men66 Reputație: 899 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Aprilie 26, 2014 @crisxxx : '' Pozele ei sunt astea : http://fetite-rele.ro/girls.php?id=161 si sunt reale 100% . '' Ea : http://fetite-rele.ro/girls.php?id=161 e fata ( Elly telefon 0752 400 523 ) la care ai fost tu . aici : http://fetite-rele.ro/girls.php?id=163 e o alta fata ( DOLCE telefon ) , cu poze facute in acelasi decor dar cu numar de telefon diferit ( telefon 0741 697 526 ) are cineva m ai multe detalii ? e vorba de Maria din postarea #25 ? multumesc . Link spre comentariu
dominoplayer Reputație: 193 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Partajează Postat Aprilie 26, 2014 @crisxxx : '' Pozele ei sunt astea : http://fetite-rele.ro/girls.php?id=161 si sunt reale 100% . '' Ea : http://fetite-rele.ro/girls.php?id=161 e fata ( Elly telefon 0752 400 523 ) la care ai fost tu . aici : http://fetite-rele.ro/girls.php?id=163 e o alta fata ( DOLCE telefon ) , cu poze facute in acelasi decor dar cu numar de telefon diferit ( telefon 0741 697 526 ) are cineva m ai multe detalii ? e vorba de Maria din postarea #25 ? multumesc .E Maria - desigur - desi varsta de 26 ani nu cred ca e valabila 1 Link spre comentariu
men66 Reputație: 899 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Aprilie 26, 2014 '' desi varsta de 26 ani nu cred ca e valabila '' are mult m ai '' multi ani '' ? Link spre comentariu
dominoplayer Reputație: 193 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Partajează Postat Aprilie 26, 2014 '' desi varsta de 26 ani nu cred ca e valabila '' are mult m ai '' multi ani '' ? 19-21 cred Link spre comentariu
crisxxx Reputație: 105 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 26, 2014 @men66 In poze o recunosc pe Elly= MadalinaMaria nu apare in link-uri. varsta declarata 19 ani si nu arata mai mult e 21-22.Dar du-te fara grija este foarte frumoasa si serviciile sunt mai mult decat satisfacatoare. 1 Link spre comentariu
men66 Reputație: 899 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Mersi pentru lamuriri Ea > > http://fetite-rele.ro/girls.php?id=163 , cine e ? era printre fetele de la salon ? Link spre comentariu
men66 Reputație: 899 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Aprilie 28, 2014 @bambola18 : '' O sa pun poze si cu celelalte fete cand voi avea acceptul lor '' sa intelegem ca inca nu ai acceptul fetelor ? voi aveti un program fix intre anumite ore sau e program aleatoriu ? am sunat vineri dimineata de m ai multe ori pe la orele 9 , 10 , 11 si nu am reusit sa stabilesc o '' conexiune '' cu voi .. cred ca ar fi util pentru toata lumea sa postezi programul vostru ...pentru doritori ( si in caz de apar alte probleme , evenimente .... anuntat aici pe forum .... tine de respectul fata de '' colaboratori '' .... fata de doritori de placeri carnale ) si o alta problema ... presupun ca fetele , colaboratoarele salonului se schimba ... nu ar fi rau sa fim anuntati si noi ... de plecari , de veniri de noi fete .... ( tine de fidelizarea colaboratorilor ..... ) poate sunt eu prea '' idealist '' .... Link spre comentariu
men66 Reputație: 899 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Am sunat azi , la nr de telefon 0742950566 am vorbit am obtinut ceva info .... Program de lucru : de luni pana sambata ( inclusiv ) 10.30 - 19Azi erau prezente la '' lucru '' 3 fete .Detalii despre ce se poate face la salon , numai la fata locului se discuta .Deplasari in locatia doritorului nu se fac .Programarile la o '' sedinta '' se pot face cu mai mult timp inainte , se respecta . Link spre comentariu
men66 Reputație: 899 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Azi , pe la ora 12 si 20 am sunat pentru o programare pentru MARIA Se pare ca s a rupt colaborarea dintre salon si Maria ( am vb cu Madalina si spunea ca s a m ai intamplat ca Maria sa nu vina cateva zile si cand avea nevoie de bani sa revina ... ) Azi erau prezente doar Madalina si Irina ( fata blonda ) ... E posibil , maine 01.05.2014 sa vina fete noi .... spunea Madalina . Un minus din punctul meu de vedere , e faptul ca la telefonul 0742950566 din primele postari , nu este nimeni care sa raspunda permanent intre orele 11 si 19 , cum si au ales programul de activitate fetele ... Link spre comentariu
bambola18 Reputație: 7 Postat Mai 5, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Mai 5, 2014 buna in poze nu este Maria...sunt fete noi la salon iar colaborarea dintre mine si Maria s-a incheiat...asa ca doritorilor va astaptam!! Link spre comentariu
men66 Reputație: 899 Postat Mai 5, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Mai 5, 2014 @bambola18 : '' ... sunt fete noi la salon ... '' Promitem ca nu ne suparam daca vii cu ceva detalii despre fetele noi .... Link spre comentariu
bc67 Reputație: 960 Postat Mai 6, 2014 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Mai 6, 2014 Salut a m ai fost cineva , recent la salon ? O sa sun sa vedem ce fete presteaza in prezent .... 1 Link spre comentariu
bojoci Reputație: -397 Postat Mai 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2014 Am fost eu astazi si am luat o teapa cu "fetele noi" si cu roscata. Sun si imi spune sa vin in 5 minute, ca toate 3 (blonda, roscata, bruneta) sunt libere. Ajung pe Energiei . Sun, nu raspunde nimeni. Sun iar, primesc ocupat. Trimit SMS. Nimic. Fumez o tigara si sun din nou. Intru in "salon' (e la strada) si vad 2 tarancute, imbracate "de cartier", ceva de genul cum gasesti pe centura Bacaului (desi nu erau "ciori"). Nimic feminin. Am intrebat de roscata si a zis ca s-a ocupat. Nu recomand, asta e viata. 2 2 Link spre comentariu
dominoplayer Reputație: 193 Postat Mai 7, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Partajează Postat Mai 7, 2014 solicit adminilor sa editeze adresa, mai lipsea sa dea omu' si niste poze cu fetele si cnp-urile frustrarea in fata esecului nu trebuie sa duca la publicarea de informatii interzise pe forum Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Mai 7, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 7, 2014 am editat detaliile:wave Link spre comentariu
liviubc777 Reputație: 65 Postat Mai 8, 2014 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Mai 8, 2014 Am reusit sa iau legatura cu Maria si am aflat un nr de telefon 0748896264 pentru cei interesati .................... 2 Link spre comentariu
men66 Reputație: 899 Postat Mai 9, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Mai 9, 2014 @crisxxx te rog iti m ai aduci aminte , cam ce durata de timp a avut vizita ta , la Maria ? multumesc Buna stimati colegi.Cred ca se contureaza un cuib de placere la aceasat locatie.Dupa ce acum 2 saptamani am vizitat locatia si am facut cunostinta cu farmecele Madalinei, ieri a venit randul celei de-a doua fete si anume Maria.Despre fata pot sa va spun ca este o bruneta cu adevarat frumoasa, in jur de 1,70 si 52-54 kg cu forme bine definite, sani marimea 3 si un fund bine conturat si apetisant.M-am prezentat la locaie ieri 24 04 in jurul pranzului dupa ce imi facusem,m o rezervare la telefonul salonului.Fiind gata dusat si eu si ea am trecut in camera de lupta, aceeasi ca si data trecuta cu Madalina. Maria a inceput cu un masaj destul de bine executat, cu ulei cald si aplicat chiar mai hard la cererea mea . Incet a inceput sa renunte la lenjerie pana cand a ramas goala si se freca cu tot trupul pe spatele meu. Intaratat de trupul tanar(19 ani declarati) dar mai ales de fierbinteala pasaricii am decis ca e momentul sa monteze protectia.Am inceput cu ea deasupra unde din primele 2-3 minute s-a umezit natural mai mare dragul. Am cerut sa schimbam pozitia si sa trec eu deasupra si raspunsul ei a venit imediat: "desigur". Apoi am rugat-o sa stea iar deasupra si ea din nou: "desigur". In final am pus-o capra sugestie la care raspunsul a fost bineinteles :"desigur". Din pacate pentru mine nu am rezistat mult la vizionarea fundului ei si am terminat in pozitia asta. De aici sa vezi stupoare: Maria noastra n-a sesizat ejacularea mea, eu crezand ca ii place asa mult ce faceam eu acolo si a continuat sa se miste si eu ca sa nu fiu mai prejos am continuat sa pompez, ajutat de privelistea corpului ei tanar. Cert e ca am mai continuat pret de 8-10 minute pe la spate, dar nu mai puteam finaliza nici mort. Drept pentru care am scos eroul din scorbura si ea atunci a observat ca ejaculasem . Ai terminat? zise, eu zic da, dar mai pot odata. Pai asta mai costa 150 lei !!!Si eu care munceam ca boul pentru placerea fetei !!!Asa ca m-am dat jos de pe donsoara, ca doar nu era sa mai dau 150 in plus... Si acum notele mele incercand sa fiu cat mai obiectiv:1. Aspect nota 10 frumoasa, curata, ingrijita2. GFE 6-7 scoti cuvintele cu forta, raspunde foarte politicos, dar mecanic si foloseste clisee bine studiate.3. Oral, cred ca in jur de 8 totul protejat si e greu sa dai mai mult in aceste conditii4. Normal 9. Sunt subiectiv pentru ca imi plac fetele mai minione si Maria noastra este chiar atletica.5. Halatul 150 lei Masaj, Oral+ Normal 1 finalizare Concluzie: de revenit intrucat fata este docila si are potential si la final am plecat transpirat si bine satisfafutut.P.S. azi cand scriu recenzia inca ma mai dor oasele pubisului de la cat m-a calarit asa ca aviz amatorilor. Link spre comentariu
crisxxx Reputație: 105 Postat Mai 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 10, 2014 @crisxxx te rog iti m ai aduci aminte , cam ce durata de timp a avut vizita ta , la Maria ? multumesc Intre 50 min si 1 ora; a fost foarte atenta sa nu depasesc timpul alocat intalnirii. 1 Link spre comentariu
bambola18 Reputație: 7 Postat Mai 10, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Mai 10, 2014 Am reusit sa iau legatura cu Maria si am aflat un nr de telefon 0748896264 pentru cei interesati ..................... Ma scuzati dar cum va permiteti sa fceti reclama altor fete aici?v.ati gandit ca as fi avut motive serioase sa rup legatura cu ea?rog administratorii sa i.a masuri!!! 2 Link spre comentariu
mandixxx Reputație: 9 Postat Mai 10, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Mai 10, 2014 Bambola eu te inteleg.si eu am avut probleme cu ea.rog pe cei interesati sa aiba grija mare,fata minte cu nerusinare si e prea fresh pt meseria asta Link spre comentariu
liviubc777 Reputație: 65 Postat Mai 10, 2014 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Mai 10, 2014 Bambola eu te inteleg.si eu am avut probleme cu ea.rog pe cei interesati sa aiba grija mare,fata minte cu nerusinare si e prea fresh pt meseria astaBuna ne poti detalia ce pr ai avut mai exact cu ea sa ne ferim si noi .Multumim 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 10, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Mai 10, 2014 Se refera oare ca fata ar fi **spam editat**? 1 Link spre comentariu
men66 Reputație: 899 Postat Mai 10, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Mai 10, 2014 @bambola18 : '' v.ati gandit ca as fi avut motive serioase sa rup legatura cu ea? '' Buna , bambola18 poti sa ne spui care ar fi acele motive serioase ? probleme ? de ce natura sunt motivele ? Link spre comentariu
bibelino Reputație: 0 Postat Mai 10, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Mai 10, 2014 poate k vreia sa lucreze pe contul ei si de asta ati rupt legatura cu ea k oricum fata merita toti banii pe carei face asa k poate nu mai vreia sa cotizeze pt altii.Bravo ei k sa retras si acum lucreaza pt ea si oricum vad k nu duce lipsa de amatori este chiar ocupata dupa cum am vazut eu dar era si normal pt k are un stil aparte si oricum te face sa revii mereu la ea Link spre comentariu
men66 Reputație: 899 Postat Mai 10, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Mai 10, 2014 poate k vreia sa lucreze pe contul ei si de asta ati rupt legatura cu ea k oricum fata merita toti banii pe carei face asa k poate nu mai vreia sa cotizeze pt altii.Bravo ei k sa retras si acum lucreaza pt ea si oricum vad k nu duce lipsa de amatori este chiar ocupata dupa cum am vazut eu dar era si normal pt k are un stil aparte si oricum te face sa revii mereu la ea ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum