Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 2 minutes ago, Muzicutza said: Cata dreptate are omul asta👍 @CharonIV vad ca ai mai ajutat la banarea unui cont, esti cel mai tare, tu si cu "prietenii" tai sunteti stapanii forumului😵 Curios cum tu si "prietenii" tai ati injurat ca la usa cortului si nici unul nu a primit ban, amenintari, tiganii cu IP-uri etc, dar omul asta care se amuza pe prostia ta a primit ban! @pisicuts daca simti ca si eu deranjez cand spun adevarul, poti sa imi dai si mie ban! Mai taci dracu altalaba
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Acum 3 minute, CharonIV a spus: Mai taci dracu altalaba Cine e altalaba? Paranoia iar incepi? Adica chiar crezi ca sunt clona? @pisicuts prostul asta imi spune ca sunt clona, e adevarat ce spune? 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Just now, Muzicutza said: Cine e altadata? Paranoia iar incepi? Adica chiar crezi ca sunt clona? @pisicuts prostul asta imi spune ca sunt clona, e adevarat ce spune?
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: el poate vedea ip-ul, prostule, poate verifica ceva ce tu ai incercat si nu ai reusit😂😂😂😂 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 8 minutes ago, Muzicutza said: el poate vedea ip-ul, prostule, poate verifica ceva ce tu ai incercat si nu ai reusit😂😂😂😂 E valoare nula ip-ul ,orice prost cu juma de creier ca tine poate avea vpn sau 2 telefoane in casa
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 @Muzicutza, @CharonIV va rog eu din suflet sa incetati cu mizeriile astea pe aici. De cateva zile ma doare capul de voi. Unul a fost banat, urmati voi 😀 Chiar nu aveti ce face ? Este important pentru voi sa stiti despre clone ? Atata vreme cat motanul toarce linistit, nu va inteleg pe voi. Haideti sa dezbatem alte subiecte, interesante, sa vorbim despre fete 😜, etc. Please 🙏
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 2 minutes ago, Indecisu said: @Muzicutza, @CharonIV va rog eu din suflet sa incetati cu mizeriile astea pe aici. De cateva zile ma doare capul de voi. Unul a fost banat, urmati voi 😀 Chiar nu aveti ce face ? Este important pentru voi sa stiti despre clone ? Atata vreme cat motanul toarce linistit, nu va inteleg pe voi. Haideti sa dezbatem alte subiecte, interesante, sa vorbim despre fete 😜, etc. Please 🙏 Mai bine ii dadeai tag lui @altadata :))) ,cius
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 2 minute, CharonIV a spus: Mai bine ii dadeai tag lui @altadata :))) ,cius Ii dau si lui, stai linistit 😀 Insa voi doi ati inceput. Plus asta banat. De fapt el ...
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 4 minutes ago, Indecisu said: Ii dau si lui, stai linistit 😀 Insa voi doi ati inceput. Plus asta banat. De fapt el ... M-a durut capul pe mine de prietenul tau @altadata ,care a incercat sa ma bage in razboi cu jumatate de forum :))))) ,aia e ,din greseli invatam ,imi pare rau ca am acuzat o gramada de lume aiurea ,un singur lucru mai am de spus si cu asta inchei orice lucru legat de subiectul asta clone @altadata : @Muzicutza @ThePunisher. @Dorel2021 @reaktor2021 mai sunt da nu stau sa le caut ,peace✌️ si pentru tovarasul @Liviu555 @moldoclaudiu @Alex61
andydry Reputație: 441 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Altadata,pretenul meu😂Nu am treaba cu voi dar nu este el Umila mea parere 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 1 minute ago, andydry said: Altadata,pretenul meu😂Nu am treaba cu voi dar nu este el Umila mea parere Fiecare are dreptul sa creada ce vrea frate ,eu am zis ce am avut de spus
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Acum 11 minute, Indecisu a spus: Ii dau si lui, stai linistit 😀 Insa voi doi ati inceput. Plus asta banat. De fapt el ... aham si tu spui ca era liviu contul meu😂😂😂 2
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Acum 11 minute, Indecisu a spus: Ii dau si lui, stai linistit 😀 Insa voi doi ati inceput. Plus asta banat. De fapt el ... Acum 6 minute, andydry a spus: Altadata,pretenul meu😂Nu am treaba cu voi dar nu este el Umila mea parere ai gresit contul, de unde ai aparut tu in discutie andry? 😂😂😂 Vai, deci forumul asta e plin😵 2
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Acum 9 minute, CharonIV a spus: M-a durut capul pe mine de prietenul tau @altadata ,care a incercat sa ma bage in razboi cu jumatate de forum :))))) ,aia e ,din greseli invatam ,imi pare rau ca am acuzat o gramada de lume aiurea ,un singur lucru mai am de spus si cu asta inchei orice lucru legat de subiectul asta clone @altadata : @Muzicutza @ThePunisher. @Dorel2021 @reaktor2021 mai sunt da nu stau sa le caut ,peace✌️ si pentru tovarasul @Liviu555 @moldoclaudiu @Alex61 vai ca mor de atata prostie😂😂😂😂 2
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Acum 10 minute, CharonIV a spus: M-a durut capul pe mine de prietenul tau @altadata ,care a incercat sa ma bage in razboi cu jumatate de forum :))))) ,aia e ,din greseli invatam ,imi pare rau ca am acuzat o gramada de lume aiurea ,un singur lucru mai am de spus si cu asta inchei orice lucru legat de subiectul asta clone @altadata : @Muzicutza @ThePunisher. @Dorel2021 @reaktor2021 mai sunt da nu stau sa le caut ,peace✌️ si pentru tovarasul @Liviu555 @moldoclaudiu @Alex61 @pisicuts te rog verifica ip-urile si spunei acestui prost ca greseste, se poate vedea si daca folosesc VPN sau nu @CharonIV 2
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 3 minute, Muzicutza a spus: aham si tu spui ca era liviu contul meu😂😂😂 Nu, eu spun sa o lasati in plm de labareala si copilarisme pe aceste topice. Noi cu ce am gresit ?
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 altadata avea un razboi personal cu Ch U P A ! Nu ma bag in tot circul asta si toata mahalaua asta dar e penibil. Eu cred ca si celalalt site poate prospera fara a cauta razboi aici, zic eu ! Nu ar trebui sa va razboiti de la nimicuri de genul asta... Dar, ma rog, cine sunt eu ca sa stiu ce si cum, eu sunt doar un prost care-si da cu parerea ! 🙄 Continuati, va rog ! 😔
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Acum 2 minute, Indecisu a spus: Nu, eu spun sa o lasati in plm de labareala si copilarisme pe aceste topice. Noi cu ce am gresit ? pai de ce te bagi in seama? 2
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Acum 2 minute, horny_gooner a spus: altadata avea un razboi personal cu Ch U P A ! Nu ma bag in tot circul asta si toata mahalaua asta dar e penibil. Eu cred ca si celalalt site poate prospera fara a cauta razboi aici, zic eu ! Nu ar trebui sa va razboiti de la nimicuri de genul asta... Dar, ma rog, cine sunt eu ca sa stiu ce si cum, eu sunt doar un prost care-si da cu parerea ! 🙄 Continuati, va rog ! 😔 Auzi colegu, eu am venit pasnic pe acest forum, cum am fost si mai demult cand am avut alt cont care l-am sters din cauza unora ca CharonIV, le fel erau in gasca. Cum ziceam am venit pasnic pana m-au atacat unii cu minusuri, am trecut peste. Dar cand mi-a dat PM punisher si am vazut cu ce se ocupa Charon, chiar m-am activat si am inceput sa il trag de limba, a recunoscut partial dar nu tot. Nu il cunosc pe punisher personal, doar ce am vorbit cu el pe whatsapp. Prima data nu am crezut ce mi-a spus, dar se pare ca tot ce mi-a spus se adevereste! Ii adresez lui x o intrebare si raspunde alt cont la intrebare, erau conectati telepatic sau cum? De exemplu l-am intrebat pe stapanul forumului @extraterestru78 si a raspuns @CharonIV, cum explicati? El arunca vorbe ca as avea contul x, y si z cand de fapt hotul striga hotul! @pisicuts de cati bani ai nevoie sa pot sa ii iau locul lui extraterestru? Ca astia cu fete conduc acest forum si cei de rand care au ceva de spus i-au BAN!! Asta e supararea mea, nu e dreptate pe forumul asta corupt, la fel ca in Romania! 2 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Just now, Muzicutza said: Auzi colegu, eu am venit pasnic pe acest forum, cum am fost si mai demult cand am avut alt cont care l-am sters din cauza unora ca CharonIV, le fel erau in gasca. Cum ziceam am venit pasnic pana m-au atacat unii cu minusuri, am trecut peste. Dar cand mi-a dat PM punisher si am vazut cu ce se ocupa Charon, chiar m-am activat si am inceput sa il trag de limba, a recunoscut partial dar nu tot. Nu il cunosc pe punisher personal, doar ce am vorbit cu el pe whatsapp. Prima data nu am crezut ce mi-a spus, dar se pare ca tot ce mi-a spus se adevereste! Ii adresez lui x o intrebare si raspunde alt cont la intrebare, erau conectati telepatic sau cum? De exemplu l-am intrebat pe stapanul forumului @extraterestru78 si a raspuns @CharonIV, cum explicati? El arunca vorbe ca as avea contul x, y si z cand de fapt hotul striga hotul! @pisicuts de cati bani ai nevoie sa pot sa ii iau locul lui extraterestru? Ca astia cu fete conduc acest forum si cei de rand care au ceva de spus i-au BAN!! Asta e supararea mea, nu e dreptate pe forumul asta corupt, la fel ca in Romania! Iar plangi altalaba🤣
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 4 minutes ago, Muzicutza said: Auzi colegu, eu am venit pasnic pe acest forum, cum am fost si mai demult cand am avut alt cont care l-am sters din cauza unora ca CharonIV, le fel erau in gasca. Cum ziceam am venit pasnic pana m-au atacat unii cu minusuri, am trecut peste. Dar cand mi-a dat PM punisher si am vazut cu ce se ocupa Charon, chiar m-am activat si am inceput sa il trag de limba, a recunoscut partial dar nu tot. Nu il cunosc pe punisher personal, doar ce am vorbit cu el pe whatsapp. Prima data nu am crezut ce mi-a spus, dar se pare ca tot ce mi-a spus se adevereste! Ii adresez lui x o intrebare si raspunde alt cont la intrebare, erau conectati telepatic sau cum? De exemplu l-am intrebat pe stapanul forumului @extraterestru78 si a raspuns @CharonIV, cum explicati? El arunca vorbe ca as avea contul x, y si z cand de fapt hotul striga hotul! @pisicuts de cati bani ai nevoie sa pot sa ii iau locul lui extraterestru? Ca astia cu fete conduc acest forum si cei de rand care au ceva de spus i-au BAN!! Asta e supararea mea, nu e dreptate pe forumul asta corupt, la fel ca in Romania! I-auzi stapane @extraterestru78 ,esti chemat la apel
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 1 oră în urmă, Muzicutza a spus: Auzi colegu, eu am venit pasnic pe acest forum, cum am fost si mai demult cand am avut alt cont care l-am sters din cauza unora ca CharonIV, le fel erau in gasca. Cum ziceam am venit pasnic pana m-au atacat unii cu minusuri, am trecut peste. Dar cand mi-a dat PM punisher si am vazut cu ce se ocupa Charon, chiar m-am activat si am inceput sa il trag de limba, a recunoscut partial dar nu tot. Nu il cunosc pe punisher personal, doar ce am vorbit cu el pe whatsapp. Prima data nu am crezut ce mi-a spus, dar se pare ca tot ce mi-a spus se adevereste! Ii adresez lui x o intrebare si raspunde alt cont la intrebare, erau conectati telepatic sau cum? De exemplu l-am intrebat pe stapanul forumului @extraterestru78 si a raspuns @CharonIV, cum explicati? El arunca vorbe ca as avea contul x, y si z cand de fapt hotul striga hotul! @pisicuts de cati bani ai nevoie sa pot sa ii iau locul lui extraterestru? Ca astia cu fete conduc acest forum si cei de rand care au ceva de spus i-au BAN!! Asta e supararea mea, nu e dreptate pe forumul asta corupt, la fel ca in Romania! Da frate, așa ceva nu e normal !!! Am apelat 112 Alo , Miliția? Da , spuneți. Am uitat 🙄 🤣🤣 2 1 1 4
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Acum 26 minute, Tandem3 a spus: Da frate, așa ceva nu e normal !!! Am apelat 112 Alo , Miliția? Da , spuneți. Am uitat 🙄 🤣🤣 Bro... gluma e gluma, dar acum am vorbit serios... Am vazut de ce Charon mi-a spus ca sunt altadata, i-a dat punisher plusuri si paranoia si-a imaginat ca sunt eu, pe langa conturile celelalte, cum ar fi elprofeaoare, liviu, amarok etc. Daca maine ii da punisher plus lu' bunica-sa zice ca sunt bunica-sa😂😂😂😂 2
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Decembrie 14, 2021 Acum 2 ore, CharonIV a spus: M-a durut capul pe mine de prietenul tau @altadata ,care a incercat sa ma bage in razboi cu jumatate de forum :))))) ,aia e ,din greseli invatam ,imi pare rau ca am acuzat o gramada de lume aiurea ,un singur lucru mai am de spus si cu asta inchei orice lucru legat de subiectul asta clone @altadata : @Muzicutza @ThePunisher. @Dorel2021 @reaktor2021 mai sunt da nu stau sa le caut ,peace✌️ si pentru tovarasul @Liviu555 @moldoclaudiu @Alex61 Ai intrat in razboi cu jumatate de forum pentru ca esti un bou , nu da vina pe altii. Ti-am spus s anu ma mai taguiesti , dar vad ca are dreptate prietenul meu Liviu. Esti prostul satului si gata! 1 1
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 2 ore, Muzicutza a spus: Bro... gluma e gluma, dar acum am vorbit serios... Am vazut de ce Charon mi-a spus ca sunt altadata, i-a dat punisher plusuri si paranoia si-a imaginat ca sunt eu, pe langa conturile celelalte, cum ar fi elprofeaoare, liviu, amarok etc. Daca maine ii da punisher plus lu' bunica-sa zice ca sunt bunica-sa😂😂😂😂 Recunosc frate că nu știu nimic si nici ce vă mână să vă certați. Am ajuns la concluzia că nu meritam atenția nimănui când ne certăm , practic pentru nimic. Orcine aici poate spune orice despre orcine . Crezi că interesează pe cineva ? Cu cat te agiti mai tare cu atat devi mai penibil. Și eu am făcut același lucru și eu eram penibil😔 Chiar nu mă mai interesează efortul plosnițelor de a ma minusa. Concentrează-te frate pe ceva mai bun , râzi de orcine te deranjează că unii chiar nu merită atenția noastră. . Practic când noi ne enervam , ei se hrănesc. Atât de ușor ai fii putut se te împaci cu pustiul de nu îți vine să crezi . V a rugat în nenumărate rânduri să îl lăsați în pace. Nu ați vrut. Eu nu am avut șansa voastră din păcate. Dacă vreunul vreodată îmi spune te rog frumos hai să terminăm cu circul ăsta, în secunda 1 îmi dădeam pălăria jos in fața lui. Pentru mine " te rog frumos încetează " sau hai să ne vedem de ale noastre " 🙄 Sunt cuvinte magice ❤ Nu cred că ești clonă frate , dar te simt un pic la două capete. Punct. Sărbători fericite tuturor! ❤ 3 4
Postări Recomandate