Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2022 Postat Septembrie 3, 2022 Acum 29 minute, Betic a spus: Pisicuts te rog frumos îmi poți schimba și mie orașul nu mai sunt in Arad sunt pe sibiu Draga fata, Nu se schimba orasul pe topic dupa cum calatoresti tu, ci trebuie sa deschizi tu topic nou pe Sibiu. Daca vrei, te ajut.
Betic Reputație: 67 Postat Septembrie 3, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 3, 2022 Chiar acum, unsuflet a spus: Draga fata, Nu se schimba orasul pe topic dupa cum calatoresti tu, ci trebuie sa deschizi tu topic nou pe Sibiu. Daca vrei, te ajut. Mulțumesc am rezolvat!🥰
Betic Reputație: 67 Postat Septembrie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 10, 2022 Buna dragilor mă puteți găsi din nou în orașul vostru!🥰🥰🥰
Terent Reputație: 464 Postat Septembrie 10, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 10, 2022 La 03.09.2022 la 14:38, Betic a spus: Pisicuts te rog frumos îmi poți schimba și mie orașul nu mai sunt in Arad sunt pe sibiu Cred ca nu se poate ar trebuii tu sa îti deschizi topic nou pe Sibiu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2022 Postat Septembrie 10, 2022 Acum 9 minute, Terent a spus: Cred ca nu se poate ar trebuii tu sa îti deschizi topic nou pe Sibiu Si-a deschis, e "fata mare", se descurca singura (autocorectul a vrut sa scrie initial "si in gura" in loc de singura😆). Nu era gresit nici asa.
Betic Reputație: 67 Postat Septembrie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 10, 2022 M-am descurcat 🤣🤣🤣💋💋
Betic Reputație: 67 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 13, 2022 Buna dimineața dragi mei va aștept cu drag sa petrecem clipe frumoase împreună 🥰🥰🥰🥰
smurdu Reputație: 9 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 13, 2022 Programare pe Watap,ajuns îmi deschide ușa o fata frumoasă și cu bun simt mă întreabă dacă vreau un pahar de suc sau apa,am vorbit ca și cum ar fi amanta mea,trecut în camera sentimentala unde a început cu un preludiu cu sarutari,eu sarutari pe San și a trecut la un oral bun după care am savurat și eu piersicuță cea dulce și trecut la acțiune ,m-am simtit foarte bine in compania ei merita efortul amenda fiind de 150/fin.Te pup draga sper sa ne mai vedem.❤️💐✌️ 1 1
Betic Reputație: 67 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 13, 2022 Mulțumesc frumos și eu sper sa ne revedem💋💋🥰🥰
Betic Reputație: 67 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 15, 2022 Buna dragii mei mai sunt la voi în oraș până duminică.🥰🥰va aștept să ne cunoaștem!💋💋am și colega 🥰🥰
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2022 Postat Septembrie 15, 2022 Acum 36 minute, Betic a spus: Buna dragii mei mai sunt la voi în oraș până duminică.🥰🥰va aștept să ne cunoaștem!💋💋am și colega 🥰🥰 Nycol?
Betic Reputație: 67 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 15, 2022 Da si ea 🥰🥰🥰dar numai are contul
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2022 Postat Septembrie 15, 2022 Acum 1 minut, Betic a spus: Da si ea 🥰🥰🥰dar numai are contul Poti posta tu si pe contul ei! Sa stie sogorii ca e in oras, e chiar fata faina.
Betic Reputație: 67 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 16, 2022 Buna dimineața dragii mei eu și colega mea suntem dispo și va aștept cu drag .doar azi și mâine mai suntem !🥰🥰🥰🥰💋💋
Betic Reputație: 67 Postat Septembrie 17, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Septembrie 17, 2022 Buna dimineața👋👋astăzi este ultima zi la voi în oraș.va steptam cu drag eu și colega mea🥰🥰💋🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum