cipsanit Reputație: 50 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat Octombrie 4, 2023 Mai este în Piatra Neamț, fata asta?? Mulțumesc. 1
carlos270 Reputație: 258 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:Iași Oras:Iași Postat Octombrie 16, 2023 Știe cineva cănd revine Amalia la Piatra-Neamț ?
sergiu_1981 Reputație: 135 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat Octombrie 16, 2023 Acum 6 ore, carlos270 a spus: Știe cineva cănd revine Amalia la Piatra-Neamț ? In luna octombrie!
Gimi81 Reputație: 1 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Octombrie 17, 2023 Acum 8 ore, sergiu_1981 a spus: In luna octombrie! Mai exact când, stie cineva?
Gikon13 Reputație: 28 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat Octombrie 17, 2023 Amalia va ajunge pe data de 29, nu stiu ora exacta dar revin cu detalii cand aflu!😁 2
sergiu_1981 Reputație: 135 Postat Octombrie 28, 2023 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat Octombrie 28, 2023 La 17.10.2023 la 19:50, Gikon13 a spus: Amalia va ajunge pe data de 29, nu stiu ora exacta dar revin cu detalii cand aflu!😁 Salut! Ai aflat ora ??
peka25 Reputație: 7 Postat Octombrie 28, 2023 Postat Octombrie 28, 2023 Luați-o ușurel fraților ca e timp pt toată lumea 😁😁😁
dani2017 Reputație: 17 Postat Noiembrie 3, 2023 Postat Noiembrie 3, 2023 A reusit cineva sa ajunga pe la ea ? Am sunat ca disperatul saptamana aceasta in speranta ca reusesc sa dau de ea in nimic...
exPulaul Reputație: 164 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:Oriunde și nicăieri. Oras:Oriunde și nicăieri. Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 3 ore, dani2017 a spus: A reusit cineva sa ajunga pe la ea ? Am sunat ca disperatul saptamana aceasta in speranta ca reusesc sa dau de ea in nimic... Probabil și-a format un cerc de clienți și nu este nevoită sa accepte contacte noi. Nici prin intermediul Wapp-ului nu am avut noroc. Alas. Poți încerca sa fii perseverent, presupun. 1
Gikon13 Reputație: 28 Postat Noiembrie 20, 2023 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 20, 2023 Salutare tuturor, Amalia a revenit de ieri la noi in oraș si este disponibila pentru programări, din nou m-a rugat pe mine sa scriu sa va anunt fiindca ea nu a reusit sa isi activeze forumul momentan🤣, locatia este aceeasi! 1
exPulaul Reputație: 164 Postat Noiembrie 20, 2023 Oras:Oriunde și nicăieri. Oras:Oriunde și nicăieri. Postat Noiembrie 20, 2023 Poate sa binevoiasca a îmi comunica cineva dacă domnișoara Amalia a fost tratata cu botulinum? Întreb acest lucru deoarece am văzut o poza pe acest forum în trecut în care părea ca buzele sunt tratate cu botox. Din moment ce nu am cunoscut-o niciodată as dori sa știu dacă acesta este cazul. Întreb deoarece as dori sa știu dacă sa insist în a lua legatura cu dansa sau nu. Mulțumesc anticipat. 1
sergiu_1981 Reputație: 135 Postat Noiembrie 20, 2023 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 4 ore, exPulaul a spus: Poate sa binevoiasca a îmi comunica cineva dacă domnișoara Amalia a fost tratata cu botulinum? Întreb acest lucru deoarece am văzut o poza pe acest forum în trecut în care părea ca buzele sunt tratate cu botox. Din moment ce nu am cunoscut-o niciodată as dori sa știu dacă acesta este cazul. Întreb deoarece as dori sa știu dacă sa insist în a lua legatura cu dansa sau nu. Mulțumesc anticipat. Nu vad legatura!?!
exPulaul Reputație: 164 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Oriunde și nicăieri. Oras:Oriunde și nicăieri. Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 11 ore, sergiu_1981 a spus: Nu vad legatura!?! Consider tratamentul cu botox un turn off, prin urmare dacă domnișoara Amalia a beneficiat de pe urma lui, nu prea are rost sa insist la dansa cu mesaje (pentru o programare). Din poze nu pot sa îmi dau seama, întrucât chipul este acoperit. Deși, though, dacă nu ma înșel, va rog sa ma corectați, are implanturi mamare, nu? (alt turn off pentru mine).
peka25 Reputație: 7 Postat Noiembrie 21, 2023 Postat Noiembrie 21, 2023 Cu silicoane sau fara, cu botox sau fără cert este ca odată ajunsa în oraș nu prea îți mai vine sa mai cauți altceva. Preturi ok, companie faina,- cim - un lucru rar întâlnit pe la noi adica una peste alta nu o fi ea chiar miss dar oricum este peste medie si pt asta chiar merita vizitata de câte ori ai ocazia. Spor sa aveți!
exPulaul Reputație: 164 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Oriunde și nicăieri. Oras:Oriunde și nicăieri. Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 1 oră, peka25 a spus: Cu silicoane sau fara, cu botox sau fără cert este ca odată ajunsa în oraș nu prea îți mai vine sa mai cauți altceva. Preturi ok, companie faina,- cim - un lucru rar întâlnit pe la noi adica una peste alta nu o fi ea chiar miss dar oricum este peste medie si pt asta chiar merita vizitata de câte ori ai ocazia. Spor sa aveți! Thanks pentru răspuns!
motor Reputație: 1228 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 22, 2023 Amalia este o fata foarte ok, atenta și cu bun simt. Avea atunci un cățel, micutut, chiar l-a închis în bucătărie sa nu ne deranjeze. Am apreciat acest lucru. Asa am cunoscut-o eu pe Amalia cu ceva timp în urma, înainte de silicoane și borox. Țin minte ca i-am sugerat sa nu facă pasul asta deoarece mie chiar îmi plăceau sanii ei. Nu erau chiar mici... Dar na... Când ai un complex și vrei să-l elimini cu ții cont de celelalte păreri. E OK, bravo ei. Sincer ma bucur dacă a revenit, deoarece în PN nu prea ai alte variante și cu siguranță o voi cauta când mai am trecere prin Neamț. PS. Nici mie nu-mi plac silicoanele la atingere ori... nu ți se mai permite sa le mozolesti asa cu patos 😝. Dar, noi sa fim sănătoși 🤗 1
Limbadeaur Reputație: 28 Postat Noiembrie 22, 2023 Postat Noiembrie 22, 2023 Sincer e tare de tot nu are adversara pe piatra la serviici comportament.. Arata bine și cu silicone și cu buzele puțin ajutate sa zicem nu sunt exagerate nici buzele nici sânii important este ca revine la noi și sta cât de cât ar fi ideal dacă s-ar putea muta de tot în piatra... Eu o vizitez destul de des 1
Amalia10 Reputație: 204 Postat Noiembrie 23, 2023 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Postat Noiembrie 23, 2023 Buna dimineața tuturor! Disponibilă astăzi pana la 18🫶. Din motive personale, nu voi mai lucra cu persoane sub 30 de ani! Va doresc o zi frumoasa! 🤍 8
Membru Premium zozozo Reputație: 1133 Postat Noiembrie 23, 2023 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 1 oră, Amalia10 a spus: Buna dimineața tuturor! Disponibilă astăzi pana la 18🫶. Din motive personale, nu voi mai lucra cu persoane sub 30 de ani! Va doresc o zi frumoasa! 🤍 Sexy și apetisantă!😍😋😉
dani2017 Reputație: 17 Postat Noiembrie 23, 2023 Postat Noiembrie 23, 2023 Bestiala ! Ce mai... Buna @Amalia10 tot incerc sa dau de tine si nu reusesc deloc... Cum te pot contacta ? PS: Am peste 30 de ani 🙂
barbacot1980 Reputație: 175 Postat Noiembrie 23, 2023 Oras:Neamt Oras:Neamt Postat Noiembrie 23, 2023 7 hours ago, Amalia10 said: Buna dimineața tuturor! Disponibilă astăzi pana la 18🫶. Din motive personale, nu voi mai lucra cu persoane sub 30 de ani! Va doresc o zi frumoasa! 🤍 Buna Amalia!Deranjez cu o intrebare:In weekend lucrezi?😘Ms
Amalia10 Reputație: 204 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Postat Noiembrie 24, 2023 Buna dimineața ☺️🤍 1 3
dani2017 Reputație: 17 Postat Noiembrie 24, 2023 Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 4 minute, Amalia10 a spus: Buna dimineața ☺️🤍 Oooh da. Chiar ca este buna acum 😁 Esti disponibila ? Te-am sunat de ori acum 10 minute insa nu ne-am sincronizat sa vorbim... Te pot contacta pe Watsapp sau cum ?
dani2017 Reputație: 17 Postat Noiembrie 24, 2023 Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 5 ore, dani2017 a spus: Oooh da. Chiar ca este buna acum 😁 Esti disponibila ? Te-am sunat de ori acum 10 minute insa nu ne-am sincronizat sa vorbim... Te pot contacta pe Watsapp sau cum ? Domnilor s-au aliniat astrele si pentru mine si in cele din urma Amalia mi-a raspuns pe watsapp si am reusit o programare la ea. Deci nu cred ca are rost sa aduc prea multe detalii, deoarece este fenomenala Amalia. Deci efectiv m-a "omorat" doar din ON.Mai aveam un pic si lesinam😅 Si-a batut joc de sufletelul meu😅 Atitudinea fata de client este super ok.Te incarca de energie prin prin felul in care care se comporta si vorbeste. De revenit ? - Cu siguranta pe baza de abonament 😁 PS: @Amalia10 sunt baiatul de astazi "nou" care avea ceva emotii ... 1
Amalia10 Reputație: 204 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Postat Noiembrie 24, 2023 1 oră în urmă, dani2017 a spus: Domnilor s-au aliniat astrele si pentru mine si in cele din urma Amalia mi-a raspuns pe watsapp si am reusit o programare la ea. Deci nu cred ca are rost sa aduc prea multe detalii, deoarece este fenomenala Amalia. Deci efectiv m-a "omorat" doar din ON.Mai aveam un pic si lesinam😅 Si-a batut joc de sufletelul meu😅 Atitudinea fata de client este super ok.Te incarca de energie prin prin felul in care care se comporta si vorbeste. De revenit ? - Cu siguranta pe baza de abonament 😁 PS: @Amalia10 sunt baiatul de astazi "nou" care avea ceva emotii ... Iti mulțumesc frumos și te mai astept cu drag! 🥰🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum