Secophotos Reputație: 9 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 23, 2021 Salut! Sunt un fotograf din zona de vest și ca orice om ce face o chestie cu drag, o face bine. Vreau să ajut fete pentru a se expune cu poze profi, făcute cu aparatura de top. Este un serviciu pe care îl prestez și nu îl fac contra altor servicii! Poze nu am sa va arat pentru ca le șterg, înțeleg ca sunt lucruri private și intime, eu nu le țin, respect persoanele cu care lucrez!! Odată cu apropierea sărbătorilor vin și ofertele! Dacă ai impresia că ofertele sunt ca la altex de blackfriday țin să va anunț că nu este cazul! Prețurile scad la 50% iar la recomandări poate ajunge și gratis. Cred că acum ar fi momentul să pregătiți noul material de sărbători. P.s. Se poate lucra și pe partea video. 📸
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2021 Postat Noiembrie 23, 2021 Eu stiu cateva fete carora le-ar prinde bine un fotograf, doar ca ele nu citesc aici, sau unele aproape niciunde.... Poti sa ne indici si niste tarife, poate le facem noi cadou de Craciun o sesiune foto, eventual cu noi asistenti tacuti.
Secophotos Reputație: 9 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Noiembrie 23, 2021 Pai.. In general cer in jur de 200lei, 250.. Depinde și unde se tine, eu activez în Timișoara, dacă este distanta mare de parcurs difera. Pentru Arad nu este un capăt de lume. Dacă legam mai multe ședințe, clar ca se face un pachet
Secophotos Reputație: 9 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Decembrie 8, 2021 Disponibil L-V pana pe data de 17.12.2021
Flx01 Reputație: 7450 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 La 23.11.2021 la 17:06, unsuflet a spus: Eu stiu cateva fete carora le-ar prinde bine un fotograf, doar ca ele nu citesc aici, sau unele aproape niciunde.... Poti sa ne indici si niste tarife, poate le facem noi cadou de Craciun o sesiune foto, eventual cu noi asistenti tacuti. Parca te vad cum te plimbi cu trei patru fete pe jos prin oraș spre sesiunea foto🤪🤣 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Acum 7 minute, Flx01 a spus: Parca te vad cum te plimbi cu trei patru fete pe jos prin oraș spre sesiunea foto🤪🤣 Doar una aveam in minte la vremea respectiva, dar a cam cazut afacerea. Iti dai seama ce fain era sa asist la sedinta foto vreo ora, dupa care sa plece fotograful si sa raman cu fata, asa supraincalzit?
Secophotos Reputație: 9 Postat Ianuarie 17, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Ianuarie 17, 2022 Bună dragelor și la multi ani! Sunt din nou disponibil!! Ședințele se țin în continuare în locația aleasa de doamne și/sau domnișoare. Sistemul de repede comandare merge în continuare.
Secophotos Reputație: 9 Postat Aprilie 26, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Aprilie 26, 2022 Hristos a înviat! Sunt liber pentru programări! În aceste zile ramase din aprilie, cu ocazia sărbătorilor ma gândeam sa va fac câteva cadouri. Asa ca, ședințele de luna aceasta nu vor costa nimic dacă le facem la studioul din Timișoara! Iar pentru doamnele și domnișoarele care nu au posibilitatea de deplasare, se vor aplica reduceri mai mult decât generoase. Va aștept cu drag! ❤️
nightmist2013 Reputație: 35 Postat Noiembrie 5, 2022 Telefon: 0123456789 Oras:arad Telefon: 0123456789 Oras:arad Postat Noiembrie 5, 2022 Salut....faci și poze/filmări private în timp ce ne futem? Încerc sa o conving pe nevastă-mea. 2
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2022 Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 6 minute, nightmist2013 a spus: Salut....faci și poze/filmări private în timp ce ne futem? Încerc sa o conving pe nevastă-mea. Poate dă și o mână de ajutor🤦😇
nightmist2013 Reputație: 35 Postat Noiembrie 5, 2022 Telefon: 0123456789 Oras:arad Telefon: 0123456789 Oras:arad Postat Noiembrie 5, 2022 Asa e....sunt deschis la astfel de idei....
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2022 Postat Noiembrie 5, 2022 Daca nu accepta fotograful, bagam unul din noi rapid un curs foto si ne prezentam la datorie😅. Acum serios, te fellicit pt gandirea deschisa. Eu am incercat cu a mea, fara succes.
nightmist2013 Reputație: 35 Postat Noiembrie 7, 2022 Telefon: 0123456789 Oras:arad Telefon: 0123456789 Oras:arad Postat Noiembrie 7, 2022 La 05.11.2022 la 13:17, unsuflet a spus: Daca nu accepta fotograful, bagam unul din noi rapid un curs foto si ne prezentam la datorie😅. Acum serios, te fellicit pt gandirea deschisa. Eu am incercat cu a mea, fara succes. Gandirea deschisă este mai mult a mea în acest moment....mai am de lucru la a ei
Vizitator bozgoru Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2022 Postat Noiembrie 7, 2022 Nu vreau sa zic ca noi suntem mai destupati la minte, dar ele sunt mai conservatoare, mai pe dragoste, nu sex sportiv ca noi. Dar asa e frumoasa lumea, cu diversitate si complementaritate.
nightmist2013 Reputație: 35 Postat Noiembrie 8, 2022 Telefon: 0123456789 Oras:arad Telefon: 0123456789 Oras:arad Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 17 ore, bozgoru a spus: Nu vreau sa zic ca noi suntem mai destupati la minte, dar ele sunt mai conservatoare, mai pe dragoste, nu sex sportiv ca noi. Dar asa e frumoasa lumea, cu diversitate si complementaritate. clar...asa e...totusi tindem spre diversitate si satisfacție
insatiable Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2022 Postat Decembrie 15, 2022 On 11/23/2021 at 4:54 PM, Secophotos said: Salut! Sunt un fotograf din zona de vest și ca orice om ce face o chestie cu drag, o face bine. Vreau să ajut fete pentru a se expune cu poze profi, făcute cu aparatura de top. Este un serviciu pe care îl prestez și nu îl fac contra altor servicii! Poze nu am sa va arat pentru ca le șterg, înțeleg ca sunt lucruri private și intime, eu nu le țin, respect persoanele cu care lucrez!! Odată cu apropierea sărbătorilor vin și ofertele! Dacă ai impresia că ofertele sunt ca la altex de blackfriday țin să va anunț că nu este cazul! Prețurile scad la 50% iar la recomandări poate ajunge și gratis. Cred că acum ar fi momentul să pregătiți noul material de sărbători. P.s. Se poate lucra și pe partea video. 📸 Lasa-ne te rog o adresa de mail unde te putem contacta!
x the impaler Reputație: 9958 Postat Decembrie 15, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Decembrie 15, 2022 On 12/9/2021 at 8:51 AM, unsuflet said: Doar una aveam in minte la vremea respectiva, dar a cam cazut afacerea. Iti dai seama ce fain era sa asist la sedinta foto vreo ora, dupa care sa plece fotograful si sa raman cu fata, asa supraincalzit? Dar fata sa fi fugit la programare... sa ramai cu fotograful 🤣🤣🤣 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2022 Postat Decembrie 15, 2022 Acum 6 minute, x the impaler a spus: Dar fata sa fi fugit la programare... sa ramai cu fotograful 🤣🤣🤣 Daca o suge bine fotograful nu-i asa mare bai, ca stau cu ochii inchisi.🤣🤣🤣
insatiable Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2023 Postat Ianuarie 14, 2023 Cum dam de tine?lasa o adresa de mail!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum