Sari la conținut

Alina (0726) 116 433

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Buna 🥰sunt Alina o fata  blonda 170 cm,52 kg , blonda cu sâni marii😘drăguța și cu bun simt , te astept in locația mea pt a petrece clipe de neuitat 😘. Locația este aproape de Coresi. 

Postat

In primul rand nu sunt de pe centura nici de unde crezi tu . vb frumos dacă ai caracter . Mulțumesc 

Vizitator lancerevo
Reputație: 0
Postat

Lisooooo, mai ai multe topice deschise? 

Vizitator lancerevo
Postat

Pai ea se tot lasă de meserie. Dar apare ca ciupercile după ploaie 

Postat
39 minutes ago, lancerevo said:

Pai ea se tot lasă de meserie. Dar apare ca ciupercile după ploaie 

Se lasa pe dracu.. e lesinata de foame.

avea dreptate @colericul cand a spus ca vine iarna si se muta toata centura pe forum.

dar macar alea tac din gura si nu mai semnalizeaza prostia.. dar fatuca asta a dus-o prostia la rang de arta.

ma ia si rasul cand imi aduc aminte ca isi punea in descriere ca vocabularul clientului este foarte important pt ea si ca este un criteriu important de selectie.. si ea nu stie sa lege 3 cuvinte😂😂

asa ca Lisa, melisa sau cum dracu te-o mai chema- go to Public 24😂😂

• Like 2
Postat

Prostia și invidia nu moare niciodată ce tot aveți băieții 😅. Vedeți-vă de viața și familie lăsați-mă pe mine in pa e 😅

Vizitator lancerevo
Postat

Nu te lăsăm, Liso. Ca ne-ai jignit de prea multe ori. Nu respecți regulile forumului și mai ești și cu nasul pe sus. Retragere permanentă și fericita îți urez! 

Vizitator lancerevo
Postat

Dacă are balta peste, de ce tot te retragi? De ce tot îți faci conturi și topice? Balta are peste, dar tu nubai undita 

Postat

Decât unii ca tine mai bine lipsa jur. Fiecare atrage ceea ce este …✌️Seara buna dragule❤️

Vizitator lancerevo
Postat

O poza cu amândouă? Ca sa îmi închizi gura. Ca poate vorbești cu tine pe topic, de una singura. 

Postat

Din păcate nu pot pune poze nu vrea ea. Dacă vrei sa vi ma anunți săi spun fetei 😜🥳

Vizitator lancerevo
Postat

Eu merg la ieftin. Nu îmi permit la tine. Dar poate apar oferte și pentru saraci

Postat

Buna ✌️tuturor am oferta la 150-20 minute , 250-40 minute ,400-70 minute … va astept . Pt mai multe detali sunați ❤️✌️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...