Lari69 Reputație: 139 Postat Iunie 21 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat Iunie 21 INDISPONIBILǍ ! ne revedem curand .. pupici 😘
Lari69 Reputație: 139 Postat Iulie 1 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat Iulie 1 Am revenit …😘
Astros Reputație: 0 Postat Iulie 2 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 2 Se poate știi dacă se și deplasează? Mersi anticipat
Lari69 Reputație: 139 Postat Iulie 4 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat Iulie 4 Disponibila si zilele urmatoare 😘 1 3
Lari69 Reputație: 139 Postat Iulie 6 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat Iulie 6 Indisponibila.. pupicei ! 😘
Lari69 Reputație: 139 Postat Iulie 10 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat Iulie 10 Disponibilă! 🔥Oral protejat/neprotejat (in functie de preferinte si de igiena) 🔥Normal doar protejat 🔥6️⃣9️⃣ 🔥French kiss (50extra) 🔥GFE 🔥Diferite pozitii 🔥Cupluri ❌ Nu accept persoane care au consumat alcool sau alte substanțe ❌ Nu accept cu bile/alte accesorii . ❌Nu fac anal ❌ Nu fac CIM 30min -200 lei 1h-350 lei Disponibila : 08.00-20.00 ‼️‼️Va rog sa confirmați cu minim 1h inainte programarea altfel va fi anulata. Programari prin mesaje pe whats up 0755418764 ‼️ Specificati intervalul in care va pot raspunde la mesaje !!
Lari69 Reputație: 139 Postat Iulie 10 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat Iulie 10 Disponibila pana duminica 😘
show_me Reputație: 24 Postat Iulie 11 Oras:bacau Oras:bacau Postat Iulie 11 Salutare , salutare!!! Iar am ajuns fata asta faina rau. Ce draq sa mai zic ...e UIMITOARE!!!! Tot ce face este pentru multumirea celui de langa ea. Perfect totul de la modul cum te primeste , la tinuta in care te asteapta. Impecabila cum arata, igiena perfecta, implicare, zic eu, totala. Participare in actul in sine 100%. Concluzia: e de pe alta planeta! Asa ca nu exista sistem de notare pentru extraterestri.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11 Postat Iulie 11 Va salut! astazi voiam sa las si eu un mesaj pentru frumoasa larisa dar colegul show_me a descris o perfect.. ce sa zic baieti.. nu aveti cum sa o ratati.. mergeti cu cea mai mare incredere la ea.. e o fata cum rar se gaseste.. nu aveti cum sa ramaneti dezamagiti.. spor la ciocane si te pup larisa 🎈
Lari69 Reputație: 139 Postat Iulie 12 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat Iulie 12 La 11.07.2025 la 14:25, show_me a spus: Salutare , salutare!!! Iar am ajuns fata asta faina rau. Ce draq sa mai zic ...e UIMITOARE!!!! Tot ce face este pentru multumirea celui de langa ea. Perfect totul de la modul cum te primeste , la tinuta in care te asteapta. Impecabila cum arata, igiena perfecta, implicare, zic eu, totala. Participare in actul in sine 100%. Concluzia: e de pe alta planeta! Asa ca nu exista sistem de notare pentru extraterestri. multumesc pentru vizite si ptr recenzie 😘 🐹🫠 pupici 😘👽
Lari69 Reputație: 139 Postat Iulie 12 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat Iulie 12 Indisponibilă! 😘
Lari69 Reputație: 139 Postat Iulie 21 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat Iulie 21 La 11.07.2025 la 15:13, victorrau a spus: Va salut! astazi voiam sa las si eu un mesaj pentru frumoasa larisa dar colegul show_me a descris o perfect.. ce sa zic baieti.. nu aveti cum sa o ratati.. mergeti cu cea mai mare incredere la ea.. e o fata cum rar se gaseste.. nu aveti cum sa ramaneti dezamagiti.. spor la ciocane si te pup larisa 🎈 Multumesc ptr recenzie..sa ne revedems curand.. 😘
Lari69 Reputație: 139 Postat Iulie 22 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat Iulie 22 Am revenit 💋💋 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22 Postat Iulie 22 Salutare colegi! Vazand ca s a intors frumoasa larisa nu aveam cum sa o iert sa nu i fac o vizita.. si bine am facut.. nu stiu ce s a intamplat cu ea dar astazi mi a depasit orice asteptare. De la intrare totul perfect.. tinuta sexy, aranjata, parfumata, totul minunat dar ce m a uimit a fost atitudinea si implicarea ei .. ori am fost eu norocos ca nu a mai venit de mult timp la bacau si a avut chef.. ori nu stiu.. sper sa fie asa cu toti ca are doar de castigat.. tine o tot asa larisa.. actiunea a inceput mai repede decat mi as fi imaginat cu un oral de povestit nepotilor.. si aici m a surprins din nou.. modul in care te faci sa te simti cu ea poti sa zici ca esti la o veche iubita.. saruturi pasionale.. oralul foartee umed si lung.. a trebuit sa o opresc eu 😂😂 iar in pat aici pot zice ca s a dezlantuit😂 oglinda isi face toti banii.. baieti ce sa zic.. nu mergeti la larisa.. fugiti la ea 😂 Te pup lari 😘 si tine o tot asa 👍
al3x89 Reputație: 2191 Postat Iulie 24 Oras:B Oras:B Postat Iulie 24 Am promis să scriu o recenzie despre Larisa, așadar: Fiind în trecere cu job-ul pt o noapte prin BC, decid să răsfoiesc forumul unde am ajuns pe topicul ei. Încurajat de poze și recenziile scrise, îi dau msj pe wapp s-o întreb dacă e liberă de la ora 22 pt o oră. Îmi răspunde destul de repede să-mi zică că are o programare târzie și că nu e liberă... Aia e, nu am noroc... Trece o oră și îmi vine o idee s-o întreb dacă e liberă de dimineață (eu plecam la 10 din BC). Îmi răspunde că nu e sigură dacă se poate trezi devreme și că nu vrea să mă încurce. Deja eram impresionat de atitudinea ei... Și că revine cu un răspuns mai pe seară. Nu îmi fac speranțe, mă gândesc că poate pe viitor revin în BC și am mai mult noroc. Dar Larisa se ține de cuvânt și îmi răspunde că poate de la 8 30 pt că s-a anulat programarea târzie (mersi tipului care a anulat-o 👍) și să îi confirm cu o oră înainte să nu se trezească degeaba. Perfect. Mă trezesc devreme, mă aranjez, dușez și îi confirm. Îmi confirmă și ea și îmi dă ultimile detalii. Ajung un pic mai devreme, îi dau msj, îmi zice să urc. Tipa este punctuală și organizată. Bat la ușă, facem cunoștință, este prietenoasă și relaxată. Parcă ne știm de o viață, deși e prima oară când ne întâlnim... Larisa este f atrăgătoare și frumoasă (blondă cu ochi verzi), slim fit așa cum îmi place mie. Este inteligentă, ai ce vorbi cu ea. Nu relatez acțiunea propriu zisă, asta rămâne între mine și ea. Aveam așteptări mari, a reușit să le depășească 🙃 Mă așteptam să dau de aur și în schimb am descoperit un diamant 😌 Mă gândeam serios dacă ar fi bine pt mine să-i scriu o recenzie (egoist, știu), dar fata merită. @Lari69 Este puțin spus faptul că m-am simțit minunat cu tine. Mă bucur că te-am întâlnit și sper să ne revedem pe viitor. Mulți, mulți 😘😘😘😘😘 2
Lari69 Reputație: 139 Postat Iulie 26 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat Iulie 26 La 25.07.2025 la 0:55, al3x89 a spus: Am promis să scriu o recenzie despre Larisa, așadar: Fiind în trecere cu job-ul pt o noapte prin BC, decid să răsfoiesc forumul unde am ajuns pe topicul ei. Încurajat de poze și recenziile scrise, îi dau msj pe wapp s-o întreb dacă e liberă de la ora 22 pt o oră. Îmi răspunde destul de repede să-mi zică că are o programare târzie și că nu e liberă... Aia e, nu am noroc... Trece o oră și îmi vine o idee s-o întreb dacă e liberă de dimineață (eu plecam la 10 din BC). Îmi răspunde că nu e sigură dacă se poate trezi devreme și că nu vrea să mă încurce. Deja eram impresionat de atitudinea ei... Și că revine cu un răspuns mai pe seară. Nu îmi fac speranțe, mă gândesc că poate pe viitor revin în BC și am mai mult noroc. Dar Larisa se ține de cuvânt și îmi răspunde că poate de la 8 30 pt că s-a anulat programarea târzie (mersi tipului care a anulat-o 👍) și să îi confirm cu o oră înainte să nu se trezească degeaba. Perfect. Mă trezesc devreme, mă aranjez, dușez și îi confirm. Îmi confirmă și ea și îmi dă ultimile detalii. Ajung un pic mai devreme, îi dau msj, îmi zice să urc. Tipa este punctuală și organizată. Bat la ușă, facem cunoștință, este prietenoasă și relaxată. Parcă ne știm de o viață, deși e prima oară când ne întâlnim... Larisa este f atrăgătoare și frumoasă (blondă cu ochi verzi), slim fit așa cum îmi place mie. Este inteligentă, ai ce vorbi cu ea. Nu relatez acțiunea propriu zisă, asta rămâne între mine și ea. Aveam așteptări mari, a reușit să le depășească 🙃 Mă așteptam să dau de aur și în schimb am descoperit un diamant 😌 Mă gândeam serios dacă ar fi bine pt mine să-i scriu o recenzie (egoist, știu), dar fata merită. @Lari69 Este puțin spus faptul că m-am simțit minunat cu tine. Mă bucur că te-am întâlnit și sper să ne revedem pe viitor. Mulți, mulți 😘😘😘😘😘 Multumesc ptr vizita si ptr recenzie ..pupici 😘😘
Lari69 Reputație: 139 Postat Iulie 26 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat Iulie 26 Indisponibila .. 😘
Lari69 Reputație: 139 Postat August 1 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat August 1 Am revenit.. 1
Lari69 Reputație: 139 Postat August 4 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat August 4 ❌ Indisponibila.. 😘
Raduu95 Reputație: 16 Postat August 11 Oras:România Oras:România Postat August 11 Salutare colegi După mai multe încercări nereușite am reușit și eu să mă intersectez cu minunata Larisa. A fost o jumătate de oră de vis alături de o fată dedicată care mi-a depășit așteptările. De la intrare și până am plecat s-a comportat de parcă ne cunoșteam demult,chiar dacă a fost prima vizită la ea. Despre acțiunea propriu zisă nu mai dau detalii,totul a fost la superlativ,gfe,implicare,pasiune. Îți mulțumesc Larisa, mi-ai făcut ziua mai frumoasă. Te aștept să revii.
Lari69 Reputație: 139 Postat August 15 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat August 15 Disponibila 🔥Oral protejat/neprotejat (in functie de preferinte si de igiena) 🔥Normal doar protejat 🔥6️⃣9️⃣ 🔥French kiss (50extra, in functie de igiena) 🔥GFE 🔥Diferite pozitii 🔥Cupluri 💸 30min-200lei 💸 1h-400lei ❌ Nu accept persoane care au consumat alcool sau alte substanțe. ❌ Nu accept cu bile/alte accesorii . ❌Nu fac anal ❌ Nu fac CIM Disponibila : 08.00-20.00 De preferat programarile se fac cu o zi inainte ‼️‼️Va rog sa confirmați cu minim 1h inainte programarea altfel va fi anulata. Programari prin mesaje pe whats up 0755418764 ‼️‼️‼️Specificati intervalul in care va pot raspunde la mesaje !!‼️‼️
Lari69 Reputație: 139 Postat August 20 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat August 20 Indisponibila ! 😘 1
Lari69 Reputație: 139 Postat August 28 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat August 28 Am revenit.. 💋
Lari69 Reputație: 139 Postat August 31 Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Telefon: 0755418764 Oras:Bacau Disponibila Postat August 31 1
recuperator Reputație: 6 Postat August 31 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat August 31 Am încercat de 3 ori să ajung la Larisa. 0 rezultate. Mai lăsați fata să respire😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum