trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 18, 2014 Eu unul,votez DA,sa revina!
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 18, 2014 Si eu votez tot DA , fara discutie .... Si cred ca va reveni !!! .....Trebuie sa revina !!!! ... Poate in acelasi timp cu Laura Popescu .... :) ))
dinozauru Reputație: 835 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Ianuarie 18, 2014 Revine, revine, ca si randunica a revenit. Despre el est vorba aici?
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 18, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2014 Daca nu o lasati mai moale, o sa revina unul care se razbuna...Daca o lasati prea moale, BTS sunt mici copii...Sa vedem ce se renaste acum...Presimt ceva diabolic...
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 18, 2014 TraceKira, penicilina intreaba de tine !Votez si eu DA.BTS-ul e mai sarac fara TK
dinozauru Reputație: 835 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Ianuarie 18, 2014 Ce mai reporteaza goagale la o cautare cu TK.
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 18, 2014 Daca nu o lasati mai moale, o sa revina unul care se razbuna...Daca o lasati prea moale, BTS sunt mici copii...Sa vedem ce se renaste acum...Presimt ceva diabolic...Ii pregatesti reintrarea ....... Cred ca stii mai multe , Dulcico , si nu vrei sa ne spui ! ... :) ))) Tu erai prietena cu el .... te scosese si de la ignore .... ))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Ianuarie 18, 2014 Am uitat sa-mi cer scuze pt ca am votat DA in gand ))) n-am avut timp de poll....ardea prea rau
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 18, 2014 Amanda...fa-ti user pe matrimoniale si conveinge-l sa revina. Comunitatea are nevoie de tine. Step up!!
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 18, 2014 Ce mai reporteaza goagale la o cautare cu TK.18.013.jpgDaca ii dai serch la imagini TraceKira iti apar si altele....plus tona de medicamente la care le-a facut "recenzie".
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 18, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2014 Nu sunt prietena cu nimeni, am amici/amice pentru ca nu mai cred 100% nimic din ce aud...Problema e ca nu va inteleg.Daca e un om, pe care il considerati limitat mental, de ce il tachinati?Este sau nu, nu asta este de relevanta, de ce va purtati ca niste smardoi?Ajungi la concluzia ca e cu capul, lasa-l in boala lui!Cineva spunea cu "adevarul absolut"...Si mai e vorba "D-zeu are grija de cei beti si cei prosti"...Va pupacesc si va iubesc, dar nu mereu va dau dreptate...
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 18, 2014 TraceKira, RIP ! * *repede ia-ti pastila !
sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2014 Asta e noua ocupatie a unor useri de pe forum? Sa se simta smecheri pe un forum cu niste scris. Iesiti la aer, daca aveti inca mobilitatea necesara sau macar curajul necesar. Patetic!Voinicilor!
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 18, 2014 Asta e noua ocupatie a unor useri de pe forum? Sa se simta smecheri pe un forum cu niste scris. Iesiti la aer, daca aveti inca mobilitatea necesara sau macar curajul necesar. Patetic!Voinicilor! http://media.giphy.com/media/yEY8sqkeUhBhm/giphy.gif 3
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 18, 2014 Nu sunt prietena cu nimeni, am amici/amice pentru ca nu mai cred 100% nimic din ce aud...Problema e ca nu va inteleg.Daca e un om, pe care il considerati limitat mental, de ce il tachinati?Este sau nu, nu asta este de relevanta, de ce va purtati ca niste smardoi?Ajungi la concluzia ca e cu capul, lasa-l in boala lui!Cineva spunea cu "adevarul absolut"...Si mai e vorba "D-zeu are grija de cei beti si cei prosti"...Va pupacesc si va iubesc, dar nu mereu va dau dreptate... Dulcico , dupa ce l-ai lovit pe unde l-ai prins , acum vii sa ne certi pe noi ?! .... :) .... nu e corect .... hai sa ne asumam fiecare partea noastra de vina ....
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Ianuarie 18, 2014 Shark,eu ti-am sapat un putz al gandirii.....mai insista si sapa-ti si tu unul In felul tau,esti mirobolant de patetic Te-am trecut la ignor.....esti pur si simplu nul in declaratii,nu aduci nimic nou de luni bune ai acelasi discurs )))
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 18, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2014 Omu' negru,Eu trec usor peste amenintari, violuri, batai sau mutilari...Peste 2 tampenii pe care mi le-a scris in PM am trecut foarte repede...Vina?Faceti ce vreti.E posibil sa nu mai aiba nici o tigla pe acoperis, dar de ce il ajutati?Treaba voastra, asa se nasc criminalii in serie...Nu iau partea nimanui, sa se faca ce o fi.
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 18, 2014 Shark,eu ti-am sapat un putz al gandirii.....mai insista si sapa-ti si tu unul In felul tau,esti mirobolant de patetic Te-am trecut la ignor.....esti pur si simplu nul in declaratii,nu aduci nimic nou de luni bune ai acelasi discurs )))Cred ca din cauza lui Shark s-a retras si TK ..... nu mai suporta acelasi discurs de atatea luni ......... l-a exasperat !!!! ... :) ))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Ianuarie 18, 2014 Shark,p- Aia cu "niste scris" ai scos-o din putzul gandirii personale?
Shaworma Reputație: 463 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 18, 2014 Asta e noua ocupatie a unor useri de pe forum? Sa se simta smecheri pe un forum cu niste scris. Iesiti la aer, daca aveti inca mobilitatea necesara sau macar curajul necesar. Patetic!Voinicilor!Lasa-ma sa ghicesc...tu ai cont pe matchmaker.ro si username-ul e V? Deasemenea iti plac plimbarile prin sufragerie si te antrenezi pt comunal kombat...
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 18, 2014 Ok, deci ce s-a intamplat? TristuKira s-a retras. W T F!Asa de rau a fost... ba mare bolovan.Sa inteleg ca Shark nu achieseaza la asta. Deci era si iubit baiatul din mansarda.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Ianuarie 18, 2014 Cine se seamana,se aduna.....si se si iubeste )))))
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2014 Transkyra, nu e el?
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 18, 2014 Sa se simta smecheri pe un forum cu niste scris. No comment . Shark,p- Aia cu "niste scris" ai scos-o din putzul gandirii personale?Nu are logica si nu are nici putza. Pe asta a scos-o din joben . Eu trec usor peste amenintari, violuri, batai sau mutilari...Cum adica treci usor peste chestiile astea ? Ce patisi ?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Ianuarie 18, 2014 Cofetare,stai potolit ca tu urmezi )))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum