Sari la conținut

Elena - 0734756449 / 0724976355 (Calea Calarasilor)

Postări Recomandate

Postat

TEAPA DE TEAPA : 0734756449 -tipa blonda care sta pe la pasajul marasesti , de fapt bl.m11 scara A , apt. 6 , cu mesaj pe anuntul .ro ; pozele reale dar cu chipul ascuns , are si de ce : o fata alungita ,naspa , la corp arata bine doar in poze : a ramas in sutien si pantaloni scurti cat mi-a facut un oral mecanic (ma intreba tot timpul daca s-a sculat , am terminat in gura ei dar a fugit pe la jumatate la baie sa se spele), m-am spalat si eu si imediat a vrut a doua oara : nu mi s-a mai sculat in 5 minute si ... s-a ridicat , s-a imbracat si gata : ea nu are timp de pierdut !(150 pentru circa 30 de minute , de cand am intrat in casa pana am plecat,- cam scurta ora !)de ce am ramas cand i-am vazut fata? si eu ma intreb , m-am gandit ca ... cine stie ...

Postat

dantura iei lasa mult de dorit, are dintii foarte stricati si e cam needucata si destul de insistenta - in consecinta nu am ramas

Postat

Informatii noi: acum o cheama Elena, are 28 de ani si locatia Calea Calarasilor - intersectie cu Matei Voievod (pe langa biserica Delea Veche) - 0724976355 ( 0724.976.355 ).A schimbat si pozele cu o bruneta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...