andre123 Reputație: 272 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Acum 2 ore, Amfostaici a spus: A reusit sa ia cineva legatura cu ea? Oricum cred ca vorbeste doar cu cei pe care ii cunoaște și pe ei ii și primește Link spre comentariu
Amfostaici Reputație: 715 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Aicisipestetot Oras:Aicisipestetot Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Nu i mai primeste nici pe aia de au fost la ea,are alte standarde acuma...pacat ca vine cu atitudine dinasta,dar asta e fiecare isi alege clientii...sa traga mosii aia nespalati la ea 1 Link spre comentariu
andre123 Reputație: 272 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Octombrie 17, 2023 1 oră în urmă, Amfostaici a spus: are alte standarde acuma...pacat ca vine cu atitudine dinasta Clar !!!!! Cu preturi din astea și la București gasesti mai rar 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
markus Reputație: 72 Postat Octombrie 17, 2023 Partajează Postat Octombrie 17, 2023 La 16.10.2023 la 19:14, aryanaaa a spus: Disponibilă de mâine NU MAI SUNT BLONDUȚĂ CREAȚĂ, pozele sunt de ~ 5 zile🤗 Câteva zile, doar mă știti ca nu stau mult🙈 serviciile și alte detalii, jos la semnătura Vă aștept pe la mine😇 care semnatura? Link spre comentariu
juan mata Reputație: 3129 Postat Octombrie 17, 2023 Partajează Postat Octombrie 17, 2023 2 hours ago, markus said: care semnatura? ”Semnătura” se află plasată în postarea duduii, sub poze, și cuprinde serviciile pe care le prestează și tarifele pe care le percepe😃 1 Link spre comentariu
markus Reputație: 72 Postat Octombrie 17, 2023 Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Acum 13 minute, juan mata a spus: ”Semnătura” se află plasată în postarea duduii, sub poze, și cuprinde serviciile pe care le prestează și tarifele pe care le percepe😃 La mine nu apare nimic Link spre comentariu
andre123 Reputație: 272 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Îmi da cu virgula grav și nu înțeleg rostul acestei postări ale domnișoarei odată ce nu raapunde nici aici,nici la telefon,nici pe wapp ......oare ce are în cap ?? 1 Link spre comentariu
aryanaaa Reputație: 920 Postat Octombrie 18, 2023 Telefon: 0722710976 Indisponibila Telefon: 0722710976 Indisponibila Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2023 INDISPONIBILA @cleopatra01 1 1 Link spre comentariu
andre123 Reputație: 272 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Acum 1 oră, aryanaaa a spus: INDISPONIBILA Și la ce ai mai postat ca ești în Galați și ca stai cateva zile dacă tu ești indisponibila .? Aici îmi da cu virgula ....... 1 Link spre comentariu
Amfostaici Reputație: 715 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Aicisipestetot Oras:Aicisipestetot Partajează Postat Octombrie 19, 2023 A fost disponibila doar pt cine a vrut,nu ai inteles😂 si a luat aere si asta Link spre comentariu
andre123 Reputație: 272 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Octombrie 19, 2023 Acum 30 minute, Amfostaici a spus: A fost disponibila doar pt cine a vrut,nu ai inteles😂 si a luat aere si asta Nu am prins o pe asta 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3392 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Salut colegilor și scuze dacă vă supăr ca aduc în fața topicul lui Ary. Mai știți ceva de ea? Ultima dată când a fost la voi,am vorbit cu ea pe whatss app și mi-a zis ca o să mai activeze numai într-un singur oraș și sub alt pseudonim. M-am gândit ca poate o fi la voi,ca stătea mult pe acolo. Mare păcat ca nu vrea să mai socializeze cu noi. Cred ca și-a găsit ceva cu circuit închis. Aia e. O zi frumoasă vă doresc. Link spre comentariu
andre123 Reputație: 272 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Acum 4 ore, Iulyan20 a spus: Salut colegilor și scuze dacă vă supăr ca aduc în fața topicul lui Ary. Mai știți ceva de ea? Ultima dată când a fost la voi,am vorbit cu ea pe whatss app și mi-a zis ca o să mai activeze numai într-un singur oraș și sub alt pseudonim. M-am gândit ca poate o fi la voi,ca stătea mult pe acolo. Mare păcat ca nu vrea să mai socializeze cu noi. Cred ca și-a găsit ceva cu circuit închis. Aia e. O zi frumoasă vă doresc. Ultima ei vizita avuta la galati nu a răspuns nimănui,a venit a zis ca lucrează 3 zile și după care și a închis telefonul,si a închis și contul,și a închis tot ........din câte îmi aduc aminte ei ii plăcea pe la Brașov sau Craiova în caz de nu e pe niciunul din astea doua sigur și a găsit un sponsor.....acum ce sa ți spun ,mult noroc în a o mai cauta eu unul m am lămurit în legătură cu ea 😉 Link spre comentariu
Baubau87 Reputație: -67 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Not found Oras:Not found Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Sigur și-a găsit un sponsor 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 @cleopatra01 schimba-mi te rog numărul din titlu. Mulțu😍 0722827371 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 Sunt Ary, am 1,70 înălțime fără tocuri, 60 kg, sâni cupa D cu implant Oral p/n Normal P CIM Extra: annilingus activ 50+, fk 50+ New swallow (finalizare în gât) 100+ 250-30 min 450-1h Nu primesc băieți sub 35 ani. Nu pot cu mărimi mari la sex normal(nu insistați). Nu accept degete, tras de pierce-ul din sfârc și nu prefer annilingus pasiv programările 2h+ rog sa fie făcute spre seara, pentru a nu avea presiunea programului meu de lucru ziua ZONA ȚIGLINA, dar nu la A-uri🤣😅 știți deja ca nu stau mult și programul este 9-23, va mai scriu pe aici daca intervine ceva Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Eficiența unei sesiuni de cardio, crește considerabil dacă o faci cu cine trebuie😽 miu-miu😼😻 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3392 Postat Ianuarie 26 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Ianuarie 26 1 oră în urmă, aryanaaaa a spus: Eficiența unei sesiuni de cardio, crește considerabil dacă o faci cu cine trebuie😽 miu-miu😼😻 Sa ai o zi frumoasa!!! 🤗🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 @pisicuts știi cum se da block pe forum unui membru teroare care ma urmareste in toata România si ma cheama mereu în Olt? Multumesc! 🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Ianuarie 26 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 26 1 oră în urmă, aryanaaaa a spus: @pisicuts știi cum se da block pe forum unui membru teroare care ma urmareste in toata România si ma cheama mereu în Olt? Multumesc! 🤣🤣🤣🤣🤣 https://nimfomane.com/forum/ignore/ 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60334 Postat Ianuarie 26 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 4 hours ago, aryanaaaa said: @pisicuts știi cum se da block pe forum unui membru teroare care ma urmareste in toata România si ma cheama mereu în Olt? Multumesc! 🤣🤣🤣🤣🤣 cheamă-l unde vrei 😁 5 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 7 minute, elprofesoare a spus: cheamă-l unde vrei 😁 Vine vine🤭🥰 dar eu glumeam, voiam sa-l enervez doar😂💖💖 Link spre comentariu
L1viu Reputație: 641 Postat Ianuarie 26 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 26 Cat mai stai prin zona ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Bună dimi🥰 astăzi și mâine mai sunt Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Vreau să vă mulțumesc pentru întâlniri și pt că mereu mă alegeți pe mine, chiar și după atâta timp💖 Ne revedem peste câteva luni probabil, zile plăcute să aveți. INDISPONIBILĂ😺😽 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum