Sari la conținut

'' unicul masaj de 7 stele doar la dolce massage iasi ... telefon 0741342794, 07578092430

men66

Postări Recomandate

• Oras:neverland
Postat

De vreme ce eşti "patroană" , personaj principal ce îşi ia parte din fiecare "masaj", nu cred că te numeşti apicultor, ci proxenet/ă , mai pe româneşte peşte/peştoaică.

Cât despre veridicitatea pozelor afişate, ne cam "freak" grija, atât cât să nu venim cu oo'le pline si să dăm peste australopiteci ce inspiră teamă.

Fi o lady şi nu umbla cu cioara vopsită,  bate la ochi. :rax2

• Like 5
  • Oras:primarie
  • Oras:primarie
Postat

hai ca esti chiar nesimtita, ti-au demonstrat oamenii ca pozele sunt false si mai si comentezi... prosti sa fie moldovenii care citesc forumul asta sa mai calce pragul mizeriei asteia de salon.

mai domnule mihaila te-as ruga sa iti gasesti ceva mult mai important de facut decat sa tot comentezi atata fiecare postare pe acest forum.iti mai repet inca o data ca la salonul asta nu sunt pesti.eu sunt patroana acestui salon si spre uimirea ta este unul lagal.nu mai lasa comentarii la adresa salonului meu si nu cred ca te freak pe u grija daca pozele sunt reale sau nu.

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Hmmmm.... Pisicuts, din cate stiu, postarea de poze false atrage dupa sine trecerea topicului in sectiunea "De evitat". Nu crezi ca e cazul?

• Like 2
  • Oras:On-line
Postat

nu cred ca te freak pe u grija daca pozele sunt reale sau nu.

gresesti foarte grav. pozele conteaza, asa cum pentru voi conteaza banii. v-ar conveni ca una sa vorbiti la telefon si dupa ce se termina "treaba" sa primiti de la clienti mai putin decat ati stabilit la telefon ? nu cred !!!!!

deci....esti intr-o eroare imensa cand spui asemenea bazaconii....dar se vede clar ca nu exista nicio strategie din partea voastra de a atrage clienti, drept dovada lipsa recenziilor

auzi la ea....nu cred ca te freak pe u grija daca pozele sunt reale sau nu ..............maine poimaine va veti trezi ca vreti doar anumite tipuri de bancnote.....frumoasa Romania asta a noastra  :slap2 

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Dumneavostra, doamna "patroana" cam incepeti s-o sugeti intr-o parte. Ca rahat ai vrea sa spunem cand postezi poze false???? Sa te felicitam?

Eu cand am vazut pozele am zis ca ar fi bine sa incerc si eu o vizita in acvariu. Noroc ca baietii stiu sa caute pe net ca pe mine la varsta asta ma cam depasit stiinta.

Nu te mai umfla in pene! Umbli cu minciuni tipice tiganilor de la piatza nicolina care probabil patroneaza acest bordel. A mai comentat cineva ceva pina sa postezi poze mincinoase? ( e retorica intrebare, adica nu trebuie sa raspunzi ca se subintelege)

Postat

Felicitari baietilor care au luat atitudine! :)

Atitudine de tiganca. Cand o prinzi la furat incepe scandalul! Urat!...

• Like 2
  • Oras:Iasi
Postat

Acum 3 luni m-am "porcit" cu doamna "de 7 stele" ,dar nu ati fost foarte convinsi de spusele mele. Usor,usor doamna ne arata chilotii ei murdari. Nu o mai certati ca iar se muta cu salonul unic al ei si al betivanului Andrei(sefuletul care taie bilete la intrare). Peste o saptamana vin la IASI si am de vizitatat niste fatuci sa dau putin la buci. Poate-mi recomandati ceva interesant. Dar va rog fara facturi,minciuni,tepe si chitante ca la unicul masaj cu minciuni de 7 stele.

• Like 1
  • Oras:iasi
Postat

buna ziua.ma numesc ioana alexiu si am un salon de masaj erotic.au aparut fel si fel de personaje care vor sa imi face reclama proasta la salon.noi avem o vechime de peste 5 ani pe piata si nu permit ca unii indivizi sa jicneasca pe toata lumea.credeti ca ma puteti ajuta sa sterg toate comentariile de pe acest forum?nu vreau sa mai figurez deloc.nici cu comentatii bune dar nici cu comentarii rele.nu cred ca este corect sa face pe toata lumea pesti,proxeneti si multe altele.ast un e-mail de la dvs cu un eventual rasp.eu o sa imi dezactivez si contul.sdresa de e-mail este [email protected]

• Minus 2
Postat

buna ziua.ma numesc ioana alexiu si am un salon de masaj erotic.au aparut fel si fel de personaje care vor sa imi face reclama proasta la salon.noi avem o vechime de peste 5 ani pe piata si nu permit ca unii indivizi sa jicneasca pe toata lumea.credeti ca ma puteti ajuta sa sterg toate comentariile de pe acest forum?nu vreau sa mai figurez deloc.nici cu comentatii bune dar nici cu comentarii rele.nu cred ca este corect sa face pe toata lumea pesti,proxeneti si multe altele.ast un e-mail de la dvs cu un eventual rasp.eu o sa imi dezactivez si contul.sdresa de e-mail este [email protected]

poti sa te numesti cum vrei tu, ioana/patroana/matroana etc etc...dar fraza "si nu cred ca te freak pe u grija daca pozele sunt reale sau nu." ramane memorabila

am trait ca sa o citesc si pe asta !!!

Postat

Salon masaj erotic dolce massage iasi si-a marit echipa cu inca 2 domnisoare sexi si apetisante.va asteptam la unicul masaj erotic senzual care te va duce pe culmile extazului.pt mai multe informatii ne gasiti pe pagina de facebook(salon masaj erotic iasi) sau la nr de tel 0757802430

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

....gata, acum fetele sunt reale ? ...sau tot asa decupate din revista?.
Postat

Salon masaj erotic dolce massage iasi si-a marit echipa cu inca 2 domnisoare sexi si apetisante.va asteptam la unicul masaj erotic senzual care te va duce pe culmile extazului.pt mai multe informatii ne gasiti pe pagina de facebook(salon masaj erotic iasi) sau la nr de tel 0757802430

post-114938-0-17064100-1408710423_thumb.jpg

post-114938-0-42225600-1408710449_thumb.jpg

post-114938-0-13084900-1408710473_thumb.jpg

post-114938-0-94014100-1408710487_thumb.jpg

post-114938-0-18856300-1408710624_thumb.jpg

post-114938-0-55423100-1408710636_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Postat

Eu nu vreau sa "jicnesc"(vb. matroanei) pe nimeni dar nu vad nici o recenzie,doar reclama.

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

in urma vizitei mele in iasi am fost la salonul descris mai sus care are locatie aproape de iulius mall la o vila.sunat si facut programare cu 20 min inainte,la telefon o voce placuta ma dirijeaza spre locatie putin cam retrasa dar in cele din urma am reusit sa ajung.ma intampina receptionera pe numele ei bianca,cred care imi face cunostinta cu 4 fete a caror nume nu le retin.am ales o fata bruneta,slabuta,ochi albastri foarte placuta si comunicativa.am servit o sticla de vin cu ea,dupa care am trecut la partea de masaj.mentionez ca am achitat 200 lei ,thailandez cu finalizare orala.a inceput cu un masaj de relaxare bine executat dupa care am rugat-o sa treaca la partea de finalizare.oral bine executat pe alocuri cu DT.atentie la ooo si finalizare in gurita.fata iti da impresia ca este destul de excitata sau poate chiar este.sunt permise atingerile.

Note  locatie = 10,foarte curat de mentionat ca schimba cearceaful  dupa

oral      = 8 cu atentie la ooo

fata= 9

igiena = 10 epilata si f ingrijita

GFE =ridicat 9,5 atenta la ce vrei si ce ceri

de revenit si de mentionat ca si celelalte fete erau f dragute.

• Like 5
Postat

va multumim si va mai asteptam la salonul nostru de masaj erotic.se vede clar ca sunt foarte multe persoane multumite de serviciile salonului nostru.

• Like 1
Postat

domnule Pussyz0r cum adica sa le duc la sala in lesa sa nu scape ca asta chiar nu o inteleg.salonul nostru are un program de functionare iar fetele nu sunt sechestrate ca sa le tina cineva in lesa.asta este un site unde se pot " povesti " micile voastre experiente sau clipe frumoase petrecute la un salon de masaj erotic nu un site unde aduceti numai rautate si vorbe urate.

Postat

nu cred ca este cazul sa fii rautacios.si daca ai vazut pozele si nu au fost pe gustul tau te rog sa nu vii la salon domnule Pussyz0r.este strict parerea ta si te rog nu mai continua cu astfer de jicniri

Postat

pe langa faptul ca vb.ca o taranca,mai esti si analfabeta. Te-am mai avertizat ca se scrie jignit si nu jicnit si ai grija cate i-uri folosesti. Esti varza ! Parca doreai sa-ti stearga adminul toate mizeriile sau te-ai razgandit. Ce tot te caci pe tine cu salonul pulii. Tu nu vezi ce cerceafuri ai ? Nu vezi ce perdele de rahat ai ? Esti o tiganca nebuna care face pe interesanta. Oamenii se schimba in bine, atunci sunt scuzabili. Tu te-ai uns de caca,asa cum bine a mentionat un confrate mai sus. Ce tot te bagi in seama aiurea pe aicea ? De fiecare data ti-ai aratat cat de mincinoasa esti. Ce tot ne chemi la tine ? Nu ti-ai schimbat nici atitudinea nici managementul la acvariul tau. Esti un gunoi care se baga in seama aiurea pe forum. O perioada ai stat cuminte,te-am lasat in pace. Acum iar faci pe desteapta si te iei in gura cu baietii.Daca nu te linistesti te deconspir ca serviciile pe Turcescu,sa stie lumea cine esti si ce mizerie e la tine in odaie.

Postat

La scoala futu-ti ceapa ma-tii :))... daca stau sa analizez textul mai atent, probabil am sa mai gasesc si alte greseli.
N-as fi intervenit, dar cand vezi prosti ce semnalizeaza de la ani lumina distanta nu te poti abtine.

pe langa faptul ca vb.ca o taranca,mai esti si analfabeta. Te-am mai avertizat ca se scrie jignit si nu jicnit si ai grija cate i-uri folosesti. Esti varza ! Parca doreai sa-ti stearga adminul toate mizeriile sau te-ai razgandit. Ce tot te caci pe tine cu salonul pulii. Tu nu vezi ce cerceafuri ai ? Nu vezi ce perdele de rahat ai ? Esti o tiganca nebuna care face pe interesanta. Oamenii se schimba in bine, atunci sunt scuzabili. Tu te-ai uns de caca,asa cum bine a mentionat un confrate mai sus. Ce tot te bagi in seama aiurea pe aicea aici ? De fiecare data ti-ai aratat cat de mincinoasa esti. (poate era cu ne-ai aratat) Ce tot ne chemi la tine ? Nu ti-ai schimbat nici atitudinea nici managementul la  in acvariul tau. Esti un gunoi care se baga in seama aiurea pe forum. O perioada ai stat cuminte,te-am lasat in pace. Acum iar faci pe desteapta si te iei in gura cu baietii.Daca nu te linistesti te deconspir ca serviciile pe Turcescu,sa stie lumea cine esti si ce mizerie e la tine in odaie.

• Like 1

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

pe langa faptul ca vb.ca o taranca,mai esti si analfabeta. Te-am mai avertizat ca se scrie jignit si nu jicnit si ai grija cate i-uri folosesti. Esti varza ! Parca doreai sa-ti stearga adminul toate mizeriile sau te-ai razgandit. Ce tot te caci pe tine cu salonul pulii. Tu nu vezi ce cerceafuri ai ? Nu vezi ce perdele de rahat ai ? Esti o tiganca nebuna care face pe interesanta. Oamenii se schimba in bine, atunci sunt scuzabili. Tu te-ai uns de caca,asa cum bine a mentionat un confrate mai sus. Ce tot te bagi in seama aiurea pe aicea ? De fiecare data ti-ai aratat cat de mincinoasa esti. Ce tot ne chemi la tine ? Nu ti-ai schimbat nici atitudinea nici managementul la acvariul tau. Esti un gunoi care se baga in seama aiurea pe forum. O perioada ai stat cuminte,te-am lasat in pace. Acum iar faci pe desteapta si te iei in gura cu baietii.Daca nu te linistesti te deconspir ca serviciile pe Turcescu,sa stie lumea cine esti si ce mizerie e la tine in odaie.

1 warn deocamdata

mai asteptam si alte recenzii

:wave

• Like 3
  • Minus 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...