Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2978 Postat Aprilie 7, 2023 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Aprilie 7, 2023 La 07.04.2023 la 19:52, Vasy2255 a spus: Programările se fac pe Whatapp. Are Whatapp. De luni- Vineri lucrează. Locația aceeași este, este din oraș fata. De la 12 lucrează. +40 748 469 532. Spor! Extinde Pentru indexare: 0748469532 1
mariusnicu Reputație: 45 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Iunie 8, 2023 La 07.04.2023 la 19:52, Vasy2255 a spus: Programările se fac pe Whatapp. Are Whatapp. De luni- Vineri lucrează. Locația aceeași este, este din oraș fata. De la 12 lucrează. +40 748 469 532. Spor! Extinde Am vb pe WhatsApp,masaj ,69 , normal face de toate....la finalizarea nu la ora. 1
Futalau12 Reputație: 54 Postat Februarie 4 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Februarie 4 Salutari. Am văzut ca a revenit Anca. Am vorbit azi cu ea , zicea ca face masaj erotic 150 -30 min sau dacă vrei și cu finalizare 200. A fost careva recent la ea ? Face treabă bună ?
knoxville7 Reputație: 29 Postat Februarie 4 Postat Februarie 4 La 04.02.2025 la 11:29, Futalau12 a spus: Salutari. Am văzut ca a revenit Anca. Am vorbit azi cu ea , zicea ca face masaj erotic 150 -30 min sau dacă vrei și cu finalizare 200. A fost careva recent la ea ? Face treabă bună ? Extinde eu am fost de vreo 2, 3 ori la ea doar pentru masaj cu finalizare. imi place ca e curata, comunica bine. nu am incercat celelalte servicii (OP si NP)
Vasile2255 Reputație: 5 Postat Februarie 28 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Februarie 28 Vizită Anca 27 Februarie 2025: Am avut chef de un masaj, am decis să o revizitez pe Anca, nu am mai fost la ea de aproape un an. Anca este o fata blonda, cu ochelari foarte drăguță ne știm de mult, serviciile ei sunt foarte calitative, locația este curată și primitoare pe Aleea Olteniei, lângă magazinul de cartier. Am beneficiat de cel mai relaxant masaj, m-am simțit foarte bine compania ei, masează bine, am beneficiat și de masaj din partea aparatului de masaj. După partea I, a venit partea erotică, Anca s-a îmbrăcat intr-o ținută provocatoare sexy roșu și negru și apoi a început masajul zonele intitime. Ne-am jucat erotic, pana mi-am dat drumul, are un corp apetisant. Am fost foarte mulțumit, satisfăcut, fundul are forme foarte sexy, picioare foarte atrăgătoare, numai bune de pupat și iubit, fiind o senzație de neuitat. Mulțumesc Anca, revin și data viitoare la tine, cel mai bun masaj! 💋
mariusnicu Reputație: 45 Postat Martie 6 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Martie 6 Bună ziua, poze are domnița??? Zi frumoasa!
normall Reputație: 108 Postat Aprilie 6 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Aprilie 6 La 06.03.2025 la 5:47, mariusnicu a spus: Bună ziua, poze are domnița??? Zi frumoasa! Extinde Bună ziua! Nu ar strica ceva poze 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum