Maia.Alinuta Reputație: 56 Postat Decembrie 3, 2021 Oras:Timis Timisoara Oras:Timis Timisoara Postat Decembrie 3, 2021 ❤️Buna dragii mei❤️❤️ ⚠️Accept si cupluri ⚠️Fac si deplasari NUMAR DE TELEFON 0732571216 Numele meu este Maia si sunt pentru prima data la voi in acest oras minunat ,deja imi place😇 Abia abia astept sa va cunosc sa impartim impreuna clipe unice Adresa mea este Mihai viteazu (lidl,bloc turn ) PRETURI SERVICII❤️❤️ 200 Finalizarea 300 ora -Oral (in functie de igiena) -Normal (doar protejat) -Diferite pozitii -Anal 150 extra -Foot fetish -Cob -cunnilingus -annilingus (for me) -Uro 50 extra -69 -masaj erotic -masaj de relaxare -atingeri -saruturi corporale -Hand job ⚠️Nu fac ⚠️ -CIM -COF -DOMINARE Iar acum sa va povestesc putin despre mine: Sunt o fata sociabila ,educata,igiena la mine este pe primul loc 😊😊 Inaltime 1,67 Greutate 57 kg Bruneta cu parul lung , piercing in zona intima ,fund bombat 😇😇😇 Va pup si si va astept cu mare drag ❤️❤️❤️❤️❤️
andreibv Reputație: 50 Postat Decembrie 3, 2021 Oras:Bv Oras:Bv Postat Decembrie 3, 2021 Poze cu tine pe unde vedem? 1
Maia.Alinuta Reputație: 56 Postat Decembrie 3, 2021 Oras:Timis Timisoara Oras:Timis Timisoara Autor Postat Decembrie 3, 2021 Acum 6 ore, Muzicutza a spus: multumesc frumos 💋
Maia.Alinuta Reputație: 56 Postat Decembrie 3, 2021 Oras:Timis Timisoara Oras:Timis Timisoara Autor Postat Decembrie 3, 2021 Acum 9 ore, andreibv a spus: Poze cu tine pe unde vedem? Momentan nu pot pune poze din cauza contului meu 💋 dar puteti vedea pe topicul din timisoara pana remediez problema . Maine dimineata sper sa reusesc 💋 Multumesc ptr intelegere!
aditza12 Reputație: 618 Postat Decembrie 3, 2021 Oras:Peste tot si nicăieri. Oras:Peste tot si nicăieri. Postat Decembrie 3, 2021 @Maia.Alinuta Sper sa nu te superi pe mine, dar cat timp este alocat unei finalizari? Am întrebat deoarece am văzut ceva discuții pe topicul din Timișoara. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum