uivil10 Reputație: -12 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 13, 2021 Acum 3 ore, Denisaaa04 a spus: Te aștept cu drag😏💋 Bună seara Denisa, Se poate o programare pentru miercuri după ora 17.30? Aștept răspunsul tau. Sa ai o seara plăcută! 1
delimitator Reputație: 528 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 13, 2021 Pai la cine vrei sa mergi frate?miercuri dupa 17 30? La denisa sau irina,ca acelasi text ai lasat si la irina.
uivil10 Reputație: -12 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 13, 2021 Acum 2 minute, delimitator a spus: Pai la cine vrei sa mergi frate?miercuri dupa 17 30? La denisa sau irina,ca acelasi text ai lasat si la irina. Dacă ești atent la 17.30 la Irina si după ora 17.30 in funcție de programul Denisei. 1 1
Denisaaa04 Reputație: 242 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Autor Postat Decembrie 14, 2021 Buna dimineața! Am revenit!💋 Serviciile și prețurile mele sunt: 💢NP💢 💢ON💢(in funcție de igiena)💢 💢AP(+50)💢 💢100 fin💢 💢250 ora💢(2 fin, masaj de relaxare,diferite poziții, mici fantezii)💢 💢 Threesome 💢 1 2
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Va salut 👋 Am vizitat si eu pe @Denisaaa04 si nu am cuvinte decat de lauda despre ea este super simpatica si super de treaba. Stabilit programare de ieri pentru azi respectata la fix de amandoi m a asteptat in chilotei acoperita cu un halat 😁❤ este frumoasa si simpatica rau la fata si este super bine dispusa te binedispune si pe tine 😅 m a servit cu o portocala sau un mar ce avea in cosulet si sa stam de vb la o tigara. Dupa acest aspect am mers la dus pentru refresh si am intrat in camera unde s a pus pe spate in pat si am inceput s o sarut de la gat in jos pana la pasa unde am lins o de se onduise si gemea frumos ii place acest lucru. Apoi mi a intors serviciul si a inceput nene cu un oral nep umed frumos cu tente de deep si face fuck super frumos. Si am inceput pe la spate este foarte stramta ❤ apoi am schimbat misionar si ultima Lot unde a dat pana m a terminat se misca prea bine. Am mai stat asa relaxati de vorba apoi am facut dus si am stat la o tigara si am plecat relaxat spre casa. Deci colegilor Denisa este o fata super ok 100 lei bine investiti 1 fin eu o sa revin cu drag de abia astept sa o revad. Te pup Deniii @Denisaaa04 😘😘
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Ce facem Daniele, ca eu unul innebunesc cu atâtea fete frumoase pe la noi🙈🙉🙊😅. Moor...😁 Bravo👏👏
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 4 minute, Vladescu86 a spus: Ce facem Daniele, ca eu unul innebunesc cu atâtea fete frumoase pe la noi🙈🙉🙊😅. Moor...😁 Bravo👏👏 Nu stiu frate e un pic cam greu sa te imparti la toate 🤦🤣
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 3 minute, daniel312 a spus: Nu stiu frate e un pic cam greu sa te imparti la toate 🤦🤣 Încercarea moarte n-are... Doar gaura în buzunare🤣🤣🤣
Denisaaa04 Reputație: 242 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Autor Postat Decembrie 14, 2021 Acum 21 minute, daniel312 a spus: Va salut 👋 Am vizitat si eu pe @Denisaaa04 si nu am cuvinte decat de lauda despre ea este super simpatica si super de treaba. Stabilit programare de ieri pentru azi respectata la fix de amandoi m a asteptat in chilotei acoperita cu un halat 😁❤ este frumoasa si simpatica rau la fata si este super bine dispusa te binedispune si pe tine 😅 m a servit cu o portocala sau un mar ce avea in cosulet si sa stam de vb la o tigara. Dupa acest aspect am mers la dus pentru refresh si am intrat in camera unde s a pus pe spate in pat si am inceput s o sarut de la gat in jos pana la pasa unde am lins o de se onduise si gemea frumos ii place acest lucru. Apoi mi a intors serviciul si a inceput nene cu un oral nep umed frumos cu tente de deep si face fuck super frumos. Si am inceput pe la spate este foarte stramta ❤ apoi am schimbat misionar si ultima Lot unde a dat pana m a terminat se misca prea bine. Am mai stat asa relaxati de vorba apoi am facut dus si am stat la o tigara si am plecat relaxat spre casa. Deci colegilor Denisa este o fata super ok 100 lei bine investiti 1 fin eu o sa revin cu drag de abia astept sa o revad. Te pup Deniii @Denisaaa04 😘😘 🌹💋🥰
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Postat Decembrie 15, 2021 Salutare. Întrebarea zilei, pentru mine, a fost Denisa sau Irina, Irina sau Denisa🤔🤔, răspunsul a venit în mod natural...amândouă 😅😝. Am vb cu Irina, ce și cum și am așteptat cu nerăbdare ora stabilită. Ajuns la locație, am stat cu fetele la o "țigară " de vorba, mers la duș și întors în cameră. Înainte de a întra în detalii, zis sa va dau câteva detalii și despre Denisa, despre Irina am lăsat pe topicul ei. Denisa, este o fata blonduta, cam 1.65 înălțime, cu un zâmbet superb, are o fata adolescentina...asa, slabuta dar nu skinny, sânii micuți dar drăguți și funduletul...funduletul, este ce trebuie...măricel, bombat, tocmai bun de frământat și "pompat"😋😍, overall un 9, zic eu. Acțiunea a început cu un oral neprotejat din partea amândurora, eu intins pe pat iar fetele ""flancandu-ma", una pe o parte, alta pe cealalta. În timp ce fetele au început "lucrarea", una la "soldatel" alta la "cuibul de oo", eu ma jucam la păsărica lor. După un timp, am cerut-o pe Denisa în facesitting, sa-i ling "piersicuta"👅👅, Irina continuând joaca cu "soldatul". Oral deep, umed, cu face fuck...🥵. După cateva minute, switch între ele, Irina "calarindu-mi" gurita, Denisa trecând la un supt mai allegro, deep... După câteva minute, a pus "balonasul" si s-a așezat,în picioare, pe mine, lăsându-mă pe mine sa impun ritmul, ulterior trecând ea la "conducere". În tot acest timp, Irina tremura toată deasupra mea...👅👅. Când a "terminat", a coborât și s-a apucat cu un lins de oo, în timp ce Denisa continua "rodeo-ul"🤭. Am ridicat-o pe Denisa peste mine, Irina luandu-i locul în Lot, tot din picioare. După câteva minute, fetele s-au pus în 69, Irina dedesubt și Denisa peste, eu continuând sa "pompez" în pasarica Denisei, în doggy. După ceva timp, am "capitulat"in balon, nemaiavând timp și de alte "specialități ale casei"😅😁. După ce am mai fumat o tigara cu cele doua fete, ne-am pupat și am plecat... Taxa pe distracție, 200🤑 Fetelor, superbe...cum am mai zis, cuvintele sunt de prisos... @Irinaaaaa19 și @Denisaaa04, va 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗😅. Fraților, le recomand cu drag separat si/sau împreună 😅, din suflet. Ciocane tari sa aveti✌
Denisaaa04 Reputație: 242 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Autor Postat Decembrie 15, 2021 Acum 13 minute, Vladescu86 a spus: Salutare. Întrebarea zilei, pentru mine, a fost Denisa sau Irina, Irina sau Denisa🤔🤔, răspunsul a venit în mod natural...amândouă 😅😝. Am vb cu Irina, ce și cum și am așteptat cu nerăbdare ora stabilită. Ajuns la locație, am stat cu fetele la o "țigară " de vorba, mers la duș și întors în cameră. Înainte de a întra în detalii, zis sa va dau câteva detalii și despre Denisa, despre Irina am lăsat pe topicul ei. Denisa, este o fata blonduta, cam 1.65 înălțime, cu un zâmbet superb, are o fata adolescentina...asa, slabuta dar nu skinny, sânii micuți dar drăguți și funduletul...funduletul, este ce trebuie...măricel, bombat, tocmai bun de frământat și "pompat"😋😍, overall un 9, zic eu. Acțiunea a început cu un oral neprotejat din partea amândurora, eu intins pe pat iar fetele ""flancandu-ma", una pe o parte, alta pe cealalta. În timp ce fetele au început "lucrarea", una la "soldatel" alta la "cuibul de oo", eu ma jucam la păsărica lor. După un timp, am cerut-o pe Denisa în facesitting, sa-i ling "piersicuta"👅👅, Irina continuând joaca cu "soldatul". Oral deep, umed, cu face fuck...🥵. După cateva minute, switch între ele, Irina "calarindu-mi" gurita, Denisa trecând la un supt mai allegro, deep... După câteva minute, a pus "balonasul" si s-a așezat,în picioare, pe mine, lăsându-mă pe mine sa impun ritmul, ulterior trecând ea la "conducere". În tot acest timp, Irina tremura toată deasupra mea...👅👅. Când a "terminat", a coborât și s-a apucat cu un lins de oo, în timp ce Denisa continua "rodeo-ul"🤭. Am ridicat-o pe Denisa peste mine, Irina luandu-i locul în Lot, tot din picioare. După câteva minute, fetele s-au pus în 69, Irina dedesubt și Denisa peste, eu continuând sa "pompez" în pasarica Denisei, în doggy. După ceva timp, am "capitulat"in balon, nemaiavând timp și de alte "specialități ale casei"😅😁. După ce am mai fumat o tigara cu cele doua fete, ne-am pupat și am plecat... Taxa pe distracție, 200🤑 Fetelor, superbe...cum am mai zis, cuvintele sunt de prisos... @Irinaaaaa19 și @Denisaaa04, va 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗😅. Fraților, le recomand cu drag separat si/sau împreună 😅, din suflet. Ciocane tari sa aveti✌ Îți mulțumesc pt aprecieri 🥰🥰 Te pup și să ai o seara cat mai frumoasa !
allyy2006 Reputație: 33 Postat Decembrie 18, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 18, 2021 La 15.12.2021 la 18:32, Denisaaa04 a spus: Îți mulțumesc pt aprecieri 🥰🥰 Te pup și să ai o seara cat mai frumoasa ! Mai sunteți amandoua acolo ? 😈😈😈
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2021 Postat Decembrie 21, 2021 Buna @Denisaaa04 😘😘 cam cand zici ca mai vii pe la noi ? Esti o fata foarte simpatica si foarte de treaba ❤ Sa ai Sarbatori Fericite si un An nou cum iti doresti tu. Te pup 😘😘
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 Bună @Denisaaa04, m-am simțit foarte bine cu tine astăzi.😍😍😍 Poate data viitoare, ne faci plăcerea să mai vii și prin Pitești, să fie întâlnirile mai dese și pe o distanță mai mică 😅😅😁 Te pup 😘😘😘 și te aștept pe la noi.🤗
elmo2015 Reputație: 36 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Bascov Oras:Bascov Postat Februarie 6, 2022 Unde este Denisa acum?
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 Acum 45 minute, elmo2015 a spus: Unde este Denisa acum? Rm. Vâlcea
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 Te salut si te pup si eu @Denisaaa04 😘😘 Ma bucur ca am "batut" drumul pana la tine astazi m am simtit super ok alaturi de tine sper sa mai vii pe la noi 😁 Pupici 😘😘
patriotul11 Reputație: 174 Postat Februarie 6, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 6, 2022 Buna Denisa si Irina (sper sa nu va botez numele) veniti fetelor si la Deva ca aici numai inchipuite avem cu aere si preturi de dive si servicii ioc. Va pup pe amindoua si va asteptam la Deva
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 Acum 7 minute, patriotul11 a spus: Buna Denisa si Irina (sper sa nu va botez numele) veniti fetelor si la Deva ca aici numai inchipuite avem cu aere si preturi de dive si servicii ioc. Va pup pe amindoua si va asteptam la Deva Colegule, chiar așa "secetă " mare este la Deva, de stai "cu geana" numai pe topicele de Pitesti? Si noi le așteptăm pe fete aici și nu ne interesează ce inchiputie sunt pe la voi. Fiind colorat, fair play ar fi fost sa-i dai un PM ( ca este gratis) sau sa-i faci topic și tag pe Deva. Zi bună.
patriotul11 Reputație: 174 Postat Februarie 6, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 6, 2022 Te vad om serios cumpara si niste minte ca, cont ai cumparat , sau asa de grav te-o suparat postarea ( era un fel comliment pt Pitesti daca nu ti-ai dat seama ) 1
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 Acum 2 ore, patriotul11 a spus: Te vad om serios cumpara si niste minte ca, cont ai cumparat , sau asa de grav te-o suparat postarea ( era un fel comliment pt Pitesti daca nu ti-ai dat seama ) Compliment pentru fete, pe merit...🥰 Poate compliment pentru Pitești, indirect, ca suntem o destinație pentru acest tip de fete...cam voalat🤔. Invitația de a veni la Deva...deranjanta, pentru mine cel puțin.😐 Supărat...în niciun caz...încerc sa-mi țin nervii pentru acasă. Ceva minte în plus, nu a stricat nimănui,dar nu cred ca este cazul aici. Eu am spus ce aveam de spus, înțelegi ce vrei. ✌
patriotul11 Reputație: 174 Postat Februarie 7, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 7, 2022 Stiu nu am vrut sa supar pe nimeni dar fetele sunt ca pasarile migratoare nascute Tm presteaza Sibiu, Pitesti , Bucuresti etc. Daca te-am inervat scuze nu o fost cu intentie, ma uit la fete si pe alte orase si ce sa vezi surpriza la deva tarifele sunt cu 50 lei in plus pe finalizare sau ora. Deva fiind o saracie de oras.
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2022 Postat Februarie 7, 2022 Acum 2 ore, patriotul11 a spus: Stiu nu am vrut sa supar pe nimeni dar fetele sunt ca pasarile migratoare nascute Tm presteaza Sibiu, Pitesti , Bucuresti etc. Daca te-am inervat scuze nu o fost cu intentie, ma uit la fete si pe alte orase si ce sa vezi surpriza la deva tarifele sunt cu 50 lei in plus pe finalizare sau ora. Deva fiind o saracie de oras. Salut colegule in legatura cu variatia preturilor poate ai dreptate, dar in legatura cu ce a zis colegul @Vladescu86 tin sa spun ca are dreptate nu e vorba ca cine stie ce faci daca scrii pe alt oras ca sa vina sa faca fetele dar e mai ok si frumos si de respect sa i dat tag fetei pe orasul unde vrei sa vina mai ales ca Irina nici nu se afla aici in acest moment asa e cel mai simplu scrii pe Deva sau unde esti si vrei sa vina si i dai un tag. Sa ai bafta si spor 👌
patriotul11 Reputație: 174 Postat Februarie 7, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 7, 2022 Mersi colegu , eu de mult citesc pe forum si am mers pe recenziile colegilor, nu prea stiu cu linkuri taguri etc mu o fost din nesimtire sau rea vointa ci pur si simplu nu stiu subtilitatile . mersi de intelegere colega
Vizitator Knoxx Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2022 Postat Februarie 7, 2022 Acum 21 minute, patriotul11 a spus: nu prea stiu cu linkuri taguri etc Acum 17 ore, patriotul11 a spus: Te vad om serios cumpara si niste minte ca, cont ai cumparat Dacă nu știi ce se întâmplă pe acest forum și cum funcționează, rezuma-te în continuare la a citi, sau măcar vorbește frumos. Contul albastru nu este cumpărat, devine albastru la 1000 de postari. Colegul Vladescu86 este un finuț și nu ti-a zis ce meriți, eu sunt un pic mai "din topor" si iti spun ca dai dovada de lipsa de bun simț sa vii pe forumul nostru si sa jignești lumea fără motiv, mai ales ca nu înțelegi cum funcționează.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum