Sari la conținut

Matura Ploiesti

Postări Recomandate

Postat
11 hours ago, cristimacel said:

Salut,

Avem in Ploiesti o matura ce merita vizitat?  

45+ si sa arate cat de cat ok.

Multumesc 

Profa de chimie, arata cat de cat ok...merge pt fantezie...

• Like 1
Postat
La 14.11.2021 la 21:11, Georgeus a spus:

Profa de chimie, arata cat de cat ok...merge pt fantezie...

În nr de telefon, o poză ceva. Mersi 

Postat
6 minutes ago, astra7 said:

În nr de telefon, o poză ceva. Mersi 

0720709556, nu gasesc poze. Dar este ok pt varsta ei.... Ca exemplu, eu mi am satisfacut pofta animalica cu ea. Am foat la mama soacra sa o ajut cu ceva si avea o pereche de colanti si tatele pe afara, dupa o zi cu ea in casa am zis ca innebunesc. Asa ca am sunat profa de chimie care seamana perfect cu a mea soacra :))) undeva la 55 de ani aprox si am rezolva t lroblema :)))

• Like 2
  • Mersi 1
  • Haha 2
Postat

Se comporta frumos, nu te grabeste, ca servicii este undeva peste medie iar daca esti fan dat limbi, are niste labii foarte faine si f gustoase

• Like 2
Postat
Acum 3 minute, Georgeus a spus:

Se comporta frumos, nu te grabeste, ca servicii este undeva peste medie iar daca esti fan dat limbi, are niste labii foarte faine si f gustoase

Mersi 

• Oras:campina
Postat

Mai avem ceva mature/babe prin Ploiesti?

Baba Alina , am înțeles că s-au retras.

Alta nu mai știu.

Aveți noutăți?

• Oras:Bucuresti- Ploiesti
  • Oras:Bucuresti- Ploiesti
Postat

0763783244 Silvia 56 de ani.Circuit închis.

Postat

Mai avem ceva matura/Granny in afara de Silvia și profa de chimie? 

Ceva noutăți?

• Haha 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

Profa de chimie lucreaza doar ca nu lucreaz seara,cel putin eu nu am prins-o decat in cursul zilei..ultima data fusesem prin 2020 cred,acum vazant anuntul si varsta neschimbata a doamnei:))) zic sa ii mai bag o fisa,doamna inca isi face treaba,nu recomand iubitorilor de oral unde este de un 6,7 maxim..dar piesa de rezistenta este savarina cu labii proeminente(se muleaza bine pe maciuca)..ca si actiune nu o sa stau sa detaliz mult,inceput cu un oral din partea ei(protejat..fara atentii),te pupa pe piept dupa 2 minute si te intreaba pe un ton excitant cum vrei normalul,aici am decis sa incepem cu un lady on top frumos si cu gemete din partea doamnei,dupa aprox 10 min ii cer sa schimbam si se conformeaza la un doggy ceva mai ritmat de mine,cu gemete si scartaieli ale patului de am crezut ca se rupe,nu comenteaza doamna ba chiar dadea semn ca ii place,eu fiind ceva mai dotat nu prea reusesc cu toate un doggy asa energic,ea a dus bine cei 22cm pentru vreo 15 min..se uda bine doamna,finalul a fost oral la cererea ei intreband daca vreau iar oral,toata actiunea 40 min..se merita daca iti plac genul milf 55+ poate 60 are doamna..pacat ca nu face anal ca o scoteam la pensie:))..Ciocane tari sa aveti.

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 39 minute, andreiph a spus:

Ce nr mai are?

0730466062, peste drum de Mega, pe Republicii.

• Like 1

Postat
La 28.10.2025 la 9:57, Marian88ph a spus:

Profa de chimie lucreaza doar ca nu lucreaz seara,cel putin eu nu am prins-o decat in cursul zilei..ultima data fusesem prin 2020 cred,acum vazant anuntul si varsta neschimbata a doamnei:))) zic sa ii mai bag o fisa,doamna inca isi face treaba,nu recomand iubitorilor de oral unde este de un 6,7 maxim..dar piesa de rezistenta este savarina cu labii proeminente(se muleaza bine pe maciuca)..ca si actiune nu o sa stau sa detaliz mult,inceput cu un oral din partea ei(protejat..fara atentii),te pupa pe piept dupa 2 minute si te intreaba pe un ton excitant cum vrei normalul,aici am decis sa incepem cu un lady on top frumos si cu gemete din partea doamnei,dupa aprox 10 min ii cer sa schimbam si se conformeaza la un doggy ceva mai ritmat de mine,cu gemete si scartaieli ale patului de am crezut ca se rupe,nu comenteaza doamna ba chiar dadea semn ca ii place,eu fiind ceva mai dotat nu prea reusesc cu toate un doggy asa energic,ea a dus bine cei 22cm pentru vreo 15 min..se uda bine doamna,finalul a fost oral la cererea ei intreband daca vreau iar oral,toata actiunea 40 min..se merita daca iti plac genul milf 55+ poate 60 are doamna..pacat ca nu face anal ca o scoteam la pensie:))..Ciocane tari sa aveti.

Face finalizare orala ?!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.