Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2021 Postat Octombrie 29, 2021 La 29.10.2021 la 11:00, bitchmannn a spus:
crustymcfuck Reputație: 93 Postat Octombrie 29, 2021 Postat Octombrie 29, 2021 40 minutes ago, ExtraLuv said: Singura sau cu colega? De asa ceva avea nevoie clujul!!!! Te pup Betti P.s de ce unele fete dragute care arata foarte ok din punct de vedere fizionomic gen Betti, Bryana etc au finalizarea 150? si grasele urate sau stirbele in gurita au 200 ? intreb si eu Te-a lămurit fata cu lista serviciilor,nu? 150 finalizare in balon, nimic wow,pe când la alea cu 200,"urate" cum le zici tu,cim,cof..... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2021 Postat Octombrie 29, 2021 La 29.10.2021 la 10:57, ExtraLuv a spus:
Kiwi65 Reputație: -22 Postat Octombrie 29, 2021 Postat Octombrie 29, 2021 Acum 9 ore, bitchmannn a spus: Am sti si noi daca se poate, cam ce ne poti oferi, ca daca si dumneata esti cu op/np, no fk, no cim/cof, nu aia si nu alta, atunci ne despărțim inainte sa ne cunoaștem.😉 boss, normal ca nu face cim cof fk sau anal.. alea sunt disponibile doar pt yuby ! am observat un fel de ,,trending,, mai nou, nu mai fac astea nimic bagamias pula in ele , o sa vezi ca in viitorul apropiat nici ON nu vor mai face tine minte vorbele mele ! 1
bitchmannn Reputație: 951 Postat Octombrie 29, 2021 Oras:Terra Oras:Terra Postat Octombrie 29, 2021 1 oră în urmă, Kiwi65 a spus: boss, normal ca nu face cim cof fk sau anal.. alea sunt disponibile doar pt yuby ! am observat un fel de ,,trending,, mai nou, nu mai fac astea nimic bagamias pula in ele , o sa vezi ca in viitorul apropiat nici ON nu vor mai face tine minte vorbele mele ! Mergem la alea care fac, tot timpul o sa fie care o sa faca, deci nu e stres, eu am fost azi la una maxima, care dupa ce apuci sa futi asa ceva, de restu nu iti mai pasa.. 1
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2021 Postat Octombrie 29, 2021 33 minutes ago, bitchmannn said: Mergem la alea care fac, tot timpul o sa fie care o sa faca, deci nu e stres, eu am fost azi la una maxima, care dupa ce apuci sa futi asa ceva, de restu nu iti mai pasa.. Eiii, acuma spune-ne cine te-a multumit asa bine daca tot ai lansat bomba
bitchmannn Reputație: 951 Postat Octombrie 29, 2021 Oras:Terra Oras:Terra Postat Octombrie 29, 2021 Acum 4 minute, silviudulce a spus: Eiii, acuma spune-ne cine te-a multumit asa bine daca tot ai lansat bomba I-am facut recenzie
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2021 Postat Octombrie 29, 2021 La 29.10.2021 la 20:27, Kiwi65 a spus:
rechinii77 Reputație: 53343 Postat Octombrie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 30, 2021 Imi cer scuze ca intervin😁dar vreau sa va spun ca merita sa o bifati pe Betti❤ Am trecut pe la ea si nu am fost dezamagit😁😎 Intradevar din pacate nu are in meniu fk si cim dar compenseaza prin atitudine si servicii😁 Spor sa aveti💪 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2021 Postat Octombrie 30, 2021 La 30.10.2021 la 11:28, rechinii77 a spus:
Baddboykills Reputație: 48 Postat Octombrie 30, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 30, 2021 Acum 3 ore, rechinii77 a spus: Imi cer scuze ca intervin😁dar vreau sa va spun ca merita sa o bifati pe Betti❤ Am trecut pe la ea si nu am fost dezamagit😁😎 Intradevar din pacate nu are in meniu fk si cim dar compenseaza prin atitudine si servicii😁 Spor sa aveti💪 Prietene noi am mai avut niste schimburi de opinii, pe oradea parca, insa daca fata asta e la cluj, lasa clujenii sa vada cu ochii lor cum e fata, nu basme cu zane si unicorni si eu pot scrie despre unele ca fata e de ciocolata, iar nea caisă sa mearga la ea, el taran fiind si sa nu fie tratat calumea, ca dupa sa imi scrie pe aici sau in alta parte "pai la recomandarea ta m-am dus!" Comprende?
rechinii77 Reputație: 53343 Postat Octombrie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 30, 2021 1 oră în urmă, Baddboykills a spus: Prietene noi am mai avut niste schimburi de opinii, pe oradea parca, insa daca fata asta e la cluj, lasa clujenii sa vada cu ochii lor cum e fata, nu basme cu zane si unicorni si eu pot scrie despre unele ca fata e de ciocolata, iar nea caisă sa mearga la ea, el taran fiind si sa nu fie tratat calumea, ca dupa sa imi scrie pe aici sau in alta parte "pai la recomandarea ta m-am dus!" Comprende? Da prietene😁te inteleg! Avand in vedere ca am vizitato pe mandra si a fost ok😎nu cred ca fac un lucru rau daca zic ca merita bifata pt ca de asta cred ca suntem aici😅si eu si tu ca sa ne da.m cu pararea si sa ne ajutam!cred ca nu gresesc cu ceva...comprende!? Iar la o adica fiecare face ce vrea cu banii lui. Spor sa ai la mandre💣 6
Baddboykills Reputație: 48 Postat Octombrie 30, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 30, 2021 Acum 7 minute, rechinii77 a spus: Da prietene😁te inteleg! Avand in vedere ca am vizitato pe mandra si a fost ok😎nu cred ca fac un lucru rau daca zic ca merita bifata pt ca de asta cred ca suntem aici😅si eu si tu ca sa ne da.m cu pararea si sa ne ajutam!cred ca nu gresesc cu ceva...comprende!? Iar la o adica fiecare face ce vrea cu banii lui. Spor sa ai la mandre💣 Spor si tie, ai grija ca "e multe si e grele"🍻
rechinii77 Reputație: 53343 Postat Octombrie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 30, 2021 Acum 3 ore, Baddboykills a spus: Spor si tie, ai grija ca "e multe si e grele"🍻 Stiu!mersi😁🍻 5
legendarul Reputație: 143 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:miami Oras:miami Postat Noiembrie 1, 2021 Nu inteleg cum se poate oferi un serviciu de Girlfriend experience dar nu este inclus FK 1
bibi78 Reputație: 89 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Noiembrie 1, 2021 Am vizitat-o și eu. In cazul meu a fost grabita. Acțiunea a fost ok. Arata bine, nu pot sa n-o recomand.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 La 01.11.2021 la 22:27, bibi78 a spus:
Membru Premium Wolfkid Reputație: 24 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Membru Premium Postat Noiembrie 1, 2021 Salut, ce varsta ai?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum