Sari la conținut

Pareri despre "Dresor de lei si de fraieri"?

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
La 01.12.2021 la 22:19, ally_roxx a spus:

Varianta romaneasca de la The Godfather,sincer as lua cartea si in momentele mele de lockdown cerebral as citi de curiozitate. 

Sa faca o carte și despre Traian Băsescu, ala dresor de fraieri,nu a facut o zi de pușcărie și stim cu totii ce a făcut cu flota si nu numai.

O carte despre el??

Te iubesc pentru postarea asta. 

Te aleg pe tine și pe Deliaro pentru  threesome. 💖

• Mersi 1
  • Haha 1
  • Oras:Mures
Postat
La 02.12.2021 la 0:45, CharonIV a spus:

Nu te supara pe mine frate ,da esti naiv

Eu am realizat prea tarziu ca incearca sa ma discrediteze si ca vrea sa scoata tot ce e mai rau din mine :)))) dand minusuri ca ultimul handicapat ,incercand sa ma faca pe mine sa par eu ala rau si el victima ,imi e mila de el intr-un fel ca e naspa sa fii asa de nebun.

Asta e tare! "dand minusuri ca ultimul handicapat". Pai tu si oboristii aialalti 2 cum mi-ati dat mie minusuri? Ca oamenii destepti? 🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 42 minute, moldoclaudiu a spus:

Asta e tare! "dand minusuri ca ultimul handicapat". Pai tu si oboristii aialalti 2 cum mi-ati dat mie minusuri? Ca oamenii destepti? 🤣

"... sa scoata tot ce e mai rau din mine", uite, a scris asta. Adică el e băiat bun dar s-a contaminat de la ei. 

• Haha 1
Postat
Acum 1 oră, biliape a spus:

"... sa scoata tot ce e mai rau din mine", uite, a scris asta. Adică el e băiat bun dar s-a contaminat de la ei. 

Nu e nici baiat bun dar se pare ca nici prea inteligent. Mi-a dat vreo 10 minusuri la repezeala dar apoi si-a luat-o si el de la altii si a ajuns la concluzia ca e nasoala treaba cu minusurile. 😃

• Like 1
  • Haha 2
  • Minus 1
Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
10 minutes ago, moldoclaudiu said:

Nu e nici baiat bun dar se pare ca nici prea inteligent. Mi-a dat vreo 10 minusuri la repezeala dar apoi si-a luat-o si el de la altii si a ajuns la concluzia ca e nasoala treaba cu minusurile. 😃

Sa vezi cum e când iei 2000😂😂😂😂,da asta e diferența de importanta dintre noi popo, parerea ta a valorat fix 10 minusuri 

Aici ori esti invidios, ori invidiat 

Postat
Acum 10 minute, moldoclaudiu a spus:

Cel puțin a învățat ceva, nu ca alte otrepe - vezi picon și zdreanța cealaltă, apologeta sclaviei, nu îmi amintesc cum își spune. 

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
11 minutes ago, biliape said:

Cel puțin a învățat ceva, nu ca alte otrepe - vezi picon și zdreanța cealaltă, apologeta sclaviei, nu îmi amintesc cum își spune. 

Am invatat ca 90% din clonele de pe forum sunt de fapt doar 2 persoane ,si nu e @Liviu555 unul din cei 2,el e doar țăran ,singura lui clona e @moldoclaudiu

Postat
Acum 25 minute, CharonIV a spus:

Am invatat ca 90% din clonele de pe forum sunt de fapt doar 2 persoane ,si nu e @Liviu555 unul din cei 2,el e doar țăran ,singura lui clona e @moldoclaudiu

Ăștia o fac de hobby sau e ocupația lor de bază!? Cam ce salariu o avea un postac-clonac? 

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
1 minute ago, biliape said:

Ăștia o fac de hobby sau e ocupația lor de bază!? Cam ce salariu o avea un postac-clonac? 

Cel mai probabil,la inceput a fost doar de troll , dar pentru ca l-am gasit după contul principal, @elprofesoare,treaba a devenit personală și a devenit asa disperat de mine ca a început să ma minuseze de pe toate clonele :)))) ,nu doar de pe @ThePunisher. ,nu știu care e treaba lui,da nu stă deloc bine la mansardă dacă da atatia bani pe lună doar să minuseze necunoscuți 

Postat
44 minutes ago, biliape said:

posibil sa fie indivizi cu mai multe clone. Dar nu te lua dupa Charon. El ma acuza ca sunt Moldoclaudiu , Gallo si ThePunisher. Si mai si "stie" el ca scriem de pe acelasi IP . Charon a un adevarat bolovan.  😆

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
2 minutes ago, Liviu555 said:

posibil sa fie indivizi cu mai multe clone. Dar nu te lua dupa Charon. El ma acuza ca sunt Moldoclaudiu , Gallo si ThePunisher. Si mai si "stie" el ca scriem de pe acelasi IP . Charon a un adevarat bolovan.  😆

Esti mic pentru razboiul asta frate ,stai dracu linistit in coliba ta din mures si taci

Postat
1 hour ago, CharonIV said:

Sa vezi cum e când iei 2000😂😂😂😂,da asta e diferența de importanta dintre noi popo, parerea ta a valorat fix 10 minusuri 

Aici ori esti invidios, ori invidiat 

E o adevarata performanta sa iei cateva sute de minusuri in mai putin de o saptamana. Inseamna ca ti-ai dus tarania la rang de arta de ai suparat atatia oameni care au cheltuit timp si bani sa iti dea atatea minusuri.

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
1 minute ago, Liviu555 said:

E o adevarata performanta sa iei cateva sute de minusuri in mai putin de o saptamana. Inseamna ca ti-ai dus tarania la rang de arta de ai suparat atatia oameni care au cheltuit timp si bani sa iti dea atatea minusuri.

Eu as zice ca e o performanta sa scoti 500 de lei doar de la 2 persoane intr-o luna ,pot sa ma minuseze cat vor ,sa ajung nr 1 pe forum la minusuri ,capat notorietate macar 

• Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Cum o mai fi vremea prin....Oradea ?

Dar vremurile ?

😛🤗😉

• Like 5
  • Minus 4
Postat
1 hour ago, biliape said:

Apropo de acel Picon. Ce a facut de a primit 8000 de minusuri? Sunt surprins sa vad ca exista user cu 8000 de minusuri desi mai primeste si plusuri , iar prostul satului are numai 342. Asta cred ca o sa ceara resetare cand o sa ajunga la 10.000.

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
1 minute ago, Liviu555 said:

Apropo de acel Picon. Ce a facut de a primit 8000 de minusuri? Sunt surprins sa vad ca exista user cu 8000 de minusuri desi mai primeste si plusuri , iar prostul satului are numai 342. Asta cred ca o sa ceara resetare cand o sa ajunga la 10.000.

A primit de la niste labagii ca tine, care in loc sa dea bani ca sa futa ,dau bani ca sa dea minusuri ;))))))))))))))))))))))))))))))))))

Postat
Acum 1 minut, CharonIV a spus:

A primit de la niste labagii ca tine, care in loc sa dea bani ca sa futa ,dau bani ca sa dea minusuri ;))))))))))))))))))))))))))))))))))

Poate au atât de mulți bani încât nu simt 100, 200€ pe lună. Și /sau nu au ce fute, că de triste puse pe japcă în spatele unor rictusuri de hienă sunt sătui. 😁

• Like 1
  • Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Chiar acum, biliape a spus:

Poate au atât de mulți bani încât nu simt 100, 200€ pe lună. Și /sau nu au ce fute, că de triste puse pe japcă în spatele unor rictusuri de hienă sunt sătui. 😁

Poate multi bani. Frustrari si nefericiri si mai mari.

🙃😉

• Like 6
  • Minus 4
Vizitator CharonIV
Postat
Just now, biliape said:

Hai ca au ,daca aveau asa multi bani sigur aveau ceva mai bun de facut decat sa stea toata ziua pe un forum de prostituate si sa dea minusuri , perosanele care fac asta au o stima de sine in pamant ,si o fac ca macar atat le mai aduce un sentiment de "putere" sa zic , trolii exista de cand lumea ,nu stau sa explic ce e ala si de ce face asta

Postat

Or fi la bulău și nu au ce face. 

Le recomand "Convict Conditioning", dacă nu sunt viețași măcar ies musculoși și frumoși, nu doar educați și culturalizați. 

• Like 1
  • Haha 2
Postat
8 minutes ago, CharonIV said:

Prostul satului , eu nu am cont premium deci nu am dat niciodata minus cuiva. Uite-te prostul satului la istoricul conturilor care te minuseaza , e atat de clar ca nu am nimic de-a face cu ele incat chiar si prostul satului ar putea sa inteleag asta.

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
1 minute ago, biliape said:

Le recomand "Convict Conditioning", dacă nu sunt viețași măcar ies musculoși și frumoși, nu doar educați și culturalizați. 

Tu iti dai seama ce frustare e pe aia ,daca eu sunt pe aici din octombrie dracu si au zis ,ba gata ,nu se mai poate cu asta🤣🤣🤣🤣🤣  livache tu taci ca iar imi aduc aminte de tine si te bag pe minus si pe @moldoclaudiu

Vizitator CharonIV
Postat
10 minutes ago, biliape said:

Singurul bulau pe care l-a vazut @elprofesoare e beciul ma-sii 🤣🤣🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...