Sari la conținut

Cel mai bun film psihologic

Postări Recomandate

Vizitator gfe-finder
Reputație: 0
Postat

scuze ca nu am avut rabdare sa citesc toate paginile acestui topic, daca deja s a amintit...mea culpa, va recomand ca film gen psihologic...Exam.....despre cum se da un interviu de angajare.....enjoy

Da,am vazut acel film,foarte bun:) Recomand  un film german,Das Experiment.....si inca tot ceva in acest fel,The man from Earth.Pt cine genul thriller imbinat cu horror si nitzel Sci fi recomand The Others.....are tot ce trebuie :D

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Da,am vazut acel film,foarte bun:) Recomand  un film german,Das Experiment.....si inca tot ceva in acest fel,The man from Earth.Pt cine genul thriller imbinat cu horror si nitzel Sci fi recomand The Others.....are tot ce trebuie :D

The man from Earth

( buget redus, o mana de actori, un film excelent )

:clapp

• Like 3
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

rog un moderator sa stearga postul 68 deoarece s-a copiat gresit linkul...era vorba despre A SERBIAN FILM 2010 tot de pe acelasi site...merci

Vizitator gfe-finder
Postat

Recomand  The manchurian candidate,cu Denzel Washington...e un re make,al unui clasic,dar e film bun:)Merita vazut:)

Vizitator gfe-finder
Postat

Clockwork orange  de Kubrick....Dark city la genul sci-fi,si la actiune,Leon al lui Luc Besson...poate nu e mindfuck,desi prestatia lui Gary Oldman o face cateodata:)))))Si cam toata seria noua de Batman in regia lui Nolan...Joker,Bane si celelalte figuri,plus lupta interioara al lui Bruce Wayne cred ca o ridica la nivel de film psihologic de calitate

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

Vulpe - vanator din 1993, regia Stere Gulea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...