Sari la conținut

Amalia 0748663787

Vizitator Amalia10

Postări Recomandate

• Oras:Piatra Neamt
  • Disponibila
  • Oras:Piatra Neamt
  • Disponibila
Postat

M-am jucat puțin cu AI și a ieșit ceva în stilul lui Henry Miller din Sexus ! Iar numele personajului e împrumutat de la Remarque! 

pour les connaisseurs!😂😂😂
  • Mersi 1
  • Oras:Neamț
Postat
La 04.02.2025 la 17:36, rohustler69 a spus:

M-am jucat puțin cu AI și a ieșit ceva în stilul lui Henry Miller din Sexus ! Iar numele personajului e împrumutat de la Remarque! 

pour les connaisseurs!😂😂😂

Postat
Acum 53 minute, dani50 a spus:

Bună,

Mai ești în Piatra Neamț?

salutare nu mai este a plecat din oraș 

• Like 1
  • Oras:B
Postat

La cat de ocupată a fost…acum pe relaxare  la tocat banii care vi i-a luat :)))

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, bet19500 a spus:

"Pe care"...

• Like 2
  • Oras:Piatra Neamț
Postat
1 oră în urmă, bet19500 a spus:

Mai ceva ca la Catedrala Neamului  !!! așa multă lume a [ primit ]. 🤣🤣🤣

• Minus 1
Postat
Acum 1 oră, Edyxx a spus:

Mai ceva ca la Catedrala Neamului  !!! așa multă lume a [ primit ]. 🤣🤣🤣

A ramas cineva nesupt?

• Minus 1
Postat
La 10.02.2025 la 19:50, bet19500 a spus:

A ramas cineva nesupt?

Da...cam mulți. Cred ca a supt cunoștințele apropiate și data viitoare cred ca ne ia pe restul. Am insistat destul de mult și n-am avut noroc. Poate data viitoare... 🙂

• Oras:romania
Postat

A gasit 3,4 moşnegi sa o tina de vorba fara sa o futa si la restul care am scris frumos si i am facut reclama ne da la mumu! Asta este concluzia mea despre Amelia. 

• Haha 1
  • Minus 1
Postat

Raman in continuare cel mai mare fan Andreea!! Fata blonda de la Constanta.

• Oras:București
Postat
Acum 2 ore, vatilos a spus:

Raman in continuare cel mai mare fan Andreea!! Fata blonda de la Constanta.

Să fie într-un ceas bun...Să te bucuri de ea  !!!🤣

• Minus 1
  • Oras:. Calator
  • Oras:. Calator
Postat
5 hours ago, vatilos said:

A gasit 3,4 moşnegi sa o tina de vorba fara sa o futa si la restul care am scris frumos si i am facut reclama ne da la mumu!  

16 hours ago, WhyteHorse said:

Cred ca a supt cunoștințele apropiate și data viitoare cred ca ne ia pe restul. 

„Când vulpea nu ajunge la struguri, spune că sunt acri”. 

Este mai ușor să spui că „Ea este de vina, nu eu” decât să recunoști că poate nu ai făcut tot ce era necesar, ca nu ai reusit in timp util sau că pur și simplu nu a fost să fie.  
Asa sunt unii dintre noi. Cand nu pot suporta un refuz, ajung sa isi transforme admirația în dispreț. 
În loc să accepte ca nu se poate cand vor ei si să își îmbunătățească modalitatea de comunicare si comportamentul, unii aleg să denigreze, sperând că astfel vor câștiga un sentiment de superioritate.

Aceasta este societatea modernă, unde social media oferă un refugiu pentru frustrările personale. 
Eu nu ma pot obisnui cu tendința oamenilor de a disprețui sau denigra ceea ce nu pot obține. Nu pot sa fiu de acord cu cineva care nu reușește să atingă un obiectiv sau să dobândească ceva ce isi dorește, si să-si justifice eșecul prin subestimarea sau criticarea acelui lucru.

Imi inchipui ca pentru acestia este o modalitate de a-și proteja ego-ul și de a evita sentimentul de respingere sau eșec.

Eu daca nu mai pot sa o vad din motive personale, ce ar trebui sa fac ? 

On 4/20/2024 at 4:56 PM, Eugenix said:

Are un circuit aproape inchis si accepta rar sa cunoasca persoane noi care demonstreaza ca vor (cu adevarat)  sa se bucure de momente deosebite langa amanta perfecta.

Noi vorbim aici de fata care se apropie cel mai mult de amanta perfecta. Si am scris asta in aprilie 2024.

A fi primit de Amalia este un privilegiu, nu un dat.

A fi acceptat în lumea ei este un semn de încredere, un dar care nu trebuie luat de-a gata.

Daca nu ai reusit acum sa o vizitezi, incearca data viitoare sa ii scrii din timp.
Si poate o sa ai noroc sa iti raspunda.

Bafta !

Postat
Acum 11 minute, Eugenix a spus:

„Când vulpea nu ajunge la struguri, spune că sunt acri”. 

Este mai ușor să spui că „Ea este de vina, nu eu” decât să recunoști că poate nu ai făcut tot ce era necesar, ca nu ai reusit in timp util sau că pur și simplu nu a fost să fie.  
Asa sunt unii dintre noi. Cand nu pot suporta un refuz, ajung sa isi transforme admirația în dispreț. 
În loc să accepte ca nu se poate cand vor ei si să își îmbunătățească modalitatea de comunicare si comportamentul, unii aleg să denigreze, sperând că astfel vor câștiga un sentiment de superioritate.

Aceasta este societatea modernă, unde social media oferă un refugiu pentru frustrările personale. 
Eu nu ma pot obisnui cu tendința oamenilor de a disprețui sau denigra ceea ce nu pot obține. Nu pot sa fiu de acord cu cineva care nu reușește să atingă un obiectiv sau să dobândească ceva ce isi dorește, si să-si justifice eșecul prin subestimarea sau criticarea acelui lucru.

Imi inchipui ca pentru acestia este o modalitate de a-și proteja ego-ul și de a evita sentimentul de respingere sau eșec.

Eu daca nu mai pot sa o vad din motive personale, ce ar trebui sa fac ? 

Noi vorbim aici de fata care se apropie cel mai mult de amanta perfecta. Si am scris asta in aprilie 2024.

A fi primit de Amalia este un privilegiu, nu un dat.

A fi acceptat în lumea ei este un semn de încredere, un dar care nu trebuie luat de-a gata.

Daca nu ai reusit acum sa o vizitezi, incearca data viitoare sa ii scrii din timp.
Si poate o sa ai noroc sa iti raspunda.

Bafta !

Un "Dar" omule tu bați câmpi rău..Nu ai mai văzut pizdă..ori te plătește tipa pentru ai promova serviciu in Piatra Neamț. 

O fi și ea o divă..și vezi domne se scufundă orașul dacă nu o primim cu covorul roșu.!

Am fost ! E la fel ca orice femeie , și sunt altele care au rămas naturale și fac o treabă mai ok !

Așa că mai scutește-ne cu explicații de doi banii. 

• Minus 1
Postat

Si uite au aparut labarii despre care vorbeam, eu caut o muista de sprit buna, atat, din cauza la astia ca voi( eugenix), fripturistele se cred dive. 
Iti fac un rezumat scurt( eugenix asta), cand era diva Amalia pt prima data la P Neamt, pe varianta in Maratei la un bloc din ala bombardat de Putin, venita de pe afara de la vitrini, fata era super ok si o vizitam fara programare,eu inteleg ca nu ai vazut pizda decat la o prostituata si ca o platesti sa te uiti la ea in pizda si sa ii dai limbi , ca tu esti un gras batran cu pula mica si cam atat,vad ca esti foarte activ pe forum si de cele mai multe ori vorbesti prost.Cred ca cea mai mare realizare a ta in viata este ca te primeste Amalia. Pizde bune si misto sunt peste tot, dar din cauza la prosti ca tine , majoritatea prostituatelor uita cu ce se ocupa de fapt si isi iau grade de dive, iar restul baietilor valabili trebuie sa mearga pe la iasi ori bacau sa futa ceva misto si fara arfe.

Mai lasa ne cu comentariile tale, ca numai prost vb si numai review uri proaste ai,

Da te n sabie!

• Minus 1
Postat
Acum 14 ore, Alexa0 a spus:

Să fie într-un ceas bun...Să te bucuri de ea  !!!🤣

Sa ne bucuram de ea! Nu sunt egoist🤣🤣

Postat

salutare tuturor eu zic sa nu ne măi dușmănim că nu are rost de asta fug toate fetele astea din oraș asta ca nu știm să ne comportăm și după ne intrebam de ce nu ne mai vine fete in acest oraș ne merităm soarta scuze  dacă daca am deranjat cu ceva în tot ce am spus o zi bună vă doresc si hai sa fim mai buni 

• Like 1
Postat
Acum 10 ore, catalin15988 a spus:

salutare tuturor eu zic sa nu ne măi dușmănim că nu are rost de asta fug toate fetele astea din oraș asta ca nu știm să ne comportăm și după ne intrebam de ce nu ne mai vine fete in acest oraș ne merităm soarta scuze  dacă daca am deranjat cu ceva în tot ce am spus o zi bună vă doresc si hai sa fim mai buni 

Sunt total de acord cu tine,dar daca eu vin la tine in casa si iti spun ca sunt zugrav , pai sunt zugrav , nu ma dau director la bcr,asa si cu fetele astea, isi iau grade de dive si cand spui care e menirea lor iti sare lumea n cap, se supara de adevar.Pe langa asta mai sunt si lingai care le dau grade de dive,pai unde am ajuns? Chiar nu mai e barbat nimeni pe aici ? Imi fac cruce cand citesc comentariile lu asta eugenix, ma ia capul bai frate! Sunt de peste 10 ani pe forum si nu mai suport, am zis ca nu comentez prea des ca nu e treaba mea, dar vad ca din ce in ce mai multe prostituate uita la ce au venit, multe pe fuga sa faca banul rapid, nimeni nu zice nimic, ne luam teapa si sa tacem din gura ca vine eugenix si ne invata el cum trebuie sa ne comportam cu o prostituata, fata asta in cauza ( si nu e singura) in 2021 cand a inceput lumea sa vb de ea , era super ok, in timp s a transformat zici ca e Paris Hilton, si cred ca multi baieti sunt de acord cu mine!

Nu mai lasati prostituatele sa profite de voi, nu fac serviciu bun ?! Cere ti banii inapoi! Poze false? Nu ramaneti!

Mangla la tel cand sunati si la fata locului se intampla altceva? Nu ramaneti!

Daca noi nu le educam spre binele nostru , vad ca ne educa ele din pacate.

• Minus 1
Postat
Acum 14 ore, vatilos a spus:

Sunt total de acord cu tine,dar daca eu vin la tine in casa si iti spun ca sunt zugrav , pai sunt zugrav , nu ma dau director la bcr,asa si cu fetele astea, isi iau grade de dive si cand spui care e menirea lor iti sare lumea n cap, se supara de adevar.Pe langa asta mai sunt si lingai care le dau grade de dive,pai unde am ajuns? Chiar nu mai e barbat nimeni pe aici ? Imi fac cruce cand citesc comentariile lu asta eugenix, ma ia capul bai frate! Sunt de peste 10 ani pe forum si nu mai suport, am zis ca nu comentez prea des ca nu e treaba mea, dar vad ca din ce in ce mai multe prostituate uita la ce au venit, multe pe fuga sa faca banul rapid, nimeni nu zice nimic, ne luam teapa si sa tacem din gura ca vine eugenix si ne invata el cum trebuie sa ne comportam cu o prostituata, fata asta in cauza ( si nu e singura) in 2021 cand a inceput lumea sa vb de ea , era super ok, in timp s a transformat zici ca e Paris Hilton, si cred ca multi baieti sunt de acord cu mine!

Nu mai lasati prostituatele sa profite de voi, nu fac serviciu bun ?! Cere ti banii inapoi! Poze false? Nu ramaneti!

Cu ajutorul dat de către 2..3 lingăi  !!!

• Minus 1
Postat
La 15.02.2025 la 22:12, vatilos a spus:

Salut! 

Într-un fel, în aceeași situație ma aflu și eu.

Nu sunt de mult timp pe acest forum și nici nu obișnuiesc sa scriu des prin prisma faptului ca sunt nou și mai las timpul sa treacă dar, simt ca acest om " Eugenix"  vrea sa fie un fel de Elon Musk sa cumpere acest forum ca pe Twitter. Te trezești imediat cu un cartonaș galben de la el.

E atât de poetic ca te simți prost sa mai stai pe forum. 

Sincer nu am avut niciodată timpul sa l citesc cap coada în nici-un comentariu,  ma enerva  de la început cu ghilimele lui, ori cu font îngroșat.....nici nu poți sa te piși calumea ca imediat de descrie corect gramatical la ață! 

Moșule, ai prea mult timp pentru acest site, lasă-ne!!

Sănătate!! 

• Minus 1

Postat

Dai un ban și stai în fata, țineți minte asta, dacă va e ciuda ca omul își permite sa aibă abonament și meargă de câte ori vrea la Amalia și sa o plătească cum vrea el și sa va taxeze prin cartonase roși prin comentări degeaba lătrați, nu va oprește nimeni sa faceți la fel va plângeți pe aici de parca cuiva i-ar pasa cuiva

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...