Sari la conținut

Dependenți de păcanele

Postări Recomandate

• Oras:Roma
Postat
Acum 6 minute, Santino a spus:

Cum esti Boss,  ai futut ceva azi sau tot la păcanele ai investit  ? 😬

incerc sa le evit cat pot, azi nu am fost🙄

• Like 2
  • Mersi 1
Postat
On 12/14/2021 at 5:33 AM, Santino said:

Ce draq aberezi acolo cumetre😂 , omul asta a cerut o parere si un sfat 🙄 , tu nici limba română se vede ca nu o știi dupa cum scrii si ce ai tu cu civilele si gunoierii e altă poveste.........în fine , fiti mai buni 😉

De ke sa fim mai buni boss, a zis Marele Alb Daniel sau kine? Eu kiar iam dat un sfat foarte bun, e bou dk krede ka problema lui ie ka joaka la pakanele, problema lui ie ka nu kastiga suficienti bani sa joace la pakanele.

• Minus 1
Postat
Acum 4 minute, pax123 a spus:

Mergi la psiholog cat mai repede si nu mai pierde timpul...

fac terapie frate, si merg regulat la psiholog doar ca stau cuminte ce stau si câteodată parcă imi Ia draq mințile si ajung acolo, apoi abia dupa daună realizez🥵 , mia spus că totul ea ca de la creier si ca atunci cand are nevoie de sunetul aparatelor, luminile alea , starea aia de adrenalină plm atunci sunt vulnerabil si iar o comit🤦‍♂️

Încerc sa stau cat mai departe si sa nu intru,  asta e soluția,  sper sa reușesc 🙏

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 2 minute, Sugioceapa a spus:

fac terapie frate, si merg regulat la psiholog doar ca stau cuminte ce stau si câteodată parcă imi Ia draq mințile si ajung acolo, apoi abia dupa daună realizez🥵 , mia spus că totul ea ca de la creier si ca atunci cand are nevoie de sunetul aparatelor, luminile alea , starea aia de adrenalină plm atunci sunt vulnerabil si iar o comit🤦‍♂️

Încerc sa stau cat mai departe si sa nu intru,  asta e soluția,  sper sa reușesc 🙏

Incearca sa faci sport(sa mergi la sala sau chiar ca alergi prin oras) si sa iti faci un program incat sa nu ai timp liber, mereu sa ai ceva de facut.

Cunosc pe cinevare care a scapat de treaba asta cu o nevasta...si a luat omul nevasta si trebuie sa dea socoteala pana la ultimul RON cheltuit daca nu...dracul il ia.

• Like 3
  • Haha 3
Postat
2 hours ago, pax123 said:

Incearca sa faci sport(sa mergi la sala sau chiar ca alergi prin oras) si sa iti faci un program incat sa nu ai timp liber, mereu sa ai ceva de facut.

Cunosc pe cinevare care a scapat de treaba asta cu o nevasta...si a luat omul nevasta si trebuie sa dea socoteala pana la ultimul RON cheltuit daca nu...dracul il ia.

Anunt interesant pe matrimoniale:

"Caut nevasta sa ma scape de pacanele" :))))

• Haha 1
  • Oras:Los Angeles
Postat
La 11.12.2021 la 19:15, Sugioceapa a spus:

Salut,  este cineva pe acest forum care mă poate ajuta cu ceva sfaturi  ? Sunt dependent de păcanele,  am de ani de zile asta in sânge și nu ma pot opri,  am ajuns in ultimul hal de joc si banii de pâine,  cand sunt acolo parcă draq imi ia mințile si nu mai judec deloc. A mai pățit cineva asa ceva sau sunt singurul stricat pe lumea asta ? Orice informatie este de ajutor , mulțumesc 😧

Pacanele=cazinou=droguri=fumat=addicted

povestea este la fel in toate aceste cazuri. Daca nu ai puterea sa te lasi singur gandind logic ca pacanelele alea nu sunt facute ca tu sa castigi, acolo e un business in care multi au pierdut averi, case, drame, vieti!!!! Ori te duci la psiholog sa te ajute, ori la popa, ori …viitorul nu suna bine.

Postat
La 13.12.2021 la 8:56, Sugioceapa a spus:

Ai dreptate,  asa zic si eu mereu dupa ce pierd si plec asa dărîmat,  apoi cum am niste bani parcă draq imi Ia mințile și creierul nu mai lucrează,  tot acolo ma trezesc si abia dupa pierdere realizez ce am facut si cat sunt de prăjit 😟

mulțumesc pentru sfaturi

O fi draq frate….blestem pe tine….ia spune un Tatal nostru de fiecare data cand ai bani si iti arde buza sa te duci la sala de jocuri. 

Postat
Acum 49 minute, raul_123 a spus:

Anunt interesant pe matrimoniale:

"Caut nevasta sa ma scape de pacanele" :))))

Râzi tu râzi dar o singura femeie a dărâmat imperii...de una singura.

• Like 1
Vizitator aleks_red
Reputație: 0
Postat
La 13.12.2021 la 8:56, Sugioceapa a spus:

Ai dreptate,  asa zic si eu mereu dupa ce pierd si plec asa dărîmat,  apoi cum am niste bani parcă draq imi Ia mințile și creierul nu mai lucrează,  tot acolo ma trezesc si abia dupa pierdere realizez ce am facut si cat sunt de prăjit 😟

mulțumesc pentru sfaturi

Nu e mare lucru ce îți zic, dar încercă să te gândești și la chestia asta: nu ai cum să câștigi împotriva curentului electric. Îcercă să cauți pe youtube filme cu Sorin Constantinescu în care explică chestia asta (a fost unul din cei mai mari proprietari de săli de păcănele și a renunțat la ele când și-a dat seama că nenorocește lumea). 

Postat
Acum 3 ore, aleks_red a spus:

Nu e mare lucru ce îți zic, dar încercă să te gândești și la chestia asta: nu ai cum să câștigi împotriva curentului electric. Îcercă să cauți pe youtube filme cu Sorin Constantinescu în care explică chestia asta (a fost unul din cei mai mari proprietari de săli de păcănele și a renunțat la ele când și-a dat seama că nenorocește lumea). 

Chiar nu am auzit de el pana acum dar l am cautat pe youtube si o sa il urmaresc. Din pacate doar el s a retras... si sunt foarte foarte multi care inca stau pe piata. Statul roman (sau mai bine zis niste măscărici)urmareste sa adune cat mai multi bani fara sa depuna efort... iar asta pentru ei este o mina de aur si nu o vor inchide niciodata...

Postat

Am jucat si eu acum multa vreme pe bet365. Singurul site unde am castigat ceva sume de bani, imi placea, puteai sa retragi si in Paypal, avea tot felul de cote interesante, avea si un fel de forex, indici, puteai paria si pe evenimente politice. Si bwin era fain. Nici acum nu am aflat de ce s-a retras bwin din Romania si de ce nu se da voie la acreditarea bet365 in Romania.... O perioada au fost cele mai solide site-uri de pariuri sportive (si nu numai sportive) din Romania !

Vizitator CharonIV
Postat

Am reusit performanta de a castiga 5000 si sa pierd 10000 in acceasi zi ,dupa m-am lasat de tot de pariuri live :))) (lei)

Postat
Acum 9 minute, horny_gooner a spus:

Am jucat si eu acum multa vreme pe bet365. Singurul site unde am castigat ceva sume de bani, imi placea, puteai sa retragi si in Paypal, avea tot felul de cote interesante, avea si un fel de forex, indici, puteai paria si pe evenimente politice. Si bwin era fain. Nici acum nu am aflat de ce s-a retras bwin din Romania si de ce nu se da voie la acreditarea bet365 in Romania.... O perioada au fost cele mai solide site-uri de pariuri sportive (si nu numai sportive) din Romania !

Eu joc pe BET365 din alta tara si e cea mai buna casa de pariuri....

• Like 1
Vizitator CharonIV
Postat
Just now, pax123 said:

Eu joc pe BET365 din alta tara si e cea mai buna casa de pariuri....

Pai si poti sa retragi banii ? 

Postat
Acum 17 minute, CharonIV a spus:

Pai si poti sa retragi banii ? 

Pot face orice. Pana si asistenta pe chat e in limba romana...

Postat
29 minutes ago, CharonIV said:

Am reusit performanta de a castiga 5000 si sa pierd 10000 in acceasi zi ,dupa m-am lasat de tot de pariuri live :))) (lei)

Nu l-am jucat live! Am plasat biletul cu câteva ore înainte să înceapă meciurile! A fost unul din cele mai rapide câștiguri am avut banii în cont încă de la pauză. Când ai noroc ai șansa să iasă repede pronosticurile! Baftă tuturor pariorilor cât și jucătorilor de păcănele.

• Like 4
Vizitator CharonIV
Postat
10 minutes ago, JocelynEon said:

Nu l-am jucat live! Am plasat biletul cu câteva ore înainte să înceapă meciurile! A fost unul din cele mai rapide câștiguri am avut banii în cont încă de la pauză. Când ai noroc ai șansa să iasă repede pronosticurile! Baftă tuturor pariorilor cât și jucătorilor de păcănele.

E noroc frate ,ca in viata ,unii ajung milionari ,altii ajung la sapa de lemn ,doar ca sansa e 1%-99% impotriva din pacate ,singura strategie viabila este meciul de tenis live (e 50%) ,gen suma mare pe un singur meci ,si blackjack pentru ca ai probabilitatea cea mai mare de a castiga din toate jocurile de noroc daca esti bun la memorari 

Postat
Acum 3 minute, CharonIV a spus:

E noroc frate ,ca in viata ,unii ajung milionari ,altii ajung la sapa de lemn ,doar ca sansa e 1%-99% impotriva din pacate ,singura strategie viabila este meciul de tenis live (e 50%) ,gen suma mare pe un singur meci ,si blackjack pentru ca are probabilitatea cea mai mare de a castiga din toate jocurile de noroc daca esti bun la memorari 

Iti iei o foaie si un pix 😅

Vizitator CharonIV
Postat
1 minute ago, pax123 said:

Iti iei o foaie si un pix 😅

Pai se joaca la masa ,conteaza numarul de pachete de carti amestecate ,stiu ca se poate juca si pe telefon ,dar cred ca amesteca mai multe pachete decat la masa

Postat
Acum 4 minute, CharonIV a spus:

Pai se joaca la masa ,conteaza numarul de pachete de carti amestecate ,stiu ca se poate juca si pe telefon ,dar cred ca amesteca mai multe pachete decat la masa

Am vazut doar online...nu stiu despre ce e vorba...

Postat

Eu nu pot decât să îi urez succes userului de mai sus în încercarea de a renunța la mania jocurilor de noroc! Dacă nu se poate abține și iese în pagubă de fiecare dată ideal pentru el ar fi să renunțe până nu e prea târziu! 🙏🏻

Să auzim de bine! Ciocanele tari și joc de glezne, să mai detensionăm atmosfera 😉.

• Like 2

Vizitator CharonIV
Postat
Just now, JocelynEon said:

Eu nu pot decât să îi urez succes userului de mai sus în încercarea de a renunța la mania jocurilor de noroc! Dacă nu se poate abține și iese în pagubă de fiecare dată ideal pentru el ar fi să renunțe până nu e prea târziu! 🙏🏻

Să auzim de bine! Ciocanele tari și joc de glezne, să mai detensionăm atmosfera 😉.

Pacanelele e veata mea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...