Sari la conținut

Ce studii aveti ?

Studii  

93 membri au votat

1. 1. Ce studii aveti ?

• Gimnaziu
    • Scoala profesionala
    • Liceu
    • Scoala postliceala
      0
    • Facutate / Colegiu
    • Masterat
    • Doctorat
    • In curs de finalizare (un comentariu in topic se poate face in acest caz)
    • Altele (un comentariu in topic se poate face in acest caz)

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Sunt statut ma in plm,ce ,eu sunt chris sa imi stea femeile in coada la usa?

Adevarat,rusine sa-mi fie! :(

Pisicuts,sunt necajit,baga-mi o manea,please!

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

SI ACUM JOSEPH IN INCERCAREA DE A OFERI UN RASPUNS PE MASURA RANDUNICII:

HD

BDKAJLKSALLDNDMS....STERS..HBHJK...STERS...IAR SCRIS....HGGHSDJAJSVDBKASDSHANS.STERGE IAR...VSHDJASBJASHJSBAJ...SCRIS STERGE SCRIS...LA NAIBA!!NU GASESTE CUVINTELE..SI AGAIN VSKJDHABDKBAKSNAS :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Scoate CapsLock-ul, ca ne dor timpanele  :laugh2 .

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Scoate CapsLock-ul, ca ne dor timpanele  :laugh2 .

Scuze, acum am observat!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Randunico nu mai lasa clientii sa scrie in locul tau, sau macar lasa pe unul cu scoala, asta care scrie acum are patru clase.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Randunico nu mai lasa clientii sa scrie in locul tau, sau macar lasa pe unul cu scoala, asta care scrie acum are patru clase.

Vrei sa scrii tu? :laugh2 :laugh2

• Oras:Catania
Postat

fAC PISU PE TINE DE SUS INALT CU BOLTA!!!!!!NU TE MAI BAGA IN SEAMA CU MINE, ESTI PREA REDUS PSIHIC CA SA AM RABDARE CU TINE. tOCMAI CA TE-AM CUNOSCUT AM INTELES FOARTE CLAR CA AI GRAVE PROBLEME DE SANATATE. SI TOATA LUMEA STIE ACEST ASPECT. PUNE-MA PE IGNORRE.NU AM NEVOIE DE BAGATUL TAU IN SEAMA. VREAU DOAR SA SCAP FORUMUL DE OAMENII DE PROASTA CALITATE CARE IL IL ACCESEAZA. ESTI UNUL DINTRE EI, PENTRU TINE AM DOAR O VORBA CLARA, CA LA ARMATA: MARS!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

mda, prima data cand te-am cunoscut si am observat la tine un astfel de limbaj, am zis, "hai s-o iau ca pe o gluma". Dar vad ca insisti cu un asemenea limbaj de pustoaica ieftina de cartier... Bravo, tine-o tot asa!!

Ma consider a fi o persoana suficient de cerebrala incat sa nu ma cobor la mintea ta de pustoaica de cartier, actualmente absolventa la Jurnalistica ma feresc atunci cand faci pisu; pe mine (cu bolta, ca la fotbal, ca asa i-am invatat pe jucatori sa suteze la poarta). Mai mult de atat, nu sunt un fan al fetishului uro, asa ca poti faci pisu' la olita  :laugh2

Vrei sa scapi forumul de persoane ca mine ? Te asigur ca nu se va intampla acest lucru, din pacate pentru tine. Pe de alta parte, nici noi n-avem cum sa scapam de tine, prin urmare va trebui sa luam lucrurile ca atare. Noi pe forumul nostru, tu pe forumul tau! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ma bag la somn ca e de ajuns pentru aceasta seara. Deja topicul s-a aglomerat. somnic usor tuturor!!

• Oras:Bucharest
Postat

diaconescule, stiai ca Steve Jobs si Mark Zuckerberg nu au absolvit facultatea ? Sunt o gramada de actori de la Hollwood la fel...

Conteaza si cei 7 ani de acasa, ADN-ul , talentul , etc

Am vazut curve cu scoala, dar si inteligente. Am vazut oameni cu functii publice de raspundere care erau vai de mama lor, profesional si mai ales moral .

@diaco, tu ce talent ai ?

Postat

Postat Astazi, 00:26

SI ACUM JOSEPH IN INCERCAREA DE A OFERI UN RASPUNS PE MASURA RANDUNICII:

HD

BDKAJLKSALLDNDMS....STERS..HBHJK...STERS...IAR SCRIS....HGGHSDJAJSVDBKASDSHANS.STERGE IAR...VSHDJASBJASHJSBAJ...SCRIS STERGE SCRIS...LA NAIBA!!NU GASESTE CUVINTELE..SI AGAIN VSKJDHABDKBAKSNAS  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ei vezi ca se poate sa ne intelegem bine! nu e nevoie sa pun pe nimeni la ignore. Am simtul umorului dezvoltat si chiar ai fost tare cu postarea asta!

cred ca la jurnalism, ti s-ar fi adresat o intrebare de genul:

La ce replica va asteptati din partea antrenorului bavarez, dupa ultimele declaratii din tabloidul nimfoman ? 
"HD

BDKAJLKSALLDNDMS....STERS..HBHJK...STERS...IAR SCRIS....HGGHSDJAJSVDBKASDSHANS.STERGE IAR...VSHDJASBJASHJSBAJ...SCRIS STERGE SCRIS...LA NAIBA!!NU GASESTE CUVINTELE..SI AGAIN VSKJDHABDKBAKSNAS  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2"

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Antrenorule...esti de-a dreptul ciudat. Si nu in sensul bun.

Schimba sportul si antrenorul poate iti revii

Postat

Am ejaculat,gata!

hai cu recenzia!

Fu' cu presiune sporita sau cu frecare rapida? Sper ca ratasi monitorul (spre deosebire de alte persoane din conversatie  :laugh2  :laugh2 )

• Like 4
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

In urmatoarele trei minute nu ma intrebati de vorba ca ma fut :(

Spor sa am!

Am ejaculat,gata!

Bre nea, te-ai laudat cu 3 minute si au trecut 50 :laugh2 vrei sa iti faci "lecrama" ca la telepublicitate? :laugh2 sa faca coada gagicili la usa lu matale?

Sa iti fie di ghini! :hihat

Postat

Fu' cu presiune sporita sau cu frecare rapida? Sper ca ratasi monitorul (spre deosebire de alte persoane din conversatie  :laugh2  :laugh2 )

al meu e din ala cu atinge ecranul, am dat usor cu degetu pe unde nu era stropit si am schimbat pagina.... :laugh2  :laugh2 nu am sters !

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Penis in miniatura=clitoris

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...