Sari la conținut

0748469532 Masaj erotic

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
Postat
  La 07.04.2023 la 19:52, Vasy2255 a spus:

Programările se fac pe Whatapp. Are Whatapp. De luni- Vineri lucrează. Locația aceeași este, este din oraș fata. De 

la 12 lucrează. +40 748 469 532. Spor! 

Extinde  

Pentru indexare: 0748469532

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 07.04.2023 la 19:52, Vasy2255 a spus:

Programările se fac pe Whatapp. Are Whatapp. De luni- Vineri lucrează. Locația aceeași este, este din oraș fata. De 

la 12 lucrează. +40 748 469 532. Spor! 

Extinde  

Am vb pe WhatsApp,masaj ,69 , normal face de toate....la finalizarea nu la ora.

• Like 1
  • Oras:Baia Mare
Postat

Salutari. Am văzut ca a revenit Anca. Am vorbit azi cu ea , zicea ca face masaj erotic 150 -30 min sau dacă vrei și cu finalizare 200. A fost careva recent la ea ?

Face treabă bună ?

Postat
  La 04.02.2025 la 11:29, Futalau12 a spus:

Salutari. Am văzut ca a revenit Anca. Am vorbit azi cu ea , zicea ca face masaj erotic 150 -30 min sau dacă vrei și cu finalizare 200. A fost careva recent la ea ?

Face treabă bună ?

Extinde  

eu am fost de vreo 2, 3 ori la ea doar pentru masaj cu finalizare. imi place ca e curata, comunica bine. nu am incercat celelalte servicii (OP si NP)

Postat

Vizită Anca 27 Februarie 2025: 

Am avut chef de un masaj, am decis să o revizitez pe Anca, nu am mai fost la ea de aproape un an. Anca este o fata blonda, cu ochelari foarte drăguță ne știm de mult, serviciile ei sunt foarte calitative, locația este curată și primitoare pe Aleea Olteniei, lângă magazinul de cartier. Am beneficiat de cel mai relaxant masaj, m-am simțit foarte bine compania ei, masează bine, am beneficiat și de masaj din partea aparatului de masaj. După partea I, a venit partea erotică, Anca s-a îmbrăcat intr-o ținută provocatoare sexy roșu și negru și apoi a început masajul zonele intitime. Ne-am jucat erotic, pana mi-am dat drumul, are un corp apetisant. Am fost foarte mulțumit, satisfăcut, fundul are forme foarte sexy, picioare foarte atrăgătoare, numai bune de pupat și iubit, fiind o senzație de neuitat. Mulțumesc Anca, revin și data viitoare la tine, cel mai bun masaj! 💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua, poze are domnița??? Zi frumoasa!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...