chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Mda... Stiu de gluma dar nu de orice fel de gluma.
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 24, 2014 Mda... Stiu de gluma dar nu de orice fel de gluma.Din ce am vazut ca ai scris azi , am inteles ca eu te enervez cel mai rau .... dar te-au deranjat cel mai mult niste chestii pe care le-au spus altii ..... Eu zic sa te hotarasti ... :) ))
deep waters Reputație: 414 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Ianuarie 24, 2014 Chris, nu te mai bate cu morile de vant!Nu trebuie sa dai cate o replica la orice postare. Sa fi tu sanatos sa te iubesti cu cine vrei!
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 24, 2014 Chris, nu te mai bate cu morile de vant!Nu trebuie sa dai cate o replica la orice postare. Sa fi tu sanatos sa te iubesti cu cine vrei!Asa e Chris(s)ulica .... sa FII tu sanatos ! ... :wave
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Din ce am vazut ca ai scris azi , am inteles ca eu te enervez cel mai rau .... dar te-au deranjat cel mai mult niste chestii pe care le-au spus altii ..... Eu zic sa te hotarasti ... :) ))M-au deranjat si altii, stai linistit, nu mai conteaza, mi-a trecut deja; iata am ajuns la postarea 2112, celebrul album al trupei Rush e momentul sa ma opresc la acest numar cu semnificatie...
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 25, 2014 Chris, pe astia ii stii? Band-Coheed & Cambria ...au influente din trupa Rush. 3
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 Nu, mi-au scapat astia
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 25, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Coheed_and_Cambria Numai bine! 2
Shaworma Reputație: 463 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 25, 2014 Chris noi ne-am impuns acu' ceva timp dar nu cred ca vreodata te-am intrebat ceva de cum va futeti tu si sarlota. Imi am si eu limitele mele. In rest...ramai printre noi
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 In cazul asta imi cer scuze ca te-am acuzat pe nedrept era tot un rebranduit cel care a pus intrebarea aia mizerabila de mi s-a suit sangele la cap pana la urma am observat ca nu sunteti toti la fel si nu trebuie sa va bag in acceasi oala. Ar trebui sa aveti si voi culori diferite in plm, uite acum euflo imi sare in ochi instantaneu ca e verde ca un martian
Administrator pisicuts Reputație: 114958 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 25, 2014 In cazul asta imi cer scuze ca te-am acuzat pe nedrept era tot un rebranduit cel care a pus intrebarea aia mizerabila de mi s-a suit sangele la cap pana la urma am observat ca nu sunteti toti la fel si nu trebuie sa va bag in acceasi oala. Ar trebui sa aveti si voi culori diferite in plm, uite acum euflo imi sare in ochi instantaneu ca e verde ca un martian
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 25, 2014 (...) Ar trebui sa aveti si voi culori diferite in plm, uite acum euflo imi sare in ochi instantaneu ca e verde ca un martian Avand in vedere amploarea fenomenului, mai indicat ar fi un topic dedicat, de referinta, gen wiki-trolls, unde, odata depistate informatii gen "ahaa, cutarica e de fapt ex-cutarescu!", sa fie publicate pentru documentare ulterioara. Un fel de "who's who on Nimfomane.com" 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 25, 2014 Ceva necurat pluteste-n aer...Chris,ai baut campari fara lamaie?
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 Avand in vedere amploarea fenomenului, mai indicat ar fi un topic dedicat, de referinta, gen wiki-trolls, unde, odata depistate informatii gen "ahaa, cutarica e de fapt ex-cutarescu!", sa fie publicate pentru documentare ulterioara. Un fel de "who's who on Nimfomane.com" Subscriu!
rodrigo Reputație: 640 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 Ar trebui sa aveti si voi culori diferite in plm, uite acum euflo imi sare in ochi instantaneu ca e verde ca un martian Excelenta idee si o sustin, daca tot sunt tolerati trolli , macar sa fie diferentiati: aia haiosi si inofensivi cu galben, iar cei agresivi si nesuferiti cu maro. O categorie speciala ar trebui facuti pentru aia care a fi banati instant pe orice forum, iar textul lor ar trebui sa fie mereu alb fara posibilitatea de a-l schimba.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 Cine hotareste care e galben si care e maro? Ii dam in judecata?
rodrigo Reputație: 640 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 Chris73.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 Singur sau cu Sarlota?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 25, 2014 Eu zic sa hotarasca Sarlota ))))) Fa-te troll,fa-te troll............ )))))))))
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2014 Postat Septembrie 11, 2014 Asta e de actualitate... Doctore, probleme, mă? @futacios, baga matale acilea materialul de pe threadul VIPerei
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:b Oras:b Autor Postat Septembrie 11, 2014 lasa colegu`, sa nu-i mai facem up la fata?am bagat acolo, sa se vada concret.urat din partea lui, putea sa faca mai putin urat.oricum, zicea pe vremuri ca ia niste medicamente, care in combinatie cu alcoolul il fac sa se exprime ireventios. 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2014 Nici vorba, nu iau nimic in combinatie cu alcoolul iar aseara chiar luasem un xanax ca sa fiu calm, altfel faceam mai urat Era efectul lunii pline si a cutremurului de la 22.45.
chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2014 Daca mai zice cineva ceva de Sarlota o incurcă!
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:b Oras:b Autor Postat Septembrie 11, 2014 Nici vorba, nu iau nimic in combinatie cu alcoolul iar aseara chiar luasem un xanax ca sa fiu calm, altfel faceam mai urat Era efectul lunii pline si a cutremurului de la 22.45.a fost cutremur aseara?cat despre xanax, cred ca-i expirat, ca ai facut destul de urat Daca mai zice cineva ceva de Sarlota o incurcă!aici sunt de acord, nu e frumos sa te iei de femia altuia, indiferent daca e in gluma sau altfel. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2014 Postat Septembrie 11, 2014 Nici vorba, nu iau nimic in combinatie cu alcoolul iar aseara chiar luasem un xanax ca sa fiu calm, altfel faceam mai urat Era efectul lunii pline si a cutremurului de la 22.45.Data viitoare incearca ceva mai tare ca xanax-ul 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum