biliape Reputație: 5928 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 27, 2021 Acum 5 minute, mauro17 a spus: Am ajuns mai rău că oile sa ne dirijeze unde sa mergem ! Va fi din ce in ce mai rău pt că au văzut că suportam orice pt o fărâmă de libertate! "Vine ca oile..." La muncă, ortodocșilor! , 😂
biliape Reputație: 5928 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 27, 2021 "Peste șase milioane de cetățeni, aproximativ o treime din cât se estimează că au mai rămas în România, trăiesc în zona excluziunii sociale. Un copil din zece se duce nemâncat la culcare, iar fiecare al treilea este parte a unei familii expuse riscului sărăciei. Un sfert din populația României are grupul sanitar în afara locuinței. Media europeană este de doi dintr-o sută." 04.12.2020. Astăzi probabil e mai rău, pe fondul "restricțiilor" impuse DE STAT. Din ăia care au" grup sanitar" în casă, câți au apă curentă, canalizare și își permit apă caldă? Câți le au dar nu le folosesc, din tradiția ancestrală a sărăciei? Dar altfel "salvăm vieți" de covid... Așa hal de vieți?! 1
biliape Reputație: 5928 Postat Noiembrie 28, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 11 ore, biliape a spus: "Vine ca oile..." La muncă, ortodocșilor! , 😂 Asta explică multe, dacă nu chiar totul: https://phys.org/news/2021-04-female-sheep-dominant-males.html Îmi plăcea mult cineva care se referea la bărbați ca fiind "dobitoci" 🤭. Uite d-aia am ajuns o specie de dobitoci și am târât alte câteva specii după noi 😉. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum