Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Februarie 24, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Acum 4 minute, Flx01 a spus: Iar a confiscato cineva pe Alina??? 🤔🤔🤔😆😆😆 De data asta nu…🤣🤣🤣🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9881 Postat Februarie 24, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Partajează Postat Februarie 24, 2022 S-a confiscat singura... 😂😂😂 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7444 Postat Februarie 24, 2022 Membru Premium Partajează Postat Februarie 24, 2022 Acum 1 minut, x the impaler a spus: S-a confiscat singura... 😂😂😂 🤔🤔🤔 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9881 Postat Februarie 24, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Partajează Postat Februarie 24, 2022 1 hour ago, Flx01 said: 🤔🤔🤔 Am avut recent o aventura în tari sălbatice și prin jungla amazoniana. Un localnic mi-a spus: "Never go to deep in the jungle" - niciodată sa nu intri prea adânc în jungla. O sa vezi multe minuni, dar dacă vezi latura înfricoșătoare poate fi prea târziu. 😂😂😂 Nu o fur pe Alina suntem doar prieteni. Ma tem de ce as putea descoperi dacă o confisc. 😜 1 2 1 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Februarie 25, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Partajează Postat Februarie 25, 2022 Bună dimineața! ❤️❤️❤️ Disponibilă până la 22:00. ☎️0721601274 . 📍 Prima Universității . 2 6 Link spre comentariu
adrian-adim Reputație: 188 Postat Februarie 25, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 25, 2022 1 hour ago, Alinaaa2000 said: Bună dimineața! ❤️❤️❤️ Disponibilă până la 22:00. ☎️0721601274 . 📍 Prima Universității . Ce frumos scri Alinuța draga🙊🙊🙊🙈 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9881 Postat Februarie 26, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Partajează Postat Februarie 26, 2022 23 hours ago, adrian-adim said: Ce frumos scri Alinuța draga🙊🙊🙊🙈 Stimabile domnule scri 🤣 Vezi ca ai mancat un "i" Oare chiar scrie frumos? Nu stiu, dar sunt curios...😋 Merg azi sa scriem ceva Oral o voi asculta Si-i dau si proba normala Cum se face pe la scoala 👩🎓 Dupa ce examinez Pup si ling si inspectez Sigur ma voi conecta Prin USB sau ceva... 🔌 Ca imi place mufa sa Am abonament la ea Imi place sa fur curent Si as fura permanent 😆 Imi incarca bateria Pana-mi suna soneria 🔊 Imi e draga, da-i fitoasa Fata asta delicioasa 🥰 1 3 Link spre comentariu
adrian-adim Reputație: 188 Postat Februarie 26, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 26, 2022 18 minutes ago, x the impaler said: Stimabile domnule scri 🤣 Vezi ca ai mancat un "i" Oare chiar scrie frumos? Nu stiu, dar sunt curios...😋 Merg azi sa scriem ceva Oral o voi asculta Si-i dau si proba normala Cum se face pe la scoala 👩🎓 Dupa ce examinez Pup si ling si inspectez Sigur ma voi conecta Prin USB sau ceva... 🔌 Ca imi place mufa sa Am abonament la ea Imi place sa fur curent Si as fura permanent 😆 Imi incarca bateria Pana-mi suna soneria 🔊 Imi e draga, da-i fitoasa Fata asta delicioasa 🥰 Ai dreptate, greșeală mea, mi-o asum 👍 1 Link spre comentariu
adrian-adim Reputație: 188 Postat Februarie 26, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 26, 2022 31 minutes ago, x the impaler said: Stimabile domnule scri 🤣 Vezi ca ai mancat un "i" Oare chiar scrie frumos? Nu stiu, dar sunt curios...😋 Merg azi sa scriem ceva Oral o voi asculta Si-i dau si proba normala Cum se face pe la scoala 👩🎓 Dupa ce examinez Pup si ling si inspectez Sigur ma voi conecta Prin USB sau ceva... 🔌 Ca imi place mufa sa Am abonament la ea Imi place sa fur curent Si as fura permanent 😆 Imi incarca bateria Pana-mi suna soneria 🔊 Imi e draga, da-i fitoasa Fata asta delicioasa 🥰 Și bafta la conectat, Și timp lung de downloadat... 1 1 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Februarie 26, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Disponibilă până la 22:00. 🥰 ☎️ 0721601274 📍 Prima Universității 1 6 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9881 Postat Februarie 26, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Partajează Postat Februarie 26, 2022 3 hours ago, adrian-adim said: Și bafta la conectat, Și timp lung de downloadat... Oooo... Tot trebuie sa te corectez 🤣 Upload i-am făcut, nu download 😜 ca îmi place sa ma acopăr cu dansa. 🥰 La portul superior a vrut să-mi pună firewall, ca asa- i filmu azi. 😂 Așa că am pupat usb-urile și m-am conectat fără probleme 🤩 Am uploadat serios, vreo 3 GB și am mai stat conectat puțin sa fiu sigur ca nu avem pierderi de pachete 🤗 Creca mai trec diseară sa fiu sigur ca-s inchise toate porturile ca cică hackerii rusi îs foarte activi 😂😂😂 1 3 1 1 Link spre comentariu
adrian-adim Reputație: 188 Postat Februarie 26, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 26, 2022 41 minutes ago, x the impaler said: Oooo... Tot trebuie sa te corectez 🤣 Upload i-am făcut, nu download 😜 ca îmi place sa ma acopăr cu dansa. 🥰 La portul superior a vrut să-mi pună firewall, ca asa- i filmu azi. 😂 Așa că am pupat usb-urile și m-am conectat fără probleme 🤩 Am uploadat serios, vreo 3 GB și am mai stat conectat puțin sa fiu sigur ca nu avem pierderi de pachete 🤗 Creca mai trec diseară sa fiu sigur ca-s inchise toate porturile ca cică hackerii rusi îs foarte activi 😂😂😂 😂😂😂👍👍👍 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7444 Postat Februarie 26, 2022 Membru Premium Partajează Postat Februarie 26, 2022 Acum 7 ore, x the impaler a spus: Oooo... Tot trebuie sa te corectez 🤣 Upload i-am făcut, nu download 😜 ca îmi place sa ma acopăr cu dansa. 🥰 La portul superior a vrut să-mi pună firewall, ca asa- i filmu azi. 😂 Așa că am pupat usb-urile și m-am conectat fără probleme 🤩 Am uploadat serios, vreo 3 GB și am mai stat conectat puțin sa fiu sigur ca nu avem pierderi de pachete 🤗 Creca mai trec diseară sa fiu sigur ca-s inchise toate porturile ca cică hackerii rusi îs foarte activi 😂😂😂 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Ne ducem drequ și plăcerea asta o trecem VR. 🙆♂️🙆♂️🙆♂️🙆♂️🙆♂️🤔😆 2 Link spre comentariu
EduardOR Reputație: 68 Postat Februarie 26, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 26, 2022 I-am facut si eu o vizita lui @Alinaaa2000 astazi. Scurt si la obiect: Locatie ok, prosop curat pregatit pentru dus. Atitudine pro client. Oral neprotejat foarte adanc, deepthroat / face fuck cum imi place Normal protejat - mie personal mi-a placut mai mult decat ma asteptam, recomand. Conversatie - poti sa discuti cu ea si sa radeti impreuna, ii o persoana chill si apreciez la ea ca poate sa faca haz de necaz. Merci Alina, sper sa te mai revand. 4 2 Link spre comentariu
adrian-adim Reputație: 188 Postat Februarie 26, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 26, 2022 19 minutes ago, Flx01 said: 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Ne ducem drequ și plăcerea asta o trecem VR. 🙆♂️🙆♂️🙆♂️🙆♂️🙆♂️🤔😆 Normal, totul e VR😂😂😂😂😂 1 1 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Februarie 27, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Acum 11 ore, EduardOR a spus: I-am facut si eu o vizita lui @Alinaaa2000 astazi. Scurt si la obiect: Locatie ok, prosop curat pregatit pentru dus. Atitudine pro client. Oral neprotejat foarte adanc, deepthroat / face fuck cum imi place Normal protejat - mie personal mi-a placut mai mult decat ma asteptam, recomand. Conversatie - poti sa discuti cu ea si sa radeti impreuna, ii o persoana chill si apreciez la ea ca poate sa faca haz de necaz. Merci Alina, sper sa te mai revand. Multumesc frumos pentru recenzie . Te pup😘 Disponibilă până la 22:00. ☎️ 0721601274 📍 Prima Universității 1 Link spre comentariu
deavolo Reputație: 537 Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Am ajuns azi la frumusica Alinuta. Locatie:9: prima universitatii Aspect: 9, Alina e frumusica, corp frumos, natural, gen slim, cani medii, fundulet rotund frumos. Igiena: 10 ON: 9 , Cim la final NP::9 GFE:9, e vorbareata, deschisa, prietenoasa Scor:150/ finalizare De recomandat: Da, eu zic ca e ok, nu trebuie ratata. 3 1 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Acum 11 ore, deavolo a spus: Am ajuns azi la frumusica Alinuta. Locatie:9: prima universitatii Aspect: 9, Alina e frumusica, corp frumos, natural, gen slim, cani medii, fundulet rotund frumos. Igiena: 10 ON: 9 , Cim la final NP::9 GFE:9, e vorbareata, deschisa, prietenoasa Scor:150/ finalizare De recomandat: Da, eu zic ca e ok, nu trebuie ratata. Multumesc 😘😘 Disponibilă până la 14:30. ❤️ ☎️ 0721601274 📍Prima Universității 🥰 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7444 Postat Februarie 28, 2022 Membru Premium Partajează Postat Februarie 28, 2022 La 26.02.2022 la 14:06, Alinaaa2000 a spus: Disponibilă până la 22:00. 🥰 ☎️ 0721601274 📍 Prima Universității 🤗🤗🤗😘😘😘🤦♂️ 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9881 Postat Martie 1, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Partajează Postat Martie 1, 2022 Vine și primavara Și eu tot cu Mitza mea 🥰 Pentru ca mi-e drag de ea Cu un vers o voi certa Hai sa scriu ca îmi e dor Bag un vers de martisor Tu ești primavara mea Capricioasa ca și ea 😋 Si ești dulce la iubit Îți spun la modul cinstit Tac despre "modul client" Ca ma cenzurezi frecvent 🤣 Ca mi-e drag sa te ating La tine în pat sa sting Toate câte s-au aprins De câte ori m-ai atins🤗 Sa ramai mereu frumoasă Tot așa de prietenoasa Poți sa fii mai iubicioasa Delicata și aleasa😘 Sa ai doar zile senine Și de bucurie pline Primavara minunata Prietena mea complicata 😘 3 1 1 Link spre comentariu
adrian-adim Reputație: 188 Postat Martie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 1, 2022 3 minutes ago, x the impaler said: Vine și primavara Și eu tot cu Mitza mea 🥰 Pentru ca mi-e drag de ea Cu un vers o voi certa Hai sa scriu ca îmi e dor Bag un vers de martisor Tu ești primavara mea Capricioasa ca și ea 😋 Si ești dulce la iubit Îți spun la modul cinstit Tac despre "modul client" Ca ma cenzurezi frecvent 🤣 Ca mi-e drag sa te ating La tine în pat sa sting Toate câte s-au aprins De câte ori m-ai atins🤗 Sa ramai mereu frumoasă Tot așa de prietenoasa Poți sa fii mai iubicioasa Delicata și aleasa😘 Sa ai doar zile senine Și de bucurie pline Primavara minunata Prietena mea complicata 😘 Ție draga rău fata asta se pare 😁fugi și dui un mărțișor, asa e frumos 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7444 Postat Martie 2, 2022 Membru Premium Partajează Postat Martie 2, 2022 Abramburico nu vii acasă în seara asta??? 🤪😆 Se ofilește mărțișorul pina ajungi tu🤦♂️🤦♂️🤦♂️🙈🙈 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9881 Postat Martie 2, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Partajează Postat Martie 2, 2022 2 minutes ago, Flx01 said: Abramburico nu vii acasă în seara asta??? 🤪😆 Se ofilește mărțișorul pina ajungi tu🤦♂️🤦♂️🤦♂️🙈🙈 Baga-l in figider. Mai are putina treaba p-acilea... 😂 Da vine... am promis ca nu fur 😋 3 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7444 Postat Martie 2, 2022 Membru Premium Partajează Postat Martie 2, 2022 Acum 2 minute, x the impaler a spus: Baga-l in figider. Mai are putina treaba p-acilea... 😂 Da vine... am promis ca nu fur 😋 Ești nebun....... Se strica, ingheata🤦♂️🤦♂️🤦♂️🙈 1 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Martie 2, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Partajează Postat Martie 2, 2022 Acum 2 ore, Flx01 a spus: Ești nebun....... Se strica, ingheata🤦♂️🤦♂️🤦♂️🙈 Linge o tu in locul meu..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum