Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 45 minutes ago, Muzicutza said: Bro... gluma e gluma, dar acum am vorbit serios... Am vazut de ce Charon mi-a spus ca sunt altadata, i-a dat punisher plusuri si paranoia si-a imaginat ca sunt eu, pe langa conturile celelalte, cum ar fi elprofeaoare, liviu, amarok etc. Daca maine ii da punisher plus lu' bunica-sa zice ca sunt bunica-sa😂😂😂😂 Foarte amuzant cum de restul nu ai cautat scuze vreodata ,cand te-am acuzat ca ai fi liviu ,amarok ,elprofesoara cu 10000 de conturi , dar la altalaba imediat ai simtit nevoia sa cauti un alibi ,prost esti ba baiatule👀 P.S:ai facut editul prea tarziu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Foarte amuzant cum de restul nu ai cautat scuze vreodata ,cand te-am acuzat ca ai fi liviu ,amarok ,elprofesoara cu 10000 de conturi , dar la altalaba imediat ai simtit nevoia sa cauti un alibi ,prost esti ba baiatule👀 @pisicuts poate sa te contrazica👍 Nu mai zic nimic, momentan👍 Sa fi sanatos si spor la trolling😂 2
Administrator pisicuts Reputație: 114439 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 14, 2021 Acum 5 minute, CharonIV a spus: Foarte amuzant cum de restul nu ai cautat scuze vreodata ,cand te-am acuzat ca ai fi liviu ,amarok ,elprofesoara cu 10000 de conturi , dar la altalaba imediat ai simtit nevoia sa cauti un alibi ,prost esti ba baiatule👀 P.S:ai facut editul prea tarziu Acum 2 minute, Muzicutza a spus: @pisicuts poate sa te contrazica👍 Nu mai zic nimic, momentan👍 Sa fi sanatos si spor la trolling😂 5
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Pff, deci te doare la basca... Na hai sa dam drumul la injurat si amenintat colegi😵 Sa inceapa trolarea😒 2
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Acum 38 minute, CharonIV a spus: 👀 P.S:ai facut editul prea tarziu Nu imi vorbi tu de editat😂😂😂😂 Unde iti e postarea asta? Unde??😂😂😂 2
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Postat Decembrie 14, 2021 Acum 7 minute, Muzicutza a spus: Pff, deci te doare la basca... Na hai sa dam drumul la injurat si amenintat colegi😵 Sa inceapa trolarea😒 Îl doare in pulă pe motan de voi si toate discuțiile voastre 😂 asa ca continuați va rugăm ca si pe noi ne doare exact in vârful bradului ca si pe pisicuts, doar ne amuzăm pe cat de patetici sunteți 😂 1 2
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Acum 44 minute, CharonIV a spus: 👀 P.S:ai facut editul prea tarziu In postul asta nu era acest text, prostule😂😂😂 Bine ma sunt @altadata, bravo prostul satului, m-ai prins😂😂😂😂 Paranoia e in aer😂😂😂 Daca am vrut sa il intreb pe admin ceva serios am inceput sa plang, auzi ma concluzie😂😂😂😂 2
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 14, 2021 Vad ca sti sa dai HaHa, tu care dai numai minusuri😂😂😂 Zi ba, sunt sau nu @altadata?? ba esti sigur ca nu sunt bunicata??😂😂😂😂 2 2
Mu13Char0n Reputație: 24 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 @CharonIV ti-a fost dor de mine? Ce iti fac amigdalele? 😁 1
Mu13Char0n Reputație: 24 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 5 ore, Indecisu a spus: @Muzicutza, @CharonIV va rog eu din suflet sa incetati cu mizeriile astea pe aici. De cateva zile ma doare capul de voi. Unul a fost banat, urmati voi 😀 Chiar nu aveti ce face ? Este important pentru voi sa stiti despre clone ? Atata vreme cat motanul toarce linistit, nu va inteleg pe voi. Haideti sa dezbatem alte subiecte, interesante, sa vorbim despre fete 😜, etc. Please 🙏 Pai poate tu esti in locul nepotrivit. Acest topic a fost facut ,la discutii generale , pentru a ilustra prostia lui @CharonIV , tocmai pentru a scuti alte postari de off-topic. Sunt sute de topicuri cu si despre fete , cu ce te incurca un topic despre prostul satului , campion balcanic la ON si care acum isi pregateste amigdalele pentru olimpiada? 😆 1
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 8 minute, Mu13Char0n a spus: Pai poate tu esti in locul nepotrivit. Acest topic a fost facut ,la discutii generale , pentru a ilustra prostia lui @CharonIV , tocmai pentru a scuti alte postari de off-topic. Sunt sute de topicuri cu si despre fete , cu ce te incurca un topic despre prostul satului , campion balcanic la ON si care acum isi pregateste amigdalele pentru olimpiada? 😆 Am inteles, a fost doar un sfat, fa ce vrei, nu ma mai tagui, nu te mai deranjez . Succese 😀
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Postat Decembrie 14, 2021 Acum 16 minute, Mu13Char0n a spus: @CharonIV ti-a fost dor de mine? Ce iti fac amigdalele? 😁 Bine ai revenit😂 , ca ca începem să ne amuzăm si mai tare🤣🤣🤣🤣
Mu13Char0n Reputație: 24 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 5 minute, Santino a spus: Bine ai revenit😂 , ca ca începem să ne amuzăm si mai tare🤣🤣🤣🤣 Pai toata lumea se amuza in afara de prostul satului . Cum de ce? De prost! 😆
Bobi999 Reputație: 48 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 14, 2021 Chiar acum, Mu13Char0n a spus: Pai toata lumea se amuza in afara de prostul satului . Cum de ce? De prost! 😆 De ce e prostul satului ? Ce a facut ca nu stau sa citesc 7 pagini acum🤣 1
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 14, 2021 Picon este cel mai prost 2
disjokey Reputație: 3289 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Decembrie 14, 2021 14 minutes ago, biliape said: Picon este cel mai prost Din satul cu miniștrii, vorba boșorogului 1 2 2 1
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 8 minute, disjokey a spus: Din satul cu miniștrii, vorba boșorogului Un lacat p'acilea cam pe cand crezi ca se anunta ?😀
disjokey Reputație: 3289 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Decembrie 14, 2021 12 minutes ago, Indecisu said: Un lacat p'acilea cam pe cand crezi ca se anunta ?😀 Tic tac, tic tac 🕛 1 2 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 @altadata iti iei poponarul prost de pe tarla si incheiem odata subiectul asta ,ca m-am plictisit de la cata muie v-am dat 🤣
Mu13Char0n Reputație: 24 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 21 ore, Liviu555 a spus: Pai uite-te la @CharonIV 1. Ii place sa imi faca ON dar ii face pe altii poponari. 2. Rade de unii ca si-au cumparat abonament superpremium sa poata minusa pe altii dar apoi isi face si el sa ma minuseze pe mine. 3. ma ameninta ca ma da in judecata pentru defaimare pe acest forum , ca si cum prostul satului ar avea o carte de identitate unde la nume apare @CharonIV sau ar putea dovedi ca avut probleme la munca , in familie samd pentru ca eu l-am facut prost aici pe forum. 4. Imi atribuie mie toate conturile care il deranjeaza , deja mi-a atribuit cel putin 10 conturi si continua cu paranoia. Si lui @Muzicutza i-a atribuit o gramada de conturi. 5. A reusit sa se certe cu jumatate din forum. 6. crede ca eu am ceva cu persoana lui cand de fapt eu doar ma amuz pe seama prostiei nemarginite pe care o emana la fiecare postare. 7. Se da de gol singur raspunzand la o postare care ii e adresata de pe lat cont al lui. 8. Nu si-a luat de cateva zile pastilele 9. A recunoscut ca el e prostul satului 10. In orice sat din lume s-ar muta , tot el ar fi prostul satului. 11. Crede ca eu ma supar ca ma minuseaza , daca il ducea un pic capul isi dadea seama ca , cu cat se arata mai frustrat , cu atat imi place mai tare sa il provoc si sa rad de el. 😆 1 oră în urmă, Bobi999 a spus: De ce e prostul satului ? Ce a facut ca nu stau sa citesc 7 pagini acum🤣 Ai raspunsul mai sus. 😆
Mu13Char0n Reputație: 24 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 55 minute, Indecisu a spus: Un lacat p'acilea cam pe cand crezi ca se anunta ?😀
altadata Reputație: 4458 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 14, 2021 Acum 23 minute, CharonIV a spus: @altadata iti iei poponarul prost de pe tarla si incheiem odata subiectul asta ,ca m-am plictisit de la cata muie v-am dat 🤣 Pff...am intrat pe forum dupa un timp si ce sa vezi 🤔😁 trei sute si ceva de notificari 😁😁. Nu am avut atatea de cand sunt eu pe forum.😁😁 Dintre care, cateva mentiuni si in rest...."minusuri" de la tine si "plusuri" de la alt user, pe care il cunosc la fel de mult cat te cunosc pe tine.🤔😁😁 Nu stiu ce disputa ai si cu cine. Si nici nu ma interesează. Daca doresti sa comunicam imi poti scrie in privat sau deschide un topic pe undeva in care iti poti expune doleantele. Eu o sa iti raspund in limita timpului meu disponibil.. Cat despre faptul ca as avea clone..🤔😁😁😁 (Atat am apucat sa citesc 😁😁😁) tin sa te anunt ca, ai gresit persoana, nu folosesc asa ceva, daca am de spus ceva, voi spune de pe acest cont. Cum am mai scris in cateva randuri, nu tin in mod deosebit la reputatia userului "altadata", pentru mine este doar o distractie acest forum. 👍 Asa ca, te sfatuiesc sa te reorientezi catre alti "prieteni" si sa nu imi atribuii actiuni pe care nu le-am facut. 😁😁😁
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Just now, altadata said: Pff...am intrat pe forum dupa un timp si ce sa vezi 🤔😁 trei sute si ceva de notificari 😁😁. Nu am avut atatea de cand sunt eu pe forum.😁😁 Dintre care, cateva mentiuni si in rest...."minusuri" de la tine si "plusuri" de la alt user, pe care il cunosc la fel de mult cat te cunosc pe tine.🤔😁😁 Nu stiu ce disputa ai si cu cine. Si nici nu ma interesează. Daca doresti sa comunicam imi poti scrie in privat sau deschide un topic pe undeva in care iti poti expune doleantele. Eu o sa iti raspund in limita timpului meu disponibil.. Cat despre faptul ca as avea clone..🤔😁😁😁 (Atat am apucat sa citesc 😁😁😁) tin sa te anunt ca, ai gresit persoana, nu folosesc asa ceva, daca am de spus ceva, voi spune de pe acest cont. Cum am mai scris in cateva randuri, nu tin in mod deosebit la reputatia userului "altadata", pentru mine este doar o distractie acest forum. 👍 Asa ca, te sfatuiesc sa te reorientezi catre alti "prieteni" si sa nu imi atribuii actiuni pe care nu le-am facut. 😁😁😁 Cu atat ai iesit dupa 4 ore ,jale ,da hai vorbim in privat ,vreau sa incheiem cacaturile
Alex61 Reputație: 40 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 1 minut, altadata a spus: Pff...am intrat pe forum dupa un timp si ce sa vezi 🤔😁 trei sute si ceva de notificari 😁😁. Nu am avut atatea de cand sunt eu pe forum.😁😁 Dintre care, cateva mentiuni si in rest...."minusuri" de la tine si "plusuri" de la alt user, pe care il cunosc la fel de mult cat te cunosc pe tine.🤔😁😁 Nu stiu ce disputa ai si cu cine. Si nici nu ma interesează. Daca doresti sa comunicam imi poti scrie in privat sau deschide un topic pe undeva in care iti poti expune doleantele. Eu o sa iti raspund in limita timpului meu disponibil.. Cat despre faptul ca as avea clone..🤔😁😁😁 (Atat am apucat sa citesc 😁😁😁) tin sa te anunt ca, ai gresit persoana, nu folosesc asa ceva, daca am de spus ceva, voi spune de pe acest cont. Cum am mai scris in cateva randuri, nu tin in mod deosebit la reputatia userului "altadata", pentru mine este doar o distractie acest forum. 👍 Asa ca, te sfatuiesc sa te reorientezi catre alti "prieteni" si sa nu imi atribuii actiuni pe care nu le-am facut. 😁😁😁 Sa inteleg ca tu te astepti ca acest individ cu IQ= 0,1 sa raționeze? ? Nicio sansa! E prost din nastere. Si pe mine ma tot taguieste aiurea...
Postări Recomandate