Sari la conținut

De ce Larisa sora Andreeieigfe 25 șterge recenziile nefavorabile!

Postări Recomandate

Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
22 minutes ago, nataru1 said:

Eu înțeleg ca au voie,dar nu i bine pt forum.Noi trebiie sa spunem aici toate problemele,dar în general se evita sa se spună adevărul, nu i normal ca ea sa șteargă recenziile negative, cum nu i normal nici asta sa le lase.

Pai de ce sa merg eu la una care are rexenzii pozitive de la Ray donovan iar cele negative sunt șterse.

Nam nimic cu Raydonovann dar ce diferenta e între el și alt client că doar toți plătim pt asa ceva,trebuie sa primit toți aceleași servicii.ia zi bah Ray de ce e diferența asta?

Eu am înțeles o singura chestie ,ți e ciuda ca nu te fute ca pe Ray ala la care tot faci referire 

Postat
Acum 4 minute, CharonIV a spus:

Eu am înțeles o singura chestie ,ți e ciuda ca nu te fute ca pe Ray ala la care tot faci referire 

Da și vreau o explicație 😂

Postat
Acum 21 minute, nataru1 a spus:

Eu înțeleg ca au voie,dar nu i bine pt forum.Noi trebiie sa spunem aici toate problemele,dar în general se evita sa se spună adevărul, nu i normal ca ea sa șteargă recenziile negative, cum nu i normal nici asta sa le lase.

Pai de ce sa merg eu la una care are rexenzii pozitive de la Ray donovan iar cele negative sunt șterse.

Nam nimic cu Raydonovann dar ce diferenta e între el și alt client că doar toți plătim pt asa ceva,trebuie sa primit toți aceleași servicii.ia zi bah Ray de ce e diferența asta?

Bun , mâine alături de încă 100 de useri de mare notorietate și vechime,  faceți sesizare lui pisicut că nu sunteți de-acord cu așa ceva.  În același timp veniți și cu variante pentru bugetul lor , gen , să mărească abonamentele tuturor,  că  de undeva trebuie să unple golul. 

Da vă  spun eu că  99% dintre voi sunteți niște lași  și ipocriți.  Aia e.

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 5
Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat
Acum 2 minute, Tandem3 a spus:

Bun , mâine alături de încă 100 de useri de mare notorietate și vechime,  faceți sesizare lui pisicut că nu sunteți de-acord cu așa ceva.  În același timp veniți și cu variante pentru bugetul lor , gen , să mărească abonamentele tuturor,  că  de undeva trebuie să unple golul. 

Da vă  spun eu că  99% dintre voi sunteți niște lași  și ipocriți.  Aia e.

Nu,

E suficient dacă știi că le șterge.

Poți lua imediat decizia corectă.

Postat
Acum 5 minute, fardugol a spus:

Nu,

E suficient dacă știi că le șterge.

Poți lua imediat decizia corectă.

Problema e ca mulți nu știu ca ea șterge recenziile negative

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...