Ada90 Reputație: 36 Postat Noiembrie 22, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 22, 2021 Postat Noiembrie 16 Buna dragii mei . Va las aici serviciile mele Serviciile mele sunt: * oral protejat/ neprotejat (in funcție de igienă) * normal protejat * mici fantezii , sarut , ( anilingus pasiv, cunnilingus, footfetish, 69, diferite poziții ) Cadoul meu este de 200- finalizarea 300 ora. Este posibil 150 ( 20 d minute) totul protejat *** La toate programările, rog a se efectua confirmare cu 30-60 minute înainte Preferabil whats up : 0754378838 1
non-stop Reputație: 1333 Postat Noiembrie 22, 2021 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Noiembrie 22, 2021 @Ada90 eu zic ca e suficient un topic pe oras Ai deja topic deschis: @pisicuts 🔒
Vizitator ZtimDO Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2021 Postat Noiembrie 22, 2021 Trebuie inchise ambele topice: Primul, il deschide, ea nici macar nu era in Timisoara, era in Lugoj dupa cum mentiona dar nu poti fi sigur nici pe asta. Al doilea, fara nici un rost, il deschide stiind ca mai are unul. iar de Marti pleaca inapoi la BM, dupa cum scrie pe topicul @RenataR. Nu intelege de ce deschizi 2 topice si tu nici macar nu esti aici ? Ai idee unde te afli ? Daca esti tinuta impotriva vointe tale, anunta-ne te rog !!
Ada90 Reputație: 36 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Noiembrie 23, 2021 Acum 4 ore, ZtimDO a spus: Trebuie inchise ambele topice: Primul, il deschide, ea nici macar nu era in Timisoara, era in Lugoj dupa cum mentiona dar nu poti fi sigur nici pe asta. Al doilea, fara nici un rost, il deschide stiind ca mai are unul. iar de Marti pleaca inapoi la BM, dupa cum scrie pe topicul @RenataR. Nu intelege de ce deschizi 2 topice si tu nici macar nu esti aici ? Ai idee unde te afli ? Daca esti tinuta impotriva vointe tale, anunta-ne te rog !! Buna dimineata in primul rand . Asa ca sa ne intelegem putin , eu am dreptul sa ma duc unde vreau iar daca nu imi place din diverse motive , nu stau. Simplu ca buna ziua . Nu inteleg care este problema ta cu aberatia asta cum ca as fi obligata . Ce vrei sa faci defapt ?! Sa induci lumea in eroare ? Urat din partea ta !!!!!!! Eu am idee foarte clar unde ma aflu , deaceea am postat . Sper ca te-ai linistit. Iar Renata este colega mea dupa cum bine vezi. .😉 .
Dyonysy Reputație: 363 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 23, 2021 Ada fii mai clară în exprimare, ești la Timișoara sau nu în momentul de față sau iti place să te joci de'a vați'ascunselea ?! 😁
Vizitator ZtimDO Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2021 Postat Noiembrie 23, 2021 6 hours ago, Ada90 said: Buna dimineata in primul rand . Asa ca sa ne intelegem putin , eu am dreptul sa ma duc unde vreau iar daca nu imi place din diverse motive , nu stau. Simplu ca buna ziua . Nu inteleg care este problema ta cu aberatia asta cum ca as fi obligata . Ce vrei sa faci defapt ?! Sa induci lumea in eroare ? Urat din partea ta !!!!!!! Eu am idee foarte clar unde ma aflu , deaceea am postat . Sper ca te-ai linistit. Iar Renata este colega mea dupa cum bine vezi. .😉 . Ba tu ai citit ce ai scris ? Pai tocmai de aia am scris că ne duci in eroare, deschizi topic pe Timișoara dar tu ești în Lugoj (așa ai scris tu!)..iară deschizi topic pe Timișoara și nu ești aici....ce să înțelegem din toate astea ? Tu ai dreptul, ai și stângul sa te duca unde vrei. Ți-a interzis cineva sa te deplasezi? sau nu înțeleg ce rost avea să debitezi o asemenea prostie. Nu e simplu ca buna ziua, aici nu se procedează așa. Dacă ești obișnuita cu țopăială asta foarte bine, măcar fi corectă și scrie când ești aici.
AdRDS Reputație: -34 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 23, 2021 Mama ce burtoi are asta si ce branduri si mai cere si 200 ba astea care va plimbati cu iubii din orase in orase ,banii nu creste in copaci !!! 2
Secophotos Reputație: 9 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 23, 2021 3 hours ago, AdRDS said: Mama ce burtoi are asta si ce branduri si mai cere si 200 ba astea care va plimbati cu iubii din orase in orase ,banii nu creste in copaci !!! Fiecare cu ce ii place, mie mi se pare o doamna frumoasa. Nu pare a avea "burtoi". 🍻
Postări Recomandate