Sari la conținut

Betic (Yasmin!) Fierbinte și sexy 0748557739

Betic

Postări Recomandate

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 29 minute, Betic a spus:

Pisicuts te rog frumos îmi poți schimba și mie orașul nu mai sunt in Arad sunt pe sibiu

Draga fata,

Nu se schimba orasul pe topic dupa cum calatoresti tu, ci trebuie sa deschizi tu topic nou pe Sibiu. Daca vrei, te ajut.

• Oras:Sibiu
Postat
Chiar acum, unsuflet a spus:

Draga fata,

Nu se schimba orasul pe topic dupa cum calatoresti tu, ci trebuie sa deschizi tu topic nou pe Sibiu. Daca vrei, te ajut.

Mulțumesc am rezolvat!🥰

Postat

Buna dragilor mă puteți găsi din nou în orașul vostru!🥰🥰🥰

• Oras:Arad
Postat
La 03.09.2022 la 14:38, Betic a spus:

Pisicuts te rog frumos îmi poți schimba și mie orașul nu mai sunt in Arad sunt pe sibiu

Cred ca nu se poate ar trebuii tu sa îti deschizi topic nou pe Sibiu 

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 9 minute, Terent a spus:

Cred ca nu se poate ar trebuii tu sa îti deschizi topic nou pe Sibiu 

Si-a deschis, e "fata mare", se descurca singura (autocorectul a  vrut sa scrie initial "si in gura" in loc de singura😆). Nu era gresit nici asa.

Postat

Buna dimineața dragi mei va aștept cu drag sa petrecem clipe frumoase împreună 🥰🥰🥰🥰

Postat

Programare pe Watap,ajuns îmi deschide ușa o fata frumoasă și cu bun simt mă întreabă dacă vreau un pahar de suc sau apa,am vorbit ca și cum ar fi amanta mea,trecut în camera sentimentala unde a început cu un preludiu cu sarutari,eu sarutari pe San și a trecut la un oral bun după care am savurat și eu piersicuță cea dulce și trecut la acțiune ,m-am simtit foarte bine in compania ei merita efortul amenda fiind de 150/fin.Te pup draga sper sa ne mai vedem.❤️💐✌️

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

Buna dragii mei mai sunt la voi în oraș până duminică.🥰🥰va aștept să ne cunoaștem!💋💋am și colega 🥰🥰

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 36 minute, Betic a spus:

Buna dragii mei mai sunt la voi în oraș până duminică.🥰🥰va aștept să ne cunoaștem!💋💋am și colega 🥰🥰

Nycol?

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 1 minut, Betic a spus:

Da si ea 🥰🥰🥰dar numai are contul

Poti posta tu si pe contul ei! Sa stie sogorii ca e in oras, e chiar fata faina.

Postat

Buna dimineața dragii mei eu și colega mea suntem dispo și va aștept cu drag .doar azi și mâine mai suntem !🥰🥰🥰🥰💋💋

Postat

Buna dimineața👋👋astăzi este ultima zi la voi în oraș.va steptam cu drag eu și colega mea🥰🥰💋🥰

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...