Sari la conținut

Premium membership ?

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

întrebare despre abonamentul premium. 8t se reîncarcă automat în fiecare lună, aș dori să încerc abonamentul premium, dar sunt îngrijorat că în fiecare lună voi continua să fiu taxat.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
Acum 30 minute, playfuldave a spus:

întrebare despre abonamentul premium. 8t se reîncarcă automat în fiecare lună, aș dori să încerc abonamentul premium, dar sunt îngrijorat că în fiecare lună voi continua să fiu taxat.

niciun abonament nu este recurring (nu se reincarca automat lunar). Nu veti fi taxat automat, se reinnoiese manual.

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
50 minutes ago, pisicuts said:

niciun abonament nu este recurring (nu se reincarca automat lunar). Nu veti fi taxat automat, se reinnoiese manual.

Merci

Postat

Impossible to upgrade, payment system does not seem to take regular credit card ...only "paysafe ? 

Vizitator inesislove
Reputație: 0
Postat
On 12/2/2021 at 1:31 PM, pisicuts said:

Am pierdut link-ul de la Upgrade:) pentru Super Premium nu mai stiu cum sa cumpar cont 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.