Leftereanu Reputație: 323 Postat Februarie 2, 2024 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Februarie 2, 2024 Chiar acum, Krisstal69 a spus: Mor😂 Îmi faci ziua mai frumoasa 🥰💦 Mă bucur. Sper ca atunci când am drum la Timișoara să ne cunoaștem, să văd veverița în toată splendoarea 😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2024 Postat Februarie 2, 2024 Acum 56 minute, Leftereanu a spus: Mă bucur. Sper ca atunci când am drum la Timișoara să ne cunoaștem, să văd veverița în toată splendoarea 😅 Te aștept cu drag !♥️
Theking15 Reputație: 46 Postat Februarie 2, 2024 Oras:Chimisoara Oras:Chimisoara Postat Februarie 2, 2024 Acum 4 ore, Krisstal69 a spus: Futai mult îți doresc 🤤 Cu tine???
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2024 Postat Februarie 2, 2024 Chiar acum, Theking15 a spus: Cu tine??? Neapărat 🥰
Membru Premium danp123 Reputație: 2909 Postat Februarie 2, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 2, 2024 4 hours ago, Krisstal69 said: Bună ziua dragilor ! Astăzi începând cu ora 15 -23 voi fi disponibila 🤗 Va pup și va îmbrățișez ♥️ Ce te-as fute-n cur! 😍🤩😁🤪
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2024 Postat Februarie 2, 2024 Acum 23 minute, danp123 a spus: Ce te-as fute-n cur! 😍🤩😁🤪 Hmm, îmi plac mai mult limbile 💦
Membru Premium danp123 Reputație: 2909 Postat Februarie 2, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 2, 2024 3 minutes ago, Krisstal69 said: Hmm, îmi plac mai mult limbile 💦 Sigur, dar ala e preludiu! 😁 Sa lamurim problema: mai oferi sex anal, sau e scos din "meniu"?
extase Reputație: 392 Postat Februarie 2, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 2, 2024 Acum 1 oră, danp123 a spus: Sigur, dar ala e preludiu! 😁 Sa lamurim problema: mai oferi sex anal, sau e scos din "meniu"? Deci e o problema daca nu face sex curicesc?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2024 Postat Februarie 2, 2024 Acum 1 oră, danp123 a spus: Sigur, dar ala e preludiu! 😁 Sa lamurim problema: mai oferi sex anal, sau e scos din "meniu"? Din păcate este scos de mult 🥺😞
Membru Premium danp123 Reputație: 2909 Postat Februarie 2, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 2, 2024 1 hour ago, extase said: Deci e o problema daca nu face sex curicesc? Nu e o problema, voiam doar o lamurire, sa stiu ce servicii se ofera si ce nu. 1
morgan29 Reputație: 5 Postat Februarie 2, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 2, 2024 Prima recenzie pe forum, nu dați cu parul 😁 Urmărit domnișoara mult timp, parca dispărea în ceata și nu apucam sa ii scriu pana acum vreo 2,3 zile când i-am văzut postarea. Scris instant, răspuns prompt, bătut palma și mers la locație (despre care nu dau detalii ca mi se pare ușor irelevant) ceva mai devreme de ora stabilita, cu puțin noroc. Ajuns la ușa, am găsit o alta femeie decât cea la care ma așteptăm, dar superba (fără alte detalii, ca nu mi se pare bărbătesc). Acțiunea a descurs, exact cum se prezintă și în descrierea ei, după cum ne-a purtat valul, dar cu un final fericit pentru amândoi (desi m-am zbătut destul de mult, cu indicații și insistenta, am reusit). Cred ca a fost destula la chimie, la mijloc...din partea mea cu siguranță. Deși i-am și spus ca nu sunt activ pe forum, am lăsat aceasta recenzie pentru ca merita admirația...cel puțin a mea. Cu siguranță ne vom revedea și promit sa nu mai dureze atât pana...(chiar 2x). Amenda conform descrierii. Salutari! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2024 Postat Februarie 3, 2024 Acum 12 ore, morgan29 a spus: Prima recenzie pe forum, nu dați cu parul 😁 Urmărit domnișoara mult timp, parca dispărea în ceata și nu apucam sa ii scriu pana acum vreo 2,3 zile când i-am văzut postarea. Scris instant, răspuns prompt, bătut palma și mers la locație (despre care nu dau detalii ca mi se pare ușor irelevant) ceva mai devreme de ora stabilita, cu puțin noroc. Ajuns la ușa, am găsit o alta femeie decât cea la care ma așteptăm, dar superba (fără alte detalii, ca nu mi se pare bărbătesc). Acțiunea a descurs, exact cum se prezintă și în descrierea ei, după cum ne-a purtat valul, dar cu un final fericit pentru amândoi (desi m-am zbătut destul de mult, cu indicații și insistenta, am reusit). Cred ca a fost destula la chimie, la mijloc...din partea mea cu siguranță. Deși i-am și spus ca nu sunt activ pe forum, am lăsat aceasta recenzie pentru ca merita admirația...cel puțin a mea. Cu siguranță ne vom revedea și promit sa nu mai dureze atât pana...(chiar 2x). Amenda conform descrierii. Salutari! Mulțumesc dragul meu! Ești bine primit mereu 😏
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Bună ! Joi începând cu ora 9 voi fi disponibila! Locația o voi da in privat ! Pupici cu sclipici 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2024 Postat Februarie 7, 2024 Bună seara ! Mâine începând cu ora 9 voi fi disponibila! Locația în privat o voi spune 🥰 O seara minunată ♥️
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2024 Postat Februarie 8, 2024 Acum 11 ore, Krisstal69 a spus: Bună seara ! Mâine începând cu ora 9 voi fi disponibila! Locația în privat o voi spune 🥰 O seara minunată ♥️ Bună dimineața! Am locuri disponibile de la 14 pan la 20😋🤤
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2024 Postat Februarie 8, 2024 Hello Mai am 2 locuri disponibile 18:00 19:45 Pupici cu sclipici 😘😘
coco.s Reputație: -17 Postat Februarie 8, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 8, 2024 Acum 6 ore, Krisstal69 a spus: Hello Mai am 2 locuri disponibile 18:00 19:45 Pupici cu sclipici 😘😘 O fată superbă din toate punctele de vedere,in pat este o minunăție care te face sa te urci pe pereți. Te pup și te aștept la Arad 😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2024 Postat Februarie 9, 2024 Bună dragilor! Astăzi începand cu ora 15 voi fi disponibila! Pupici cu sclipici 😘😘 Fac și threesome și cu cupluri! Astăzi voi fi până seara târziu disponibila!😈
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2024 Postat Februarie 9, 2024 Acum 15 ore, coco.s a spus: O fată superbă din toate punctele de vedere,in pat este o minunăție care te face sa te urci pe pereți. Te pup și te aștept la Arad 😘 Mulțumesc dragul meu ! Luni voi fi în Arad 🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2024 Postat Februarie 11, 2024 La 09.02.2024 la 13:53, Krisstal69 a spus: Mulțumesc dragul meu ! Luni voi fi în Arad 🤗 Cu părere de rău nu voi reuși să ajung 😞
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2024 Postat Februarie 11, 2024 Bună seara ! Mâine începând cu ora 11 voi fi disponibila! Va aștept cu drag 🤗🤤 O seara minunata ♥️
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2024 Postat Februarie 12, 2024 Bună dimineața lumeee♥️ Va aștept la 11 cu cafeaua 🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2024 Postat Februarie 12, 2024 Acum 53 minute, Krisstal69 a spus: Bună dimineața lumeee♥️ Va aștept la 11 cu cafeaua 🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2024 Postat Februarie 12, 2024 Hello Astăzi mai mai locuri libere: Va aștept cu drag 🤗💦
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum