclusiv? Nu nu. Joi dimineața voi pleca 🥳😂 Link spre comentariu
Limbadeaur Reputație: 25 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 2 ore, Amalia10 a spus: Nu nu. Joi dimineața voi pleca 🥳😂 La ce ora pleci? Pot face o vizita joi dimineață!? 😘😜 Link spre comentariu
samuraihd Reputație: 22 Postat Decembrie 26, 2023 Partajează Postat Decembrie 26, 2023 Oare cand ne bucura Amalia cu o vizita? Are cineva detalii? Link spre comentariu
dani2017 Reputație: 15 Postat Decembrie 26, 2023 Partajează Postat Decembrie 26, 2023 Acum 8 minute, samuraihd a spus: Oare cand ne bucura Amalia cu o vizita? Are cineva detalii? Spunea ca va reveni undeva pe la sfarsitul lunii Ianuarie 2024...O sa iti dai seama cand va reactiva anuntul de pe Publi24... A zis ca nu isi va mai activa abonamentul aici pe forum momentan. Link spre comentariu
samuraihd Reputație: 22 Postat Decembrie 26, 2023 Partajează Postat Decembrie 26, 2023 Acum 3 minute, dani2017 a spus: Spunea ca va reveni undeva pe la sfarsitul lunii Ianuarie 2024...O sa iti dai seama cand va reactiva anuntul de pe Publi24... A zis ca nu isi va mai activa abonamentul aici pe forum momentan. Multumesc frumos. Cred ca pe atunci o sa fiu iar plecat din tara. Sa inteleg ca nu o sa mai activeze pe forum. Link spre comentariu
Gikon13 Reputație: 28 Postat Ianuarie 11 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Ianuarie 11 Salutare tuturor, marti pe 16 Amalia vine la piatra pentru cateva zile(nu stiu exact cat), fiti cu ochii pe publi pe cand isi va reactiva anuntul! O zi frumoasa si spor! 1 Link spre comentariu
dani2017 Reputație: 15 Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 Acum 2 ore, Gikon13 a spus: Salutare tuturor, marti pe 16 Amalia vine la piatra pentru cateva zile(nu stiu exact cat), fiti cu ochii pe publi pe cand isi va reactiva anuntul! O zi frumoasa si spor! Salut. Asta da veste buna !. Multumim. Link spre comentariu
Kixi87 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 Știe careva dacă Amalia mai este prin oraș? Sau când mai revine? Link spre comentariu
sergiu_1981 Reputație: 123 Postat Ianuarie 31 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Ianuarie 31 Acum 9 ore, Kixi87 a spus: Știe careva dacă Amalia mai este prin oraș? Sau când mai revine? Nu mai este în oraș! Revine după 14 februarie! Link spre comentariu
serkan2 Reputație: 2 Postat Februarie 1 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Februarie 1 Greu de ajuns la ea ,am dat mesaje am sunat de n ori este cu circuit inchis Acum 21 ore, sergiu_1981 a spus: Nu mai este în oraș! Revine după 14 februarie! 1 Link spre comentariu
strumpf Reputație: 5 Postat Februarie 21 Oras:Neamț Oras:Neamț Partajează Postat Februarie 21 Ziua bună, tuturor! Vă rog să ajutați un doritor de clipe frumoase cu Amalia să ajungă la ea. Care este secretul? Amalia dragă...dacă citești acest mesaj fa încă om fericit te rog. Cu respect. Link spre comentariu
Limbadeaur Reputație: 25 Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 Fata asta nu are grad de comparație este fenomen are ceva al ei este bestiala ce servicii de calitate are... Oralul demențial normalul și ala este este de nota 10+++ geme se mulează perfect iar sânii și buzele top top o vizitez de fiecare data cu mare placere. 2 Link spre comentariu
strumpf Reputație: 5 Postat Februarie 23 Oras:Neamț Oras:Neamț Partajează Postat Februarie 23 Vă salut cu drag pe toți! Și în special pe domnișoara Amalia. As vrea sa ma sfătuiți, sa ma îndrumați sau orice ar fi potrivit pentru a putea sa ma bucur și eu de nurii domnișoarei. Zi frumoasă! Link spre comentariu
cipsanit Reputație: 49 Postat Februarie 24 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Februarie 24 La 23.02.2024 la 10:09, Limbadeaur a spus: Fata asta nu are grad de comparație este fenomen are ceva al ei este bestiala ce servicii de calitate are... Oralul demențial normalul și ala este este de nota 10+++ geme se mulează perfect iar sânii și buzele top top o vizitez de fiecare data cu mare placere. Ce număr de telefon are? Este in piatra neamț acum? Link spre comentariu
cipsanit Reputație: 49 Postat Februarie 26 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Februarie 26 Nu este activa, are telefonul închis, nici pe whatup nu răspunde, știți ceva de ea? A schimbat telefonul? Mulțumesc frumos. Link spre comentariu
serkan2 Reputație: 2 Postat Februarie 26 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Februarie 26 Acum 12 minute, cipsanit a spus: Nu este activa, are telefonul închis, nici pe whatup nu răspunde, știți ceva de ea? A schimbat telefonul? Mulțumesc frumos. E cu circuit închis nu răspunde nici la telefon nici la mesaje Link spre comentariu
cipsanit Reputație: 49 Postat Februarie 26 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Februarie 26 Acum 5 ore, serkan2 a spus: E cu circuit închis nu răspunde nici la telefon nici la mesaje Se vede ca are clienți ei. Nu-i mai trebuie alți. Link spre comentariu
cipsanit Reputație: 49 Postat Martie 1 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Martie 1 La 23.11.2023 la 11:11, Amalia10 a spus: Buna dimineața tuturor! Disponibilă astăzi pana la 18🫶. Din motive personale, nu voi mai lucra cu persoane sub 30 de ani! Va doresc o zi frumoasa! 🤍 Bună Amalia. Te-am cautat de multe ori, dar nu ai răspuns, am numărul de Italia, vroiam să te cunosc, am crezut că accepți și persoane de 40 de ani. Nu știu dacă ne vom întâlni. Eu stau până joi. După plec înapoi în ita6a. Link spre comentariu
carlos270 Reputație: 255 Postat Martie 20 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Martie 20 Salutare ! Știe cineva cand revine Amalia la Piatra-Neamț ? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum