Sari la conținut

publicare poza cu fata

Postări Recomandate

• Oras:lul
Postat

Mie userul patric82 mi a publicat poza cu fata pe forum si administratia nu I a facut nimic(am facut plangere). Daca ai familie si copii oricand un cretin iti poate distruge viata. Invatati  din exemplul meu in leg cu faptul ca administratia nu da doua cepe degerate pe intimitatea noastra.

Forumul asta pe langa a fi o mare dezamagire este si un pericol pentru barbatii care il folosesc... Pacat.

Ps: rog pe administrator sa imi stearga contul.

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

Si eu rog admistratorii sa ii stearga contul!!Repede cat e calda solicitarea!!ssa nu se ragandeasca :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 !!!

Ps: TK, glumeam!! Vezi ca mai nou nu se mai sterg conturile. Intri in setari si selectezi adresa noua de email. Si scrie una la nimereala. Si gata solicitarea!!

Postat

Si eu rog admistratorii sa ii stearga contul!!Repede cat e calda solicitarea!!ssa nu se ragandeasca :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 !!!

Ps: TK, glumeam!! Vezi ca mai nou nu se mai sterg conturile. Intri in setari si selectezi adresa noua de email. Si scrie una la nimereala. Si gata solicitarea!!

Ar fi grozav daca nu ar aparea pe google search "tracekira nimfomane" contul. Du-te te rog si trolleaza in alta parte.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Hi

Nu cred ca poza publicata avea fata in ea, era o simpla poza altfel o stergeam, cum le-am sters pe toate de pe forum.

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucharest
Postat

TK, bolnav  ca intotdeauna ! Unde ti-a publicat Patrick poza ta pe site ? Te rog sa vii cu dovada !!!! Cand acuzi trebuie sa dovesti ceva !!!!  Cred ca tu ai pus poza pe un site public . Patrick a pus un link cu un user idiot pe nume TraceKira si te-a intrebat ceva. Tu ai raspuns ! TK, iti multumesc ca existi .

PS : ce fatza ai :)))))))))

TK, nu mi-ai raspuns pe PM cat fac 2+2 impartit la 2 .

• Like 1
Postat

Hi

Nu cred ca poza publicata avea fata in ea, era o simpla poza altfel o stergeam, cum le-am sters pe toate de pe forum.

:wave

Te contrazic, era o fatza de bidon turtit cu niste ochelari de soare Ray Bam Bam . Ne ranjea dintr-o mansarda intr-un mare fel !!!

Postat

Poza inca apare pe internet deoarece nu a fost stearsa din cache si va ramane acolo saptamani intregi. Fa ti treaba ca administrator ce e asa de greu de inteles? Sterge-mi contul/rename si baneaza pe cel care imi face publicitate cu poza mea me DG.

Really wtf is wrong with you?Do your fking job.

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Si vrabiuta, pardon, randunica a plecat si a revenit, si inca ce a revenit, are si forum propriu.

• Oras:Constanta
Postat

Bai, nu stiu cum dar mi-a scapat topicul asta. :laugh2 :laugh2

Trole, ti-am zis ca nu sunt atent la detalii.

Ce poti sa mai zici ce nu s-a zis deja...

http://25.media.tumblr.com/3b93e1544960f50e61f01434778401d1/tumblr_myugsqr3de1sirxufo1_500.jpg

Tracekira unul dintre cei mai mari ignoranti! Dobitocul isi pune mecla pe toate site-urile de matrimoniale si apoi urla ca nu se mai joaca.

Cat de prost tre' sa fi? Da-te jos din mansarda la nevasta-ta/familie si lasa curvasareala.

Du-te intr-o agentie de matrimoniale si aruncati mecla acolo si specifica clar ca nu vrei sa-ti vada tot internetul capatana.

Off, bai tracekira, abia asteptam sa-ti incarci misoginismele si sa te rebranduiesti. Fetele te astepta!

Noi baietii te asteptam!

• Like 2
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Pai da....dar iti dai seama ca daca nu a avut inspiratie sa si-l schimbe de la un site la altul, acum probabil are nevoie de cateva luni pana sa compuna altul  :laugh2  :laugh2  :laugh2 .

Oricum, eu v-am zis ca era brand  :laugh2  :laugh2  :laugh2 .

• Like 4
Postat

Doamne Dumnezeule (nu credeam ca o sa scriu asta vreodata aici :laugh2  ) cat de prost era, si este!

Postat

Doamne Dumnezeule (nu credeam ca o sa scriu asta vreodata aici :laugh2  ) cat de prost era, si este!

Mie mi-a mai scapat asta cu Dumnezeu pe aici.....e inevitabil :)))))

Bueyyyy...nu mai face-ti misto de baiat. Ca sigur nu se mai intoarce. Haide TK, ca ti-a schimbat pisicut numele....e si mai misto...o sa ai credibilitate mai mare. Nu-i baga in seama pe uratii astia...

http://1.bp.blogspot.com/-qEWiMGibk2c/Tw0Jyz_thdI/AAAAAAAABA0/6tWfwjbMfFY/s1600/tumblr_lv4tov9Gwg1qjta6ao1_500.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...