Sari la conținut

Amalia 0748663787

Vizitator Amalia10

Postări Recomandate

Reputație: 204
  • Oras:Piatra Neamt

Nu știu cu ce am început sa deranjez in acest oras dar văd ca in ultima săptămâna 2-3 conturi se înscriu aici și in aceeași zi primesc numai jigniri. Mai vedeți va de treaba voastra. Toți cei care s au comportat frumos, mi au călcat pragul de nenumărate ori. Dacă aveți frustrări in viața nu le mai scrieți la mine pe forum ca nu ma impresionează limbajul vostru de mahala. Sunt prea educata sa ma cobor sub nivelul marii. 

Zilele acestea am lucrat mai putin pentru ca mi a fost rau, dar va rog sa reveniti cu mesaje de mâine. 

Pupici🫶

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 42

Eu am facut cont azi doar pt tn pt ca am crezut ca esti suparata pe mn. Sper ca ti-a facut placere sa colaborezi cu mine si ma vei primi si data viitoare (tipul timid cu bratele tatuate in caz ca nu stii cn sunt). Nu lua in seama ce zic frustratii, e dreptul tau sa selectezi clientii. Sanate multa i-ti doresc 😘

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: -58
  • Oras:Piatra Neamț
Acum 11 ore, Amalia10 a spus:

Dragul meu, eu nu sunt “haladita”. Outcall am făcut pentru o singura persoana care era aproape de locația mea, care ce sa vezi, acea persoana mi a propus de nenumărate ori sex neprotejat! Pe mine ma dezgusta doar întrebarea, nu mai spun faptul ca de atunci am rupt orice legatura cu persoana respectiva. 
Suntem in 2024 și încă nu ați învățat faptul ca SELECTEZ CLIENȚI! Am dreptul acesta! Nu mi a făcut placere de tine, nu am ținut legatura. Simplu. Nu ma mai justific in fata nimănui, eu nu sunt pusă pe făcut doar bani ca nu sunt moarta de foame. Dacă ma duc in orice țara straina fac bani, in orice oras din România fac bani… Oamenii încă nu înțeleg ca eu lucrez doar cu cei care îmi oferă o stare buna. Seara faina! 

E mișto când în oraș este câte o fată care își face bine treaba !!! Acum că e "puțin" mai ocupată na, înțelegere vă rugăm!!!

La 20.05.2024 la 9:41, Amalia10 a spus:

Buna dimi

Va astept la programări 🫶

B1F9B657-5DD0-4B92-A777-81A575A49E8A.jpeg

• Like 1
Link spre comentariu

Bună Amalia! 

Am încercat de multe ori sa iau legătura cu tine pe WhatsApp, însă fără rezultat. Am lăsat toate detaliile despre mine și poza de profil. Dacă exista și alta posibilitate spune-mi poate altfel am o șansă. 

Te pup! 

Bogdan 

🌷

Link spre comentariu

Salutare !  

Nu ești singurul.... acum dacă fata e cam tot timpul ocupată ce să facem.!!! Așteptăm poate va răspunde 😀 , bine că este de treabă și in piatra neamț.

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 42

Aveti grija de ea si nu o mai suparati. Ar fi mare pacat sa prinda ura pe orasul asta si sa plece definitiv. Sa ai o zi frumoasa ca tn amalia, te pup

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 123
  • Oras:. Calator

Sa ai o zi superba si linistita, Amalia ! :yummy

Multumesc pentru clipele deosebite pe care mi le-ai daruit.

De fiecare data plec de la tine pe "aripile vantului",  cu gandul la ziua in care pot sa te vad iar.  :luv

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Personal nu am  avut plăcerea de a o și "vizita", am lăsat un mesaj pe watap ! Dar probabil la câte primește... , Iar prinde bine și o Secretară..🙃

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 123

On 5/18/2024 at 12:17 AM, Amalia10 said:

Voi fi pana la finalul lunii aici, deci avem timp suficient pentru întâlniri! 

Edyxx poate ai noroc daca insisti.

Poate un singur mesaj nu este de ajuns si va trebui sa mai trimiti unul cu mai multe detalii.

Nu te descuraja, insista.

Bafta !

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 120

Salutare. 

Am vizitato din nou pe Amalia și a fost totul perfect

Ma așteptat într-un body rosu dar din păcate cred ca am sa fiu ultimul care a văzut-o îmbrăcată asa s-a produs o defecțiune și sa folosit forță sa îl dea jos 😅

A început cu un ON după NP cu FK cu gemete priviți mângâiere o nebunie urmat de un CIM de îți tremura balamalele

10 pe linie a primit aurul 

A zis ca mai sta pana joia viitoare 

Seara buna și ciocane tari și multa sănătate Amalia 

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare. 

Am vizitato din nou pe Amalia și a fost totul perfect

Ma așteptat într-un capotel si am inceput cu toate cele este de vis merită coroniță și medalia de aur te pup si astept sa ne revedem🫶🫶🥰🤗☺️

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare !

Bruce Lee ....nu ai tată vreun film de făcut cu Chuck Noris ,  și să lași tu fata să mai stea la Piatra Neamț!!! 🤨

• Haha 2
Link spre comentariu

Salutare! 

Am vizitat-o și eu pe Amalia .....azi ! 

Woaw!!! doar atât pot spune.😙

• Like 2
Link spre comentariu

salutare 

Am revizitat pe domnișoara Amalia nu am cuvinte este o fata de 10 o sa ne fie dor de tine,te pup dulce și sănătate multă îți doresc su sa ne auzim cu bine🫶🫶😘💋❤️‍🔥😻🥰🤗

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...