old farang Reputație: 47 Postat Ianuarie 19, 2014 Postat Ianuarie 19, 2014 Domnilor,datorita faptului ca ati stirnit atitea patimi legate de cee ce face sau ce nu face aceasta doamna,hai sa va ,,luminez'' eu.Am cunoscut-o in urma cu cel putin 7 ani,daca nu si mai mult,memoria nu ma mai ajuta...Am luat-o din AT,avea anunt pt companie intima si masaj.Locuia in Tei,pe la MAica Domnului,intr-un bloc unde avea un apartament cu teri camere.Intr-una avea patul de masaj si intr-alta presta.Lucra singura,locatia modesta dar foarte curata.Facea oral cu deep nepro si normal pro.Era foarte rezervata dar facea treaba buna,am fost de mai multe ori la ea.La fata este aproape neschimbata iar la corp,daca arata bine acum,va dati seama cum arata atunci...Oricum a facut sport de performanta in tinerete.Nu vreau sa dau prea multe amanunte pt ca nu are rost.Prin iarna trecuta i-am vazut anuntul si am recunoscut-o dupa poze si am sunat-o si m-am dus la ea,undeva pe linga spitalul Obregia.I-am reamintit de unde ne cunoastem dar a spus ca nu-si mai aminteste de mine,la cit era de solicitata nu ma mira) si mi-a spus ca nu mai face decit masaj si finalizare manuala.Nu am insistat deoarece eram penibil sa ma rog s-o fut pe una trecuta de 50 de ani si s-o mai si platesc....Daca tot batusem drumul pina acolo,am ramas.Acum nu vrea sa ma cert cu cei care au fost incintati de masajul ei.Pentru mine a insemnat doar o frectie mediocra si o laba uleioasa la final.Pretul il stiti.Pentru ca mi-a spus ca vrea sa uite de trecutul ei,nu spun cum o cheama si nu dau mai multe detalii.Poate ca nu scriam nimic aici dar cind prestezi niste servicii publice mai mult sau mai putin sexuale,vrei nu vrei trebuie sa apari in acest forum ca sa stie lumea pe ce da banii... 2
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:none Oras:none Autor Postat Ianuarie 19, 2014 Domnilor,datorita faptului ca ati stirnit atitea patimi legate de cee ce face sau ce nu face aceasta doamna,hai sa va ,,luminez'' eu.Am cunoscut-o in urma cu cel putin 7 ani,daca nu si mai mult,memoria nu ma mai ajuta...Am luat-o din AT,avea anunt pt companie intima si masaj.Locuia in Tei,pe la MAica Domnului,intr-un bloc unde avea un apartament cu teri camere.Intr-una avea patul de masaj si intr-alta presta.Lucra singura,locatia modesta dar foarte curata.Facea oral cu deep nepro si normal pro.Era foarte rezervata dar facea treaba buna,am fost de mai multe ori la ea.La fata este aproape neschimbata iar la corp,daca arata bine acum,va dati seama cum arata atunci...Oricum a facut sport de performanta in tinerete.Nu vreau sa dau prea multe amanunte pt ca nu are rost.Prin iarna trecuta i-am vazut anuntul si am recunoscut-o dupa poze si am sunat-o si m-am dus la ea,undeva pe linga spitalul Obregia.I-am reamintit de unde ne cunoastem dar a spus ca nu-si mai aminteste de mine,la cit era de solicitata nu ma mira) si mi-a spus ca nu mai face decit masaj si finalizare manuala.Nu am insistat deoarece eram penibil sa ma rog s-o fut pe una trecuta de 50 de ani si s-o mai si platesc....Daca tot batusem drumul pina acolo,am ramas.Acum nu vrea sa ma cert cu cei care au fost incintati de masajul ei.Pentru mine a insemnat doar o frectie mediocra si o laba uleioasa la final.Pretul il stiti.Pentru ca mi-a spus ca vrea sa uite de trecutul ei,nu spun cum o cheama si nu dau mai multe detalii.Poate ca nu scriam nimic aici dar cind prestezi niste servicii publice mai mult sau mai putin sexuale,vrei nu vrei trebuie sa apari in acest forum ca sa stie lumea pe ce da banii...Nu ar strica sa faci niste recenzii daca mai ai persoane unde faci masaj bun cu sau fara alte alea... 1
dinozauru Reputație: 835 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Ianuarie 19, 2014 DM, nu ai inteles nimic din ceea ce s-a comentat, nimeni nu a contestat caliateta masajului ci am fost socati de faptul ca ai avut erectie la asa o frumusete de dama care iti provoaca leziuni pe retina. 1
old farang Reputație: 47 Postat Ianuarie 19, 2014 Postat Ianuarie 19, 2014 Nu ar strica sa faci niste recenzii daca mai ai persoane unde faci masaj bun cu sau fara alte alea... Din punctul meu de vedere,fiind adept al masajului in forta,cea mai tare este Alexandra de la Doamna Ghica.Desi este o femeia slim,are o forta in maini extraordinara,nemaivorbind de celelalte calitati...Numai ca o prinzi foarte grei din cauza programarilor.Ca o picanterie,odata si-a incordat bratul si mi-a spus ,,pune mana'',fratioare nu am vazut asa ceva la o femeie,muschiul era beton de zici ca trage de fiare zilnic...In rest,mai mult tzepe si excroace... 2
dinozauru Reputație: 835 Postat Ianuarie 20, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Ianuarie 20, 2014 Niste poze un picut mai vechi, din anunturile de anul trecut.
Shaworma Reputație: 463 Postat Ianuarie 21, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 21, 2014 Uneori gaina batrana trebuie ingropata si nu fiarta. 1
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 21, 2014 Oras:none Oras:none Autor Postat Ianuarie 21, 2014 dino si shaworma e valabil si pentru voiNu ar strica sa faci niste recenzii daca mai ai persoane unde faci masaj bun cu sau fara alte alea...
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 21, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 21, 2014 diaco, eu zic sa insisti la Amada, o recenzie de-a ta fuck cat 200 de recenzii ale altora .
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 21, 2014 Oras:none Oras:none Autor Postat Ianuarie 21, 2014 diaco, eu zic sa insisti la Amada, o recenzie de-a ta fuck cat 200 de recenzii ale altora .dino si shaworma cu voi vorbeste, faceti si voi acolo o recenzie la mine mai dureaza 3 6 9 12 luni si nici nu ar fi cinstit sa fac eu toate recenzile
Shaworma Reputație: 463 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 22, 2014 dino si shaworma cu voi vorbeste, faceti si voi acolo o recenzie la mine mai dureaza 3 6 9 12 luni si nici nu ar fi cinstit sa fac eu toate recenzileNu imi ies rimele la fel de bine si ma jenez. Baga-i si batranei o strofa
silviub Reputație: 61 Postat Martie 14, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 14, 2014 Dupa ce nu am mai fost la fete multa vreme se vede ca mi-am pierdut fler-ul. Sau nu e ziua mea norocoasa. Dupa ce am incercat la Giulia de pe Matei Basarab si mi-am luat teapa, am zis ca imi bag piciorul in ea tavaleala pe astazi si ma fac un masaj. Fara finalizare, masaj cinstit. Drept care o sun pe duduie. Pe un numar suna ocupat. Pe celalalt raspunde rapid cu o voce de 89... Salut frumos, spun ca sun pentru masaj... "Nu mai e de actualitate anuntul" Ok, zic, bine, la revedere. No futui!! Sau chiar s-a retras si din bransa asta, sau nu i-a placut vocea mea la telefon. Sau trebuie intrebat de masaj cu happy-ending sau regulat, ca sa se bucure si doamna. La peste 40 eu inca nu platesc pentru sex, doamna arata peste 50. Deci, ma retrag si eu. Astazi. 2
pvg Reputație: 642 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Octombrie 5, 2014 Azi chiar mi s-a pus pata sa merg la masaj serios terapeutic. Am sunat la Marta si nu lucreaza azi. Zic hai sa incerc aici. Surpriza: 0746... "Network Unavailable" si 0734... "Numarul format nu este valabil".Aste cineva daca mai activeaza si are alte numere de telemobil? (e caterinca cu "telemobil", sa nu aud comentarii )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum