Sari la conținut

Kristal 0737627465 Teen

Vizitator Kristal19

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bunaaa!

Astăzi începând cu ora 14:30 voi fi disponibila.

Pupici cu sclipici 😘😘

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, Krisstal69 a spus:

Bunaaa!

Astăzi începând cu ora 14:30 voi fi disponibila.

Pupici cu sclipici 😘😘

IMG-20240126-WA0008.jpg

• Oras:Timisoara
Postat

Salutari!

Fiind deja la multiple vizite la Kristal si fara recenzie, ma simt dator sa las una, avand in vedere cat de bine ma simt de fiecare data cand o vizitez.

Zilele trecute am contactat-o pe Kristal pe WhatsApp si am stabilit rapid o programare, reconfirmata cu o ora inainte. Ajuns la locatie, imi deschide usa Kristal, doar cu un halat pe ea, fiind abia iesita de la dus, halat care a disparut repede din peisaj, permitandu-mi sa o explorez vizual. Kristal e ceea ce vedeti in poze, cu exceptia unor ochi caprui de caprioara si un zambet larg ce nu prea ii paraseste chipul. Ne-am asezat la o poveste scurta si apoi am primit prosop si am plecat la un dus de refresh, baia fiind bine echipata pentru nevoile noastre.

Revenit de la dus, ne-am indreptat catre dormitor, unde am lasat-o pe Kristal sa inceapa ostilitatile, cu un oral cu deosebita grija la vecinatati, cu conditia sa fie curate si proaspat rase. Desi anatomia nu ii prea permite sa faca oral adanc, isi da tot interesul sa te satisfaca si se foloseste foarte bine de presiune. Am trecut apoi la NP, inceput cu misionar, apoi continuat cu doggy si finalizat in balon.

Dupa o pauza de refresh si povesti, am revenit pentru numarul doi, care a fost cam in aceeasi nota cu primul, cu exceptia faptului ca am adaugat si pozitia pe burta, unde am terminat mult mai puternic decat prima data. Am mai povestit putin, dus, si am plecat.

Per total, Kristal ofera unele din cele mai pasionale partide de sex, daca va nimeriti pe calapodul ei si faceti click si se vede ca incearca sa plecati amandoi multumiti de fiecare data.

Note:

Locație: 10 (nimic de reprosat, perfecta pentru activitatea in cauza)

Oral: 9 (e foarte bun, daca ar ajuta-o si anatomia... și primește puncte bonus pentru atenție sporită la vecini)

NP: 10 (e deschisa la pozitii, se implica si ia initiativa, e pasionala si se simte si ea bine)

Igiena: 10 (nu am simțit nimic nici sus nici jos și a și făcut duș înainte să vin eu, plus refresh intre)

Cadou: 500 de lei pentru 2 ore

De recomandat da, de revenit sigur, cum am facut si pana acum.

Numai bine tuturor!

• Like 4
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat
1 oră în urmă, MikeOck a spus:

Salutari!

Fiind deja la multiple vizite la Kristal si fara recenzie, ma simt dator sa las una, avand in vedere cat de bine ma simt de fiecare data cand o vizitez.

Zilele trecute am contactat-o pe Kristal pe WhatsApp si am stabilit rapid o programare, reconfirmata cu o ora inainte. Ajuns la locatie, imi deschide usa Kristal, doar cu un halat pe ea, fiind abia iesita de la dus, halat care a disparut repede din peisaj, permitandu-mi sa o explorez vizual. Kristal e ceea ce vedeti in poze, cu exceptia unor ochi caprui de caprioara si un zambet larg ce nu prea ii paraseste chipul. Ne-am asezat la o poveste scurta si apoi am primit prosop si am plecat la un dus de refresh, baia fiind bine echipata pentru nevoile noastre.

Revenit de la dus, ne-am indreptat catre dormitor, unde am lasat-o pe Kristal sa inceapa ostilitatile, cu un oral cu deosebita grija la vecinatati, cu conditia sa fie curate si proaspat rase. Desi anatomia nu ii prea permite sa faca oral adanc, isi da tot interesul sa te satisfaca si se foloseste foarte bine de presiune. Am trecut apoi la NP, inceput cu misionar, apoi continuat cu doggy si finalizat in balon.

Dupa o pauza de refresh si povesti, am revenit pentru numarul doi, care a fost cam in aceeasi nota cu primul, cu exceptia faptului ca am adaugat si pozitia pe burta, unde am terminat mult mai puternic decat prima data. Am mai povestit putin, dus, si am plecat.

Per total, Kristal ofera unele din cele mai pasionale partide de sex, daca va nimeriti pe calapodul ei si faceti click si se vede ca incearca sa plecati amandoi multumiti de fiecare data.

Note:

Locație: 10 (nimic de reprosat, perfecta pentru activitatea in cauza)

Oral: 9 (e foarte bun, daca ar ajuta-o si anatomia... și primește puncte bonus pentru atenție sporită la vecini)

NP: 10 (e deschisa la pozitii, se implica si ia initiativa, e pasionala si se simte si ea bine)

Igiena: 10 (nu am simțit nimic nici sus nici jos și a și făcut duș înainte să vin eu, plus refresh intre)

Cadou: 500 de lei pentru 2 ore

De recomandat da, de revenit sigur, cum am facut si pana acum.

Numai bine tuturor!

Mulțumesc ♥️

• Oras:Chimisoara
Postat
Acum 8 ore, Krisstal69 a spus:

Hmmmmm....

Plânge și popa daca mă spovedesc la ce amintiri frumoase am 😂😂

Atunci ma ñregatesc sa plang pe maine

Postat

Salutari frati de cruce in ale pacatelor, preacurvitului 

Sunt la a5 a vizita la cadana Kristal si nu pot zice decat ... ca ma lasa masca la cat de energica si plina de energie e cadana.

Vizitele decurg cam asa  ...merg la ea , stam frumos la tigara, vrajeala una alta si dupa rupem patu cu patima.

Are corp de pustioaicaa , e fierbinte gagica si se stie ... am intrebato unde e scoalita intrale meseriei, mia raspuns ca pe aici nu e umblata pe afara .. deci am bagat de seama ca focul ei e natural ca si ea de altfel🌶️:FIREdevilcand te uiti la e zici ca i inger da de fapt e un demon fierbinte. Pe pozitii:misionar, lingura, doggi si altele e wow , oralu 9/10 ...locatia faina de fiecare data ... eu sunt multumit  am zis sa zic si aici sai multumesc cadanei focoase 

Cascval in portofele sa avem si spor la ciocane tari sa fim sanatosi sa tot futem

Cadou la reducere pt 2 ore : 500 , 5 caragiale sau 1 eminescu 

Semnat . un bagabont cu scoala vieti ca alta nu a fost

• Like 2
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 2 ore, pumbaBear a spus:

Salutari frati de cruce in ale pacatelor, preacurvitului 

Sunt la a5 a vizita la cadana Kristal si nu pot zice decat ... ca ma lasa masca la cat de energica si plina de energie e cadana.

Vizitele decurg cam asa  ...merg la ea , stam frumos la tigara, vrajeala una alta si dupa rupem patu cu patima.

Are corp de pustioaicaa , e fierbinte gagica si se stie ... am intrebato unde e scoalita intrale meseriei, mia raspuns ca pe aici nu e umblata pe afara .. deci am bagat de seama ca focul ei e natural ca si ea de altfel🌶️:FIREdevilcand te uiti la e zici ca i inger da de fapt e un demon fierbinte. Pe pozitii:misionar, lingura, doggi si altele e wow , oralu 9/10 ...locatia faina de fiecare data ... eu sunt multumit  am zis sa zic si aici sai multumesc cadanei focoase 

Cascval in portofele sa avem si spor la ciocane tari sa fim sanatosi sa tot futem

Cadou la reducere pt 2 ore : 500 , 5 caragiale sau 1 eminescu 

Semnat . un bagabont cu scoala vieti ca alta nu a fost

Nu ai cum 😂😂😂

Mulțumesc 😈

Postat
Acum 19 ore, Krisstal69 a spus:

Nu ai cum 😂😂😂

Mulțumesc 😈

Te tine 6 finalizari in 2h? 😂

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, extase a spus:

Te tine 6 finalizari in 2h? 😂

Depinde cat durează o finalizare 😊😋

Postat
Acum 2 minute, Krisstal69 a spus:

Depinde cat durează o finalizare 😊😋

Pai de obicei nu mult, depinde de tine ce vibe dai, si m-ar interesa sa stiu daca folosesti lubrifiant la Np, si daca trebuie sa schimbi prezervativul de la normal la oral?

Vizitator
Postat
La 27.01.2024 la 18:39, extase a spus:

Pai de obicei nu mult, depinde de tine ce vibe dai, si m-ar interesa sa stiu daca folosesti lubrifiant la Np, si daca trebuie sa schimbi prezervativul de la normal la oral?

Aștept să îmi scri in privat ! 😊

Vizitator
Postat

Bună seara !

Mâine voi fi disponibila incăpând cu ora 16 până la 22 😈

Pupici cu sclipici 😘

Vizitator
Postat

Bună dimineața!

Astăzi începând cu ora 16-22 voi fi disponibila!

Pupici cu sclipici 😘😘IMG_20230726_125548.jpg.5ef099cbc91e9bd2e0585d8c1bdd2e09.jpg

Vizitator
Postat
Acum 7 ore, Krisstal69 a spus:

Bună dimineața!

Astăzi începând cu ora 16-22 voi fi disponibila!

Pupici cu sclipici 😘😘IMG_20230726_125548.jpg.5ef099cbc91e9bd2e0585d8c1bdd2e09.jpg

IMG_20230428_122000.jpg.12c801549917c32b2244a3b42a20ad30.jpg

Vizitator
Postat

Bună seara !

Mâine începând cu ora 10 dimineața voi fi disponibila 😏

IMG-20240131-WA0001.jpg.2912651620119fcf65b26391c371e603.jpg

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
1 oră în urmă, Krisstal69 a spus:

Bună seara !

Mâine începând cu ora 10 dimineața voi fi disponibila 😏

IMG-20240131-WA0001.jpg.2912651620119fcf65b26391c371e603.jpg

Un posterior superb și o piersicuță foarte dulce și zemoasă,te pup dulce frumusețe mică 😘

• Minus 1
Vizitator
Postat
Acum 11 ore, coco.s a spus:

Un posterior superb și o piersicuță foarte dulce și zemoasă,te pup dulce frumusețe mică 😘

Mulțumesc!

Te pup și te îmbrățișez ♥️

Vizitator
Postat

Bună seara !

Mai am câteva locuri disponibile până la ora 22:30🤗

Va aștept cu drag!

Postat
1 oră în urmă, copilul2016 a spus:

Buna,

Maine ce program de lucru ai?

Seara faina!

Pasul 1 - deblochezi telefonul inteligent

pasul 2 — deschizi mesajele sau whatsapp

pasul 3 — o cauti in contacte pe aceasta domnisoara care ne intoarce spatele🥲🥲 (dar nu ne suparam pt ca e o priveliste frumosa)

pasul 4 — o saluti cavalereste si o intrebi, draga Kristal, dulce femeie, maine ce program ai? 
pasul 5 — o sa primesti raspuns mult mai rapid

im 5 simpli pasi ai fi primit mai repede raspuns

hai noroc si voie buna😂😂

• Like 1
  • Haha 3
Vizitator
Postat
Acum 12 ore, copilul2016 a spus:

Buna,

Maine ce program de lucru ai?

Seara faina!

Bună dimineața dragule !♥️

Haide sa îmi scri pe WhatsApp te rog 🙏

Vizitator
Postat
Acum 11 ore, Theking15 a spus:

Pasul 1 - deblochezi telefonul inteligent

pasul 2 — deschizi mesajele sau whatsapp

pasul 3 — o cauti in contacte pe aceasta domnisoara care ne intoarce spatele🥲🥲 (dar nu ne suparam pt ca e o priveliste frumosa)

pasul 4 — o saluti cavalereste si o intrebi, draga Kristal, dulce femeie, maine ce program ai? 
pasul 5 — o sa primesti raspuns mult mai rapid

im 5 simpli pasi ai fi primit mai repede raspuns

hai noroc si voie buna😂😂

Băiat deștept!😈

Adevărul este că aici intru doar sa anunț disponibilitatea 🤗

Futai mult îți doresc 🤤

Vizitator
Postat

Bună ziua dragilor !

Astăzi începând cu ora 15 -23 voi fi disponibila 🤗

Va pup și va îmbrățișez ♥️IMG-20240202-WA0003.jpg.d891e40649f6bb7005fc836c6a595fa2.jpg

• Oras:Resita
  • Disponibila
  • Oras:Resita
  • Disponibila
Postat
Acum 57 minute, Krisstal69 a spus:

Bună ziua dragilor !

Astăzi începând cu ora 15 -23 voi fi disponibila 🤗

Va pup și va îmbrățișez ♥️IMG-20240202-WA0003.jpg.d891e40649f6bb7005fc836c6a595fa2.jpg

Ahhh... ce te-aș îmbrățișa și eu pe la spate! Mă da cum stă veverița 😛 ,la umbră, ascunsă vederii 🤔. Lumina e de vină, bat-o norocu, nu bate unde trebuie! 😅

Vizitator
Postat
Acum 32 minute, Leftereanu a spus:

Ahhh... ce te-aș îmbrățișa și eu pe la spate! Mă da cum stă veverița 😛 ,la umbră, ascunsă vederii 🤔. Lumina e de vină, bat-o norocu, nu bate unde trebuie! 😅

Mor😂

Îmi faci ziua mai frumoasa 🥰💦

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...