biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 4, 2021 La 01.12.2021 la 22:19, ally_roxx a spus: Varianta romaneasca de la The Godfather,sincer as lua cartea si in momentele mele de lockdown cerebral as citi de curiozitate. Sa faca o carte și despre Traian Băsescu, ala dresor de fraieri,nu a facut o zi de pușcărie și stim cu totii ce a făcut cu flota si nu numai. O carte despre el?? Te iubesc pentru postarea asta. Te aleg pe tine și pe Deliaro pentru threesome. 💖 1 1
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 4, 2021 La 02.12.2021 la 0:45, CharonIV a spus: Nu te supara pe mine frate ,da esti naiv Eu am realizat prea tarziu ca incearca sa ma discrediteze si ca vrea sa scoata tot ce e mai rau din mine :)))) dand minusuri ca ultimul handicapat ,incercand sa ma faca pe mine sa par eu ala rau si el victima ,imi e mila de el intr-un fel ca e naspa sa fii asa de nebun. Asta e tare! "dand minusuri ca ultimul handicapat". Pai tu si oboristii aialalti 2 cum mi-ati dat mie minusuri? Ca oamenii destepti? 🤣 1 1 1
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 4, 2021 Acum 42 minute, moldoclaudiu a spus: Asta e tare! "dand minusuri ca ultimul handicapat". Pai tu si oboristii aialalti 2 cum mi-ati dat mie minusuri? Ca oamenii destepti? 🤣 "... sa scoata tot ce e mai rau din mine", uite, a scris asta. Adică el e băiat bun dar s-a contaminat de la ei. 1
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 4, 2021 Acum 1 oră, biliape a spus: "... sa scoata tot ce e mai rau din mine", uite, a scris asta. Adică el e băiat bun dar s-a contaminat de la ei. Nu e nici baiat bun dar se pare ca nici prea inteligent. Mi-a dat vreo 10 minusuri la repezeala dar apoi si-a luat-o si el de la altii si a ajuns la concluzia ca e nasoala treaba cu minusurile. 😃 1 2 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 10 minutes ago, moldoclaudiu said: Nu e nici baiat bun dar se pare ca nici prea inteligent. Mi-a dat vreo 10 minusuri la repezeala dar apoi si-a luat-o si el de la altii si a ajuns la concluzia ca e nasoala treaba cu minusurile. 😃 Sa vezi cum e când iei 2000😂😂😂😂,da asta e diferența de importanta dintre noi popo, parerea ta a valorat fix 10 minusuri Aici ori esti invidios, ori invidiat
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 4, 2021 Acum 10 minute, moldoclaudiu a spus: Nu e nici baiat bun dar se pare ca nici prea inteligent. Mi-a dat vreo 10 minusuri la repezeala dar apoi si-a luat-o si el de la altii si a ajuns la concluzia ca e nasoala treaba cu minusurile. 😃 Cel puțin a învățat ceva, nu ca alte otrepe - vezi picon și zdreanța cealaltă, apologeta sclaviei, nu îmi amintesc cum își spune. 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 11 minutes ago, biliape said: Cel puțin a învățat ceva, nu ca alte otrepe - vezi picon și zdreanța cealaltă, apologeta sclaviei, nu îmi amintesc cum își spune. Am invatat ca 90% din clonele de pe forum sunt de fapt doar 2 persoane ,si nu e @Liviu555 unul din cei 2,el e doar țăran ,singura lui clona e @moldoclaudiu
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 4, 2021 Acum 25 minute, CharonIV a spus: Am invatat ca 90% din clonele de pe forum sunt de fapt doar 2 persoane ,si nu e @Liviu555 unul din cei 2,el e doar țăran ,singura lui clona e @moldoclaudiu Ăștia o fac de hobby sau e ocupația lor de bază!? Cam ce salariu o avea un postac-clonac? 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 1 minute ago, biliape said: Ăștia o fac de hobby sau e ocupația lor de bază!? Cam ce salariu o avea un postac-clonac? Cel mai probabil,la inceput a fost doar de troll , dar pentru ca l-am gasit după contul principal, @elprofesoare,treaba a devenit personală și a devenit asa disperat de mine ca a început să ma minuseze de pe toate clonele :)))) ,nu doar de pe @ThePunisher. ,nu știu care e treaba lui,da nu stă deloc bine la mansardă dacă da atatia bani pe lună doar să minuseze necunoscuți
Liviu555 Reputație: -61 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 44 minutes ago, biliape said: Ăștia o fac de hobby sau e ocupația lor de bază!? Cam ce salariu o avea un postac-clonac? posibil sa fie indivizi cu mai multe clone. Dar nu te lua dupa Charon. El ma acuza ca sunt Moldoclaudiu , Gallo si ThePunisher. Si mai si "stie" el ca scriem de pe acelasi IP . Charon a un adevarat bolovan. 😆 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 2 minutes ago, Liviu555 said: posibil sa fie indivizi cu mai multe clone. Dar nu te lua dupa Charon. El ma acuza ca sunt Moldoclaudiu , Gallo si ThePunisher. Si mai si "stie" el ca scriem de pe acelasi IP . Charon a un adevarat bolovan. 😆 Esti mic pentru razboiul asta frate ,stai dracu linistit in coliba ta din mures si taci
grasul the godfather Reputație: 209 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:OCF Cadet Oras:OCF Cadet Postat Decembrie 4, 2021 2
Liviu555 Reputație: -61 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 1 hour ago, CharonIV said: Sa vezi cum e când iei 2000😂😂😂😂,da asta e diferența de importanta dintre noi popo, parerea ta a valorat fix 10 minusuri Aici ori esti invidios, ori invidiat E o adevarata performanta sa iei cateva sute de minusuri in mai putin de o saptamana. Inseamna ca ti-ai dus tarania la rang de arta de ai suparat atatia oameni care au cheltuit timp si bani sa iti dea atatea minusuri. 1 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 1 minute ago, Liviu555 said: E o adevarata performanta sa iei cateva sute de minusuri in mai putin de o saptamana. Inseamna ca ti-ai dus tarania la rang de arta de ai suparat atatia oameni care au cheltuit timp si bani sa iti dea atatea minusuri. Eu as zice ca e o performanta sa scoti 500 de lei doar de la 2 persoane intr-o luna ,pot sa ma minuseze cat vor ,sa ajung nr 1 pe forum la minusuri ,capat notorietate macar
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 4, 2021 Cum o mai fi vremea prin....Oradea ? Dar vremurile ? 😛🤗😉 5 4
Liviu555 Reputație: -61 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 1 hour ago, biliape said: Cel puțin a învățat ceva, nu ca alte otrepe - vezi picon și zdreanța cealaltă, apologeta sclaviei, nu îmi amintesc cum își spune. Apropo de acel Picon. Ce a facut de a primit 8000 de minusuri? Sunt surprins sa vad ca exista user cu 8000 de minusuri desi mai primeste si plusuri , iar prostul satului are numai 342. Asta cred ca o sa ceara resetare cand o sa ajunga la 10.000. 1 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 1 minute ago, Liviu555 said: Apropo de acel Picon. Ce a facut de a primit 8000 de minusuri? Sunt surprins sa vad ca exista user cu 8000 de minusuri desi mai primeste si plusuri , iar prostul satului are numai 342. Asta cred ca o sa ceara resetare cand o sa ajunga la 10.000. A primit de la niste labagii ca tine, care in loc sa dea bani ca sa futa ,dau bani ca sa dea minusuri ;))))))))))))))))))))))))))))))))))
grasul the godfather Reputație: 209 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:OCF Cadet Oras:OCF Cadet Postat Decembrie 4, 2021 2 3
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 4, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: A primit de la niste labagii ca tine, care in loc sa dea bani ca sa futa ,dau bani ca sa dea minusuri ;)))))))))))))))))))))))))))))))))) Poate au atât de mulți bani încât nu simt 100, 200€ pe lună. Și /sau nu au ce fute, că de triste puse pe japcă în spatele unor rictusuri de hienă sunt sătui. 😁 1 1
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 4, 2021 Chiar acum, biliape a spus: Poate au atât de mulți bani încât nu simt 100, 200€ pe lună. Și /sau nu au ce fute, că de triste puse pe japcă în spatele unor rictusuri de hienă sunt sătui. 😁 Poate multi bani. Frustrari si nefericiri si mai mari. 🙃😉 6 4
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 Just now, biliape said: Poate au atât de mulți bani încât nu simt 100, 200€ pe lună. Și /sau nu au ce fute, că de triste puse pe japcă în spatele unor rictusuri de hienă sunt sătui. 😁 Hai ca au ,daca aveau asa multi bani sigur aveau ceva mai bun de facut decat sa stea toata ziua pe un forum de prostituate si sa dea minusuri , perosanele care fac asta au o stima de sine in pamant ,si o fac ca macar atat le mai aduce un sentiment de "putere" sa zic , trolii exista de cand lumea ,nu stau sa explic ce e ala si de ce face asta
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 4, 2021 Or fi la bulău și nu au ce face. Le recomand "Convict Conditioning", dacă nu sunt viețași măcar ies musculoși și frumoși, nu doar educați și culturalizați. 1 2
Liviu555 Reputație: -61 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 8 minutes ago, CharonIV said: A primit de la niste labagii ca tine, care in loc sa dea bani ca sa futa ,dau bani ca sa dea minusuri ;)))))))))))))))))))))))))))))))))) Prostul satului , eu nu am cont premium deci nu am dat niciodata minus cuiva. Uite-te prostul satului la istoricul conturilor care te minuseaza , e atat de clar ca nu am nimic de-a face cu ele incat chiar si prostul satului ar putea sa inteleag asta. 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 1 minute ago, biliape said: Or fi la bulău și nu au ce face. Le recomand "Convict Conditioning", dacă nu sunt viețași măcar ies musculoși și frumoși, nu doar educați și culturalizați. Tu iti dai seama ce frustare e pe aia ,daca eu sunt pe aici din octombrie dracu si au zis ,ba gata ,nu se mai poate cu asta🤣🤣🤣🤣🤣 livache tu taci ca iar imi aduc aminte de tine si te bag pe minus si pe @moldoclaudiu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 10 minutes ago, biliape said: Or fi la bulău și nu au ce face. Le recomand "Convict Conditioning", dacă nu sunt viețași măcar ies musculoși și frumoși, nu doar educați și culturalizați. Singurul bulau pe care l-a vazut @elprofesoare e beciul ma-sii 🤣🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum