Sari la conținut

0724.161.845

Postări Recomandate

Postat
http://www.irezistibile.com/doamna-miniona--45-de-ani-cu-ochi-albastri-ca-marea-si-forme-senzuale-dornica-sa-te-invaluie-in---...31736...romanian"Doamna 45 ani cu ochii albastrii ca marea si forme senzuale dornica sa te invaluie in mrejele iubirii te asteapta sa vi sa descoperiti impreuna tainele amorului pasional".Pozele sunt false! In realitate tipa care sustinea ca are 45 ani, cred ca are vreo 55 iar carnea atarna supernasol pe ea. Norocul meu a fost ca am vazut-o la sfarsit, fiindca am intrat cu alta tipa. Ea este un soi de administrator al locatiei (pe Stefan cel Mare, intre Lizeanu si Bucur Obor, chiar la iesirea din pasaj, pe partea cu ACR, undeva pe la et. 6) care arata superjegoasa, focar de infectie (avea chiar gandaci prin bucatarie). Dusurile sunt jegoase, nici eu nu stiu cum am acceptat sa raman. Eu am "aranjat-o" pe o colega Dariana (ardeleanca), care a mai lucrat pe Ion Mihalache ...http://www.irezistibile.com/dariana-o-bruneta-cu-ochii-albastriite-asteapta-sa-iti-implineasca-viselein-amor-trebuie-sa-fii---...41221...romanian. Din pacate tipa desi are potential (are niste tate si carnea foarte tare, in ciuda varstei - cca 35 ani), nu prea le are nici ea cu igiena, iar ca note: OWO-7, normal in pozitiile clasice-6, insa daca vrei o tipa care sa iti faca si conversatie, e ok, dar nici macar asa nu e o tipa la care sa revi....decat in cazul in care ar imbunatatii capitolul "igiena"...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.