Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2022 Postat Iulie 3, 2022 Acum 4 ore, alan_dala a spus: Cine-i sora? Avem poze, link, topic, recenzii, telefon, alea alea? Nu Mai activeaza !
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2022 Postat Iulie 3, 2022 !!!! INDISPONIBILA LA SATU MARE !!!!!
catalinradu9 Reputație: 166 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Iulie 3, 2022 Acum 21 minute, RenataR a spus: !!!! INDISPONIBILA LA SATU MARE !!!!! Doar atât? Ce sa întâmplat?
mccristi Reputație: -55 Postat Iulie 3, 2022 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Iulie 3, 2022 Acum 40 minute, RenataR a spus: !!!! INDISPONIBILA LA SATU MARE !!!!! AI LUATO LA FUGĂ 😪 FAKE TOTAL
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2022 Postat Iulie 3, 2022 Acum 3 ore, catalinradu9 a spus: Doar atât? Ce sa întâmplat? Nu sa intamplat nimic . Mi am luat cazarea pe weekend. Nimic mai mult. Pupici
ionut8284 Reputație: -41 Postat Iulie 4, 2022 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iulie 4, 2022 Acum 21 ore, RenataR a spus: Nu sa intamplat nimic . Mi am luat cazarea pe weekend. Nimic mai mult. Pupici nu merita sincer bani aruncati , plina de figuri aroganta plus multe kg in plus😂😂
ionut8284 Reputație: -41 Postat Iulie 5, 2022 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iulie 5, 2022 Acum 18 ore, ionut8284 a spus: nu merita sincer bani aruncati , plina de figuri aroganta plus multe kg in plus😂😂 Ce dai tu aroganta this like ti ciuda ca pe toate orasele ai recenzi naspa esti pusa pe facut bani numa si grabesti clienti
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2022 Postat Decembrie 1, 2022 Buna , voi fi la voi in oras azi si Maine Program azi 12:00 - 22:00 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ( sarut cu limba ) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) 100 ♥️Finalizare orala sau faciala 50 extra ♥️DEEPTROATH ♥️Masaj de relaxare ♥️Footjob 50 extra ♥️ DILDO SHOW ( EXTRA) 50 Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2022 Postat Decembrie 1, 2022 Chiar acum, RenataR a spus: Buna , voi fi la voi in oras azi si Maine Program azi 12:00 - 22:00 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ( sarut cu limba ) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) 100 ♥️Finalizare orala sau faciala 50 extra ♥️DEEPTROATH ♥️Masaj de relaxare ♥️Footjob 50 extra ♥️ DILDO SHOW ( EXTRA) 50 Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌ 0758169277 numar nou !
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2022 Postat Decembrie 2, 2022 Ultima zi : program azi : 12:00 - 20:00
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2022 Postat Decembrie 2, 2022 🥂Va urez sarbatorii fericite , pline de sanatate si liniste ! 🥰❤ INDISPONIBILA
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2023 Postat Februarie 17, 2023 Buna , de maine voi fi la voi in oras pentru 2 zile 😘. Programari incepand cu orele 14:00 pana la 21:00 Duminica 10:00 - 21:00 . 😘😘😘😘 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) 😍 Ball lick . ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ( sarut cu limba ) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) 100 ♥️Finalizare orala sau faciala 100 extra ♥️DEEPTROATH ♥️Masaj de relaxare ♥️Footjob Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 300de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC. Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌ IMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA PERSOANELE CU CARE VREAU SA COLABOREZ. VA MULȚUMESC 😘😘 bang-bangcat.webp
Paul09 Reputație: -84 Postat Februarie 17, 2023 Telefon: 0740941107 Oras:Arad Telefon: 0740941107 Oras:Arad Postat Februarie 17, 2023 Acum 3 minute, RenataR a spus: Buna , de maine voi fi la voi in oras pentru 2 zile 😘. Programari incepand cu orele 14:00 pana la 21:00 Duminica 10:00 - 21:00 . 😘😘😘😘 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) 😍 Ball lick . ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ( sarut cu limba ) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) 100 ♥️Finalizare orala sau faciala 100 extra ♥️DEEPTROATH ♥️Masaj de relaxare ♥️Footjob Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 300de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC. Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌ IMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA PERSOANELE CU CARE VREAU SA COLABOREZ. VA MULȚUMESC 😘😘 bang-bangcat.webp 151 kB · 1 descărcare Superbă 1
ciriooo1 Reputație: 71 Postat Februarie 17, 2023 Oras:satu mare Oras:satu mare Postat Februarie 17, 2023 Ai scos dildo show din program, sau ai uitat sa-l treci?
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2023 Postat Februarie 17, 2023 Acum 17 minute, ciriooo1 a spus: Ai scos dildo show din program, sau ai uitat sa-l treci? L am uitat la Oradea , si am zis sa nu induc lumea in eroare 😇😆😘😘
ciriooo1 Reputație: 71 Postat Februarie 18, 2023 Oras:satu mare Oras:satu mare Postat Februarie 18, 2023 Acum 9 ore, RenataR a spus: L am uitat la Oradea , si am zis sa nu induc lumea in eroare 😇😆😘😘 No nui bai. Macar ai facut fericita o colega ce intra in apartament dupa tine🤣
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2023 Postat Februarie 18, 2023 Acum 3 ore, ciriooo1 a spus: No nui bai. Macar ai facut fericita o colega ce intra in apartament dupa tine🤣 Daaa🥰😂😂😂
ciriooo1 Reputație: 71 Postat Februarie 18, 2023 Oras:satu mare Oras:satu mare Postat Februarie 18, 2023 Cate zile stai la noi?
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2023 Postat Februarie 18, 2023 Acum 6 minute, ciriooo1 a spus: Cate zile stai la noi? 2 zile 😇
catalinradu9 Reputație: 166 Postat Februarie 18, 2023 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Februarie 18, 2023 Bună, în ce zonă?
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2023 Postat Februarie 18, 2023 Acum 18 minute, catalinradu9 a spus: Bună, în ce zonă? Locatia in privat , telefonic sau what's up
ciriooo1 Reputație: 71 Postat Februarie 18, 2023 Oras:satu mare Oras:satu mare Postat Februarie 18, 2023 Insfarsit am ajuns si eu azi la titulara topicului si chiar nu imi pare rau. Programarea facuta pe whatts up, foarte usor. Sunat pt confirmare cu 30 min inainte , ajuns in fata blocului , ghidat usor pana la etajul 4. Aici am fost placut surprins, o fata faina, cu niste tate destul de mari spre BBW , foarte zambareata , socializeaza si te atrage in gratiile ei de zici ca va stiti din copilarie. Am optat pt squirt ce s-a si implinit(de doua ori) si am primiit si un oral deep , lins oua . Superb. Dupa al doilea squirt m-ia cerut sa o iau pe la spate (auuuu ce cur misto are) , dar din pacate pt mine am obosit repede(-dupa o zi de munca, dar si golit de catre sotie in noaptea anterioara). Asa ca am rugat-o sa stea pe spate sa o frec si intre tate unde am reusit sa termin. Am mai stat la o tigară, timp in care i-am dat banii, si dus am fost. Apartament fain dar pardoseala rece--------------------------------------8 Duc cu gel si prosop------------8 Oral---‐‐---------------------------------9 intotdeauna este loc de mai bine Squirt ----------------------------------9 nu e cum am vazut in filme, dar a fost frumos pt prima mea experienta. Atitudine-----------------10. Eu m-am simtit foarte bine, in largul meu. Amenda 250 -30 min. pe care nu i-a cerut, am lasat eu la plecare 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2023 Postat Februarie 19, 2023 Acum 15 ore, ciriooo1 a spus: Insfarsit am ajuns si eu azi la titulara topicului si chiar nu imi pare rau. Programarea facuta pe whatts up, foarte usor. Sunat pt confirmare cu 30 min inainte , ajuns in fata blocului , ghidat usor pana la etajul 4. Aici am fost placut surprins, o fata faina, cu niste tate destul de mari spre BBW , foarte zambareata , socializeaza si te atrage in gratiile ei de zici ca va stiti din copilarie. Am optat pt squirt ce s-a si implinit(de doua ori) si am primiit si un oral deep , lins oua . Superb. Dupa al doilea squirt m-ia cerut sa o iau pe la spate (auuuu ce cur misto are) , dar din pacate pt mine am obosit repede(-dupa o zi de munca, dar si golit de catre sotie in noaptea anterioara). Asa ca am rugat-o sa stea pe spate sa o frec si intre tate unde am reusit sa termin. Am mai stat la o tigară, timp in care i-am dat banii, si dus am fost. Apartament fain dar pardoseala rece--------------------------------------8 Duc cu gel si prosop------------8 Oral---‐‐---------------------------------9 intotdeauna este loc de mai bine Squirt ----------------------------------9 nu e cum am vazut in filme, dar a fost frumos pt prima mea experienta. Atitudine-----------------10. Eu m-am simtit foarte bine, in largul meu. Amenda 250 -30 min. pe care nu i-a cerut, am lasat eu la plecare Te pup cu drag ! Ma bucur sincer ca te-ai simtit bine !
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2023 Postat Februarie 19, 2023 Va mulțumesc frumos tuturor pentru vizite . Ne revedem data viitoare 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum