Cris30 Reputație: -27 Postat August 10 Oras:Iași Oras:Iași Postat August 10 Acum 55 minute, sergiu_1981 a spus: Ce se întâmplă pe data de 12 ? Probabil o eclipsă de Soare 💣 1 1
rohustler69 Reputație: 107 Postat August 14 Oras:Piatra Neamt Disponibila Oras:Piatra Neamt Disponibila Postat August 14 Pentru conformitate deși eu sunt definiția neconformitatii las mai jos descrierea ultimei interacțiuni de azi ! Locația : bloc turn Unic , destul de aproape de o parcarea de pe Cuejdiu sau Altex! Nota 8. Apartament curat si îngrijit, baie dotată cu de toate - nota 9 Acțiunea : Preludiu GFE cu FK , cunilingus din partea mea curățenie perfecta -10. ON - nu a mai fost nevoie - ma excitat de cum am văzut-o, dar tot de 10 ( apreciere din întâlnirile anterioare ) . NP - misionar la început apoi LOT amândouă FK apoi capră unde am finalizat - nota 10 Restul pe alta data ! PS: M-a primit intr-o costumație sexy ! In rest conversații despre ea și despre mine , cea mai făcut , cei ii fac cățeii , ca o prietena cu beneficii . Cadou - 400 / 60 min 1
iulian666 Reputație: 46 Postat August 18 Oras:Iași Oras:Iași Postat August 18 Salutare fraților...incerc se câteva zile sa o contactez pe Amalia , dar nu pot..sa o sunam stiu ca nu se poate..iar pe whats up cand vreau sa întru pe conversație cu ea , îmi spune sa o invit pe whats up , ca si cum nu ar avea nr de whats up..știe cineva de ce ? Mai este in oraș? Sau e plecata si din aceasta cauza imi apare asa..alta metoda de a o contacta avem ? Va mulțumesc !!! 1
alexandruftw Reputație: 62 Postat August 18 Postat August 18 Eu cand am fost la ea i-am scris pe whats app 1
Membru Premium Eugenix Reputație: 189 Postat August 18 Oras:. Calator Oras:. Calator Membru Premium Postat August 18 1 hour ago, iulian666 said: Mai este in oraș? Sau e plecata si din aceasta cauza imi apare asa..alta metoda de a o contacta avem ? Buna, Trebuie sa iti dau o veste rea. Ieri a plecat din Piatra si va dura ceva timp pana va reveni. Nu este alta metoda de contact, doar WhatsApp. "Sa ne revedem cu bine data viitoare !"
catalin15988 Reputație: 62 Postat August 25 Oras:Neamț Oras:Neamț Postat August 25 Salutare tuturor ce mai știți despre Amalia cand mai revine la noi prin acest oraș vad ca a plecat prea repede ca de obicei o zi bună vă doresc și ciocane tari 1
catalin15988 Reputație: 62 Postat Vineri la 15:27 Oras:Neamț Oras:Neamț Postat Vineri la 15:27 salutare tuturor aveți vreo veste de la @Amalia10cand mai revine pe la noi 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum