Sari la conținut

Chris73

Postări Recomandate

• Oras:Deep
  • Oras:Deep
Postat

Chris, nu te mai bate cu morile de vant!

Nu trebuie sa dai cate o replica la orice postare. Sa fi tu sanatos sa te iubesti cu cine vrei!

• Oras:Bucuresti
Postat

Din ce am vazut ca ai scris azi , am inteles ca eu te enervez cel mai rau .... dar te-au deranjat cel mai mult niste chestii pe care le-au spus altii ..... Eu zic sa te hotarasti ... :) :) :) ))

M-au deranjat si altii, stai linistit, nu mai conteaza, mi-a trecut deja; iata am ajuns la postarea 2112, celebrul album al trupei Rush :) e momentul sa ma opresc la acest numar cu semnificatie...

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Chris noi ne-am impuns acu' ceva timp dar nu cred ca vreodata te-am intrebat ceva de cum va futeti tu si sarlota. Imi am si eu limitele mele.

In rest...ramai printre noi ;)

Postat

In cazul asta imi cer scuze ca te-am acuzat pe nedrept :) era tot un rebranduit cel care a pus intrebarea aia mizerabila de mi s-a suit sangele la cap :lol: pana la urma am observat ca nu sunteti toti la fel si nu trebuie sa va bag in acceasi oala. Ar trebui sa aveti si voi culori diferite in plm, uite acum euflo imi sare in ochi instantaneu ca e verde ca un martian :lol:

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

In cazul asta imi cer scuze ca te-am acuzat pe nedrept :) era tot un rebranduit cel care a pus intrebarea aia mizerabila de mi s-a suit sangele la cap :lol: pana la urma am observat ca nu sunteti toti la fel si nu trebuie sa va bag in acceasi oala. Ar trebui sa aveti si voi culori diferite in plm, uite acum euflo imi sare in ochi instantaneu ca e verde ca un martian :lol:

pre_1390649691__applause1234363884.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

(...) Ar trebui sa aveti si voi culori diferite in plm, uite acum euflo imi sare in ochi instantaneu ca e verde ca un martian :lol:

Avand in vedere amploarea fenomenului, mai indicat ar fi un topic dedicat, de referinta, gen wiki-trolls, unde, odata depistate informatii gen "ahaa, cutarica e de fapt ex-cutarescu!", sa fie publicate pentru documentare ulterioara. Un fel de "who's who on Nimfomane.com" :)

• Like 3
Postat

Avand in vedere amploarea fenomenului, mai indicat ar fi un topic dedicat, de referinta, gen wiki-trolls, unde, odata depistate informatii gen "ahaa, cutarica e de fapt ex-cutarescu!", sa fie publicate pentru documentare ulterioara. Un fel de "who's who on Nimfomane.com" :)

Subscriu!

Postat

Ar trebui sa aveti si voi culori diferite in plm, uite acum euflo imi sare in ochi instantaneu ca e verde ca un martian :lol:

Excelenta idee si o sustin, daca tot sunt tolerati trolli , macar sa fie diferentiati: aia haiosi si inofensivi cu galben, iar cei agresivi si nesuferiti cu maro. O categorie speciala ar trebui facuti pentru aia care a fi banati instant pe orice forum, iar textul lor ar trebui sa fie mereu alb fara posibilitatea de a-l schimba.

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Asta e de actualitate...

Doctore, probleme, mă?

@futacios, baga matale acilea materialul de pe threadul VIPerei ;)

• Oras:b
Postat

lasa colegu`, sa nu-i mai facem up la fata?

am bagat acolo, sa se vada concret.

urat din partea lui, putea sa faca mai putin urat.

oricum, zicea pe vremuri ca ia niste medicamente, care in combinatie cu alcoolul il fac sa se exprime ireventios.

• Like 1
Postat

Nici vorba, nu iau nimic in combinatie cu alcoolul iar aseara chiar luasem un xanax ca sa fiu calm, altfel faceam mai urat :lol: Era efectul lunii pline si a cutremurului de la 22.45.

Postat

Nici vorba, nu iau nimic in combinatie cu alcoolul iar aseara chiar luasem un xanax ca sa fiu calm, altfel faceam mai urat :lol: Era efectul lunii pline si a cutremurului de la 22.45.

a fost cutremur aseara?

cat despre xanax, cred ca-i expirat, ca ai facut destul de urat :)

Daca mai zice cineva ceva de Sarlota o incurcă!

aici sunt de acord, nu e frumos sa te iei de femia altuia, indiferent daca e in gluma sau altfel.

• Like 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Data viitoare incearca ceva mai tare ca xanax-ul  :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...