Grigorescuio Reputație: 8 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 Nu va mai duceți la asta ca este o fata tare jegoasa face total dar este plina de căcat la cur am fost eu aseară
Grigorescuio Reputație: 8 Postat Decembrie 6, 2021 Autor Postat Decembrie 6, 2021 Nu va duceti la ia ca aceasta fata face total dar are probleme cu igiena este o fata murdara și unpic caminista 1
morostelu Reputație: 245 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:De peste tot Oras:De peste tot Postat Decembrie 13, 2021 Colegu de ce deschizi topic, daca fata in cauza are deja unul deschis...? Pkus ca ai mai si comentat acolo... Te înțelegem ca ai fost dezamagit si ca te-ai murdarit dar forumul asta are niste reguli...si una dintre ele este sa NU deschizi mai multe topice aceleiasi persoane.
acidburn37 Reputație: 226 Postat Decembrie 31, 2021 Telefon: 0790645552 Oras:Braila Telefon: 0790645552 Oras:Braila Postat Decembrie 31, 2021 La 06.12.2021 la 23:15, Grigorescuio a spus: Nu va mai duceți la asta ca este o fata tare jegoasa face total dar este plina de căcat la cur am fost eu aseară Am incercat si eu sa vb cu ea la telefon ...caminista rau .nici nu mia raspuns la wazzapp pentru o programare ..am vazuto pe Facebook pe sincronizare contacte .are o fata de 60 de ani .urata rau .!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum