nek Reputație: 14 Postat Ianuarie 27, 2018 Postat Ianuarie 27, 2018 Presteaza, are alt numar. Eu am dat de ea pe un site de dating si mi-a oferit numarul. Am fost o data la ea, a mirosit ingronzitor. M-am imbracat si am plecat direct la Casa Vikingilor, sau Piratilor, ce e acolo la piezisa, si am baut o suta de vodka lemon ca sa spal gustul amar. Imi aduc aminte bine de ea pentru ca in ziua aceea m-am reapucat de fumat. A fost cea mai traumatizanta experienta din viata mea, si am avut o tipa frigida care s-a intins pe pat dreapta si a asteptat sa fac eu tot, iar asta tot nu m-a afectat atat de tare pe cum m-a afectat mirosul acestei femei. M-am simtit murdar o saptamana. Va dau un sfat prietenesc, nu mergeti niciodata la ea. NU MERITA! 3
traian_hid Reputație: 283 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 27, 2018 Presteaza, are alt numar. Eu am dat de ea pe un site de dating si mi-a oferit numarul. Am fost o data la ea, a mirosit ingronzitor. M-am imbracat si am plecat direct la Casa Vikingilor, sau Piratilor, ce e acolo la piezisa, si am baut o suta de vodka lemon ca sa spal gustul amar. Imi aduc aminte bine de ea pentru ca in ziua aceea m-am reapucat de fumat. A fost cea mai traumatizanta experienta din viata mea, si am avut o tipa frigida care s-a intins pe pat dreapta si a asteptat sa fac eu tot, iar asta tot nu m-a afectat atat de tare pe cum m-a afectat mirosul acestei femei. M-am simtit murdar o saptamana. Va dau un sfat prietenesc, nu mergeti niciodata la ea. NU MERITA! pai si cine sfantu' te-o pus sa ramai la ea daca mirosea ? Eu nu inteleg uneori... poate is prea prost !...
bbwfan Reputație: 1 Postat Ianuarie 31, 2018 Postat Ianuarie 31, 2018 Poti te rog sa imi dai numarul ei nou de telefon? Sau macar sa imi spui unde ai gasit-o, sa iau legatura cu ea. Multumesc mult anticipat! :) Presteaza, are alt numar. Eu am dat de ea pe un site de dating si mi-a oferit numarul. Am fost o data la ea, a mirosit ingronzitor. M-am imbracat si am plecat direct la Casa Vikingilor, sau Piratilor, ce e acolo la piezisa, si am baut o suta de vodka lemon ca sa spal gustul amar. Imi aduc aminte bine de ea pentru ca in ziua aceea m-am reapucat de fumat. A fost cea mai traumatizanta experienta din viata mea, si am avut o tipa frigida care s-a intins pe pat dreapta si a asteptat sa fac eu tot, iar asta tot nu m-a afectat atat de tare pe cum m-a afectat mirosul acestei femei. M-am simtit murdar o saptamana. Va dau un sfat prietenesc, nu mergeti niciodata la ea. NU MERITA!
Vizitator kenxxxxxx Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Bbwfan nu te du la ea că nu merită, dute la orice altă bbw de pe publi, asta chiar nu merită și pute. 2
nek Reputație: 14 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 pai si cine sfantu' te-o pus sa ramai la ea daca mirosea ? Eu nu inteleg uneori... poate is prea prost !...Pai n-am ramas, m-am imbracat si am plecat.
bbwfan Reputație: 1 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 si totusi, revin cu rugamintea, daca se poate, sa imi dai fie site-ul unde ai gasit-o, fie numarul nou de telefon. Multumesc! 1
cosmin0013 Reputație: 39 Postat Aprilie 3, 2018 Postat Aprilie 3, 2018 E cumva tipa asta? https://www.facebook.com/jager.camelia/photos?lst=100000235945414%3A100000106969193%3A1522764832&source_ref=pb_friends_tl
cosmin0013 Reputație: 39 Postat Aprilie 3, 2018 Postat Aprilie 3, 2018 Este vb de Carmela asta? Doresc sa va impartasesc experienta cu Carmela. Am vizitat-o zilele trecute, in urma telefonului trecut in titlu. Doamna este matura cred ca peste 40 de ani si in jur de 100 kg. Locatia este pe str Remetea, duduia are o atitudine ok, prietenoasa, m-a invitat intr-un living, am discutat putin si pe urma am trecut la actiune (dusul nu a fost necesar eu venind de acasa) a inceput cu un orel bunicel ajutat din cand in cand de mana, pe urma am trecut la doggy la care ai o priveliste atragatoare a fundului ei. Pe urma am trecut la anal la care chiar s-a implicat, a dat contre, vorbea murdar, etc, iar pe urma am finalizat glorios in balon. Pentru igienizare a folosit servetele umede, am mai discutat ceva, poti sa porti o discutie cu doamna, si am inceput al doilea numar care s-a desfasurat aproximativ la fel ca si primul. Si acum notele:Oral : 7 - neprotejat,uneori se ajuta de mana.Normal : 6.anal 8- nu comenteaza, poti scimba pozitiile, da contreraport pret-servicii: bun, recomand amatorilor de BBW
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Postat Aprilie 3, 2018 Este vb de Carmela asta?Salut, nu e ok să postam conturi de Facebook, date personale și alte cele, au și ele viața lor privată. Rog un moderator să șteargă comentariul, mersi! 1
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 3, 2018 Asta-i parerea ta.Pe un site de informare al curvarilor despre curve ar trebui sa aibe prioritate informatia. Ce faci tu e ca si cum ai intra la macelarie si ai spune ca si porcii sunt fiinte, au si ei viata lor si sa nu le-o luam.
mariuspas Reputație: -4 Postat Aprilie 5, 2019 Postat Aprilie 5, 2019 E cumva tipa asta? https://www.facebook.com/jager.camelia/photos?lst=100000235945414%3A100000106969193%3A1522764832&source_ref=pb_friends_tlda ea este
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum