Sari la conținut

Sonia, Râmnicu Vâlcea, 0725492255

Postări Recomandate

• Oras:Tulcea
  • Oras:Tulcea
Postat

Buna seara. 

Ajuns in oras cu serviciul, am zis ca trebuie sa "punctez" ceva si la capitolul asta. Doar suntem curvari 😉

Toata ziua am sunat la toate numerele gasite pe site-urile de specialitate. Dar surpriza.... Nu raspunde nimeni.... Intr-un final, raspunde o domnisoara la numarul din titlul topicului. 

La telefon, voce draguță, imi prezinta oferta: 100 numarul si 250 ora, serviciile oferite fiind oral si normal, totul protejat. 

Bucuros ca am gasit in sfarsit ceva, plec spre ea. O sun, raspunde, ma ghideaza si intru in apartament. Aici mi-a disparut entuziasmul...

In locatia de la parterul unui bloc mai era o colega pe care am vazut-o in fuga( bruneta subtire si nu prea draguta...), manele in difuzoare..., la baie toaleta nu functioneaza. In schimb, patul moale. 

Domnisoara, desi sociabila, nu exceleaza la fizic. Blonda vopsita, tenul mai inchis, burtica burtică, fundul maricel, sânii in schimb te încântă ce-i drept. 

Am ales sa nu stau mult. Sincer atmosfera nu era pe placul meu. Ma arunc in pat, vine si ea, pune prezervativul si de aici oralul bunisor, fata poate deepthroat(nu o am nici eu prea mare, oricum... Un 15 baga fara probleme). Nu am vrut sa termin la oral si am schimbat vreo 3 pozitii la normal, pe care dpmnisoara le accepta incantata. Trebuie apreciata implicarea ei, geme frumos, zambeste, etc. 

In 30 de minute iseam de acolo. Nu pot sa recomand decat daca vrei un fast fuck. 

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat
Acum 5 ore, xxx-xl a spus:

Pozele nu sunt ale ei !

posibil

majoritatea sunt cu poze false

oricum nu intentionam sa o vizitez

multumesc pt confirmare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...