Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 19 ore, liviudragnea a spus: Tu chiar ai crezut ca nu gaseste?Arunca si ele duma sa vada daca suna lumea sa stie daca vine pana aici sau nu😂ca o fi si tare greu sa gasesti un apartament pe net sa-l inchiriezi😂 Buna Am fost o zi disponibilă , a doua zi proprietarul nu știa daca vine fata care a rezervat de o săptămână apartamentul , a primit raspuns, si eu a trebuit să plec ! La buzau chiar gasesc foarte greu apartament P.S. AM SĂ-MI ANUNT DISPONIBILITATEA AICI !! VA PUP 😍😍 1 Link spre comentariu
love27 Reputație: 112 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 La 25.01.2022 la 15:56, Andreea.xxxx a spus: Buna Am fost o zi disponibilă , a doua zi proprietarul nu știa daca vine fata care a rezervat de o săptămână apartamentul , a primit raspuns, si eu a trebuit să plec ! La buzau chiar gasesc foarte greu apartament P.S. AM SĂ-MI ANUNT DISPONIBILITATEA AICI !! VA PUP 😍😍 Așteptăm cu interes!! 1 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Buna seara de maine voi fi din nou disponibilă începând cu ora 13.00 / 21.00 💥 va astept cu drag !!! Link spre comentariu
ionutzrapid Reputație: 20 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Acum tot asa doar o singura zi vei fi? Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Buna dragii mei sunt disponibilă pentru programări!! locația strada dorobanți programul de lucru este pana la ora 21.00! telefon/wapp 0731261494 dacă nu raspund apelurilor va rog pe wapp să-mi scrieti, si timpul in care va pot raspunde innapoi ! 😘😘😘😘 Link spre comentariu
ionutzrapid Reputație: 20 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Ești singura sau ai și colega? Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 🖤Sex normal doar protejat 🖤Sex oral protejat/neprotejat (in functie de igienă) 🖤Sex in diferite pozitii 🖤Deep(oral adanc) in functie de marime 🖤COB(finalizare corporala) 🖤Sarutari corporale 🖤Masaj erotic 🖤Masaj de relaxare 🖤Foot fetish 🖤Handjob 🖤Daca aveti si alte propuneri as accepta si ideile voastre in limita bunului simt. 🖤Cadoul pentru o finalizare 150 de lei 🖤Cadoul pentru 2 finalizari(o ora) 250 de lei 🖤Lucrez pe baza de programari 💥 🖤rog a-mi fi confirmată programarea cu 30/60 de minute innainte 💥 1 Link spre comentariu
love27 Reputație: 112 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 4 ore, Andreea.xxxx a spus: 🖤Sex normal doar protejat 🖤Sex oral protejat/neprotejat (in functie de igienă) 🖤Sex in diferite pozitii 🖤Deep(oral adanc) in functie de marime 🖤COB(finalizare corporala) 🖤Sarutari corporale 🖤Masaj erotic 🖤Masaj de relaxare 🖤Foot fetish 🖤Handjob 🖤Daca aveti si alte propuneri as accepta si ideile voastre in limita bunului simt. 🖤Cadoul pentru o finalizare 150 de lei 🖤Cadoul pentru 2 finalizari(o ora) 250 de lei 🖤Lucrez pe baza de programari 💥 🖤rog a-mi fi confirmată programarea cu 30/60 de minute innainte 💥 Super!!! Poate vei sta mai mult de data aceasta! Ar fi păcat să te ratăm din nou...! 1 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Buna dimineata ☕ Disponibilă pentru programări tel/wapp 0731261494 sunt disponibilă pana la ora 22.00!! Va astept cu drag 😊 Link spre comentariu
maximilian87 Reputație: 15 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Buna,maine esti?de la ce ora incepi? Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Acum 46 minute, maximilian87 a spus: Buna,maine esti?de la ce ora incepi? Buna,da!! La 10.00 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum