Sari la conținut

Iasmina

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Mai stie cineva .... a activat acum un an o tipa mica de inaltime cu un cur belea si tite mari care isi spunea Iasmina, iar de acum un an a activat in Constanta. Mai stie cineva pe unde mai presteaza ?

Postat

Nu, sigur nu e asta. E o tipa pe la 1,50 inaltime, cu parul putin mai scurt, fata alungita, Parul saten sau roscat, Era dintr-un sat de linga deva.

• Telefon: 0734769169
  • Oras:timisoara
  • Telefon: 0734769169
  • Oras:timisoara
Postat

Spune te rog unde avea locatia,biroul ,sau cum vrei sa ii spui.Hogeagul unde il avea ca sa te ajutam cumva  :no2

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Eu am fost acum vreo 2 ani la o tipa care corespunde descrierii, locatia era pe Tudor Vladimirescu, in acelasi bloc in care a activat o perioada mai lunga si Anda (care e acum la TOP). Mai avea o colega, roscata cu parul scurt si cam zdravada pentru gusturile mele (nu cred ca numai pentru ale mele :D) Asta din urma facea si anal si parea a fi sefa pe acolo. Iasmina a fost foarte ok, m-am simtit foarte bine cu ea, dar de atunci n-am mai vazut-o.

Am vazut-o in schimb pe colega ei roscata undeva pe Mihai Viteazu, o casa de-aia din perioada interbelica, unde am mers la o tipa bruneta foarte slabuta cu sani mishto. De data asta roscata era la masa, baga in ea mici si la fel cred ca era sefa pe acolo. Bruneta la care am fost avea o freza interesanta, tunsa mai scurt intr-o parte si mai lung in cealalta. Arata foarte bine la corp, dar la prestatie n-a fost cine stie ce, mai mult statea s-o futi, era cu gandul in alta parte si la un moment dat mi s-a parut ca ii venea sa planga.

I-am cerut si numarul, dar nu mai stiu sub ce nume l-am salvat, oricum e varza la mine in agenda, cred ca numai NSA-ul stie ale cui sunt toate numerle de acolo.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.